NLP Business Master Practitioner

Uniek & Geavanceerd Trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en verbetering van effectieve communicatie in business


Word een “master” in een methode die je alle tools geeft om belachelijk succesvol te worden, je stressniveau’s doet dalen, business en relaties leuk houdt ,  je inzicht geeft in wie je bent en wat je drijft en je super trots maakt op jezelf.

Je hebt je NLP Practitioner of NLP Business Practitioner afgerond en je bent op zoek naar verdieping. Je wilt je vaardigheden aanscherpen en verbeteren. Je bent op zoek naar nieuwe patronen en nieuwe technieken of op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar NLP trainer?

In onze opleiding NLP Business Master Practitioner weet je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent inmiddels bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Waar een NLP (Business) Practitioner je bewust maakt van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf, leer je in de Master Practitioner je communicatie nog scherper te maken en je zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. Herken problemen van organisaties en hoe je de juiste interventies kunt maken. Leer meesterlijk verkopen van een product of een nieuw plan en leer hoe je excellent vaardigheden die al in het bedrijf aanwezig zijn, in kaart te brengen en overdraagbaar te maken.

De NLP Business Master Practitioner is een complete business NLP opleiding waarin je meesterschap verkrijgt in NLP maar ook in de toepassing van NLP in je onderneming of in het bedrijf waarin je werkt. Je kunt je makkelijker uiten en anderen makkelijker overtuigen van belangrijke standpunten. Deze opleiding duurt 15 dagen en is altijd 2 x per maand op vrijdag.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die:

 • Geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling
 • Geïnteresseerd is in zakelijke ontwikkeling
 • Doelgerichter in het leven wil staan
 • Zich  nog meer bewust wil worden van zijn eigen gedrag
 • Beter en effectiever wil communiceren
 • Meesterlijk wil leren verkopen
 • Technieken wil leren waarmee je bedrijven vooruit kunt helpen
 • Coachend leiderschap wil gaan toepassen
 • NLP in Sales wil gaan toepassen
 • Een NLP (Business) Practitioner opleiding heeft afgerond

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP.

NLP OP MASTER NIVEAU IS NOG LEUKER

 • Ontdek je eigen blauwdruk die je kunt gaan gebruiken om haarfijn voor jezelf te weten waar je grenzen liggen, wanneer je deze mag bewaken en hoe je met slimme technieken ook de “onhandig” getekende stukken uit jouw blauwdruk opnieuw vorm kunt geven zodat je leven direct een andere wending kan nemen.
 • Bespaar een hoop tijd en frustratie door anderen snel en beter in te kunnen schatten om zo anderen beter aan te sturen en meer voor de organisatie voor elkaar kunt krijgen.
 • Ontdek hoe je de talenten van medewerkers of collega's kunt modelleren en anderen. kunt trainen in die talenten zodat je de organisatie kunt helpen om het talent vast te houden.
 • Hou energie over omdat je nu weet hoe je met  energieslurpers moet omgaan en ze weer snel uit je buurt kunt krijgen zonder de relatie op het spel te zetten. Yes, soms heb je deze energieslurpers echt nodig.
 • Ontdek je talent om wervelende teksten te schrijven die klanten aantrekken als een super magneet.
 • Ga €1000-den euro's meer verdienen door het toepassen van een simpel maar o zo krachtig verkoopmodel in gesprekken met klanten. (Werkt trouwens ook als je anderen moet overtuigen van een nieuw idee of mensen mee moet krijgen bij een verandering in de organisatie.)

WAT LEER JE IN EEN NLP BUSINESS MASTER PRACTITIONER?

De Persoonlijkheids matrix – Waarden & Metaprogramma’s

In dit blok leer je alles over persoonlijkheid, die van jou én die van anderen. Door inzicht te krijgen in verschillende persoonlijkheden, kun je jouw communicatie afstemmen op anderen en hun behoeften. Bovendien ontdek je wat werkelijk belangrijk is in jouw leven en krijg je de keuze om deze inzichten toe te passen op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is aan jou om te bepalen wat je met deze waardevolle kennis doet.

Persoonlijk leiderschap & Modelleren

NLP.is ooit begonnen als een methode om het gedrag en de vaardigheden van succesvolle mensen te analyseren en te modelleren. Deze benadering stelt mensen in staat om dezelfde vaardigheden te leren en succes te behalen in verschillende aspecten van het leven. De NLP Master Practitioner gaat nog een stap verder door te leren hoe je specifieke eigenschappen en vaardigheden van succesvolle mensen in je omgeving kunt identificeren en in een model kunt gieten. Hierdoor kun je jouw unieke combinatie van eigenschappen en vaardigheden ontwikkelen die perfect bij jou passen. Het is een krachtige manier om je persoonlijke groei en succes te stimuleren.

Communicatieve kracht & hypnotische taal

Effectieve leiders, professionals en coaches beschikken over communicatieve kracht en vermogen om te inspireren. U versterkt uw vaardigheid om mensen mee te voeren in een bepaalde richting, non-verbaal en met taal. Je vergroot je vaardigheden in communicatie en je gaat al snel merken dat je op een andere manier tegen communicatie aan gaat kijken. We gaan dieper in op wat bekende en begaafde sprekers nu doen wat ze doen om succesvol te zijn

Excellent Presenteren

Als je je realiseert dat 93% van je communicatie non-verbaal is, dan gaat het bij presenteren niet alleen om de woorden die je gebruikt of de grote hoeveelheid powerpoint slides die je hebt gemaakt. Jij kent ze vast ook. Diegene met charisma, stijl en die zich bijna gracieus over het podium voortbewegen. Stel je eens voor, hoe het zou zijn als jij dit ook zou kunnen. Om je boodschap over te laten komen op verschillende niveaus, je publiek vol zelfvertrouwen tegemoet te treden en je boodschap echt effectief te laten zijn.

Tegelijkertijd als je je realiseert dat de angst voor spreken voor groepen hoog in de top 10 staat van angsten die ons leven beheersen , is het een geweldig gevoel als je dit zonder angst gaat doen.

Coachend Leiderschap

Niets is zo uniek al mensen. En dat verklaart ook dat één stijl van leiding geven niet kan werken. Soms moet je als leidinggevende als een echte kameleon je stijl aanpassen aan de behoefte van de medewerker. En dan nog rekening houden met wat jouw behoeften zijn zodat je oprecht en authentiek blijft. 
Inmiddels is bewezen dat coachend leiderschap het beste werkt. Medewerkers krijgen hierdoor support en voelen zich gesteund in de beslissingen die ze kunnen nemen. Daarvoor is het wel belangrijk om een duidelijk speelveld af te bakenen. Wat de meeste leidinggevenden gaan merken dat medewerkers op een hoger niveau gaan functioneren. Maar hoe doe je dat. Hoe werk je aan zelfstandigheid, inspiratie en motivatie? Hoe pak je dat praktisch aan, zonder de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen?

Meesterlijk verkopen

Heb je ooit geprobeerd om iets te verkopen wat de klant niet kan vasthouden, niet tastbaar is zoals coaching, financiële producten, trainingen of consultancy? Hoe ging het? Als je het je vergaan is zoals de meeste mensen dan is het niet erg goed gegaan.
Wil je leren hoe je jouw meest waardevolle bezit, je eigen vaardigheden kunt verkopen aan letterlijk iedereen, van de bakker op de hoek tot aan de CEO van een grote onderneming. 
Soms vertellen deelnemers dat ze in hun eigen werk niets hoeven te verkopen. Bij even doorvragen komen we samen al snel tot de conclusie dat de technieken uit dit blok ook prima zijn te gebruiken bij overtuigen van anderen voor een standpunt of een nieuw plan.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Business Master Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden. 6 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


TOELATINGSEISEN

Om de NLP Master Practitioner te volgen heb je jouw NLP Practitioner afgerond. Wanneer je dit gedaan hebt bij een instituut aangesloten bij de NVNLP  dan kun je je direct aanmelden. Heb je het bij een ander instituut gedaan, neem dan contact met ons op. Verder heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol te opleiding te kunnen doorlopen.

De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.


De NLP Academie helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden. Wij noemen NLP dan ook de kunst van succesvol leven

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat met een officieel zegel van de NVNLP & ABNLP. De opleiding voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen. Dit certificaat geeft dan ook (internationaal) toegang tot de NLP Trainers Training

Na afronding van de NLP Business Master Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

INVESTERING

€ 4229,-
€ 2.999,-

NLP Business Master Practitioner

 • 15 Inspirerende lesdagen in Bilthoven  t.w.v. €2.499,-
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀


Concreet betekent het  dat je 2 vrijdagen per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht), makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €400,-

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op. Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van 300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

(let op dat het betaalmoment van het lesgeld bepalend is voor de hoogte van de korting). Betaal je direct via IDEAL, ontvang je nog eens 5% extra korting. Je kunt dit aangeven in het inschrijfformulier

Betalen in  4 termijnen  is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden. Er wordt per termijn een toeslag van €25 in rekening gebracht

Wanneer je inschrijft dan ga je een overeenkomst aan voor de tijdsduur zoals vermeld op onze website en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijving, geldt een bedenktijd van veertien dagen tenzij de training binnen 14 dagen start.  Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden.

Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je direct een bevestiging. Bel ons gerust op 085-3012007.

WAAR & WANNEER

NLP Business Master Practitioner maart
2024

15 dagen, 2 x per maand op vrijdag

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

inclusief lunch

Investering €2.999

Data:

vrijdag 15 maart 2024
vrijdag 5, 19 april 2024
vrijdag 3, 17, 31 mei 2024
vrijdag 14, 28 juni 2024
vrijdag 6, 20 september 2024
                                      vrijdag 4, 18 oktober 2024                                                                            vrijdag 15, 19 november 2024                                       vrijdag 13 december 2024


NLP Business Master Practitioner november 2024

14 dagen, 2 x per maand op vrijdag

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving
4 online Q&A sessies

inclusief lunch

Investering €2.999

Data:

vrijdag 1, 15, 29 november 2024
 vrijdag 13 december 2024
vrijdag10, 24 januari 2025
vrijdag 7,28 februari 2025
vrijdag 14, 28 maart 2025
vrijdag 4, 11 april 2025
vrijdag 9, 23 mei 2025