NLP in Den Haag

Den Haag is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in Den HaagNLP kun je overal leren en ook in Den Haag. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Den Haag naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Den Haag is de naam voor de plaats die ook wel 's-Gravenhage wordt genoemd. De hoofdstad van de provincie Zuid-Holland! Na Amsterdam en Rotterdam is Den Haag de derde grootste gemeente in Nederland, en de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee.

Den Haag is voor een stad zeer rijk aan natuur. Het heeft een ruig begroeid duingebied, met een natuurlijk zandstrand van bijna twaalf kilometer lang.

Sinds 1990 gebruikt men eigenlijk alleen nog de naam Den Haag in plaats van 's-Gravenhage, Dit als gevolg van de internationalisering van de hofstad, door het mondiaal justitieel centrum en ook om aan te sluiten bij buitenlandse benamingen als The Hague (Engels) en La Haye (Frans).

Ondanks dat Den Haag niet de hoofdstad is van Nederland zijn wel de Nederlandse regering en het parlement in de stad gevestigd. Het koninklijk huis is ook in deze prachtige stad te vinden.

De inwoner van Den Haag heet ook wel een Hagenaar of een Hagenees. Als je in Den Haag woont of geboren bent, dan weet je wellicht wel wanneer je jezelf een Hagenaar noemt of juist een Hagenees. Wat is precies het verschil tussen de Hagenaars en de Hagenezen vraag je je af?! Den Haag is voor een deel gebouwd op zandduinen, waarvan de grens met de veengebieden ongeveer gelijk loopt met de Laan van Meerdervoort. Wijken zoals Laakkwartier, Schilderswijk en Escamp zijn gebouwd op veengrond. Wie geboren is op het zand heet dan een Hagenaar, wie geboren is op veengrond een Hagenees.

Ook veel mensen uit Den Haag volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Den Haag.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Den Haag. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Den Haag omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte als digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen