The Red Stone Room bij de NLP Academie

ONLINE NLP AVOND MASTER PRACTITIONER

Verfijn je Meesterschap in NLP: Ontdek de Kunst van Geavanceerde Communicatie en Persoonlijke Groei - Nu Volledig Online

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Master Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Trainers Training.

NU GEHEEL ONLINE

In een wereld waar tijd en flexibiliteit kostbaar zijn, biedt ons online programma je de vrijheid om je eigen ontwikkeling te sturen. Ontdek ons UNIEKE programma

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 14 jaar garant voor de leukste NLP.

Na het succesvol afronden van je NLP Practitioner opleiding, voel je de drang om dieper te duiken in de wereld van NLP. Je bent klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, verfijndere patronen te ontdekken en je pad naar NLP meesterschap voort te zetten.

Ontdek onze ONLINE NLP Master Practitioner opleiding, waar je reis van persoonlijke ontwikkeling zich verdiept door de kracht van geavanceerde NLP-technieken. Je hebt al een basis gelegd in het herkennen van gedragspatronen en de bijbehorende emoties; nu is het tijd om die kennis uit te breiden. Door je communicatie te verfijnen, vergroot je je keuzevrijheid in het dagelijks leven en leer je op een dieper niveau verbinding te maken met jezelf en je omgeving.

Waar de NLP Practitioner opleiding je bewustzijn over je eigen gedachten en communicatie heeft verhoogd, zal de Master Practitioner je vaardigheden verder aanscherpen, voor een nog rijker begrip van zowel je innerlijke wereld als de wereld om je heen.

  De ONLINE NLP Master Practitioner opleiding is de ideale volgende stap voor iedereen die:

  • Zijn NLP Practitioner opleiding heeft voltooid en zijn reis in persoonlijke ontwikkeling wil voortzetten.
  • Met meer doelgerichtheid en focus in het leven wil staan, door een dieper inzicht in persoonlijke drijfveren en doelen.
  • Zichzelf beter wil begrijpen en een groter bewustzijn van eigen gedrag en de impact daarvan op anderen wil ontwikkelen.
  • Streeft naar effectievere communicatie, zowel in persoonlijke relaties als in professionele contexten.
  • Geïnteresseerd is in geavanceerde NLP-technieken die niet alleen persoonlijke groei bevorderen, maar ook het vermogen versterken om anderen effectief te ondersteunen en te begeleiden.

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP.

Laat mij je meer vertellen

Meer weten over de NLP Online Master Practitioner


WAT LEER JE IN ONZE NLP MASTER PRACTITIONER?

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP & MODELLEREN

NLP is ooit begonnen met het in kaart brengen en het vervolgens in een model zetten van de vaardigheden van succesvolle mensen om zodoende dezelfde vaardigheden te leren. Immers wat iemand anders kan, kun jij leren.
In het eerste blok van de NLP Master Practitioner leer je hoe je deze eigenschappen en vaardigheden die jij graag van succesvolle mensen in jouw omgeving zou willen leren in een model kunt zetten zodat je alleen die eigenschappen kunt leren die bij jou passen.

DE PERSOONLIJKHEIDSMATRIX - WAARDEN, OVERTUIGIGEN EN METAPROGRAMMA'S

In dit blok leer je alles over persoonlijkheid, die van jou, die van anderen en hoe je communicatie kunt afstemmen op andere persoonlijkheden dan die van jou. Daarnaast achterhaal je wat werkelijk belangrijk is in je leven. Aan jou de keuze wat je er mee doet.

COMMUNICTIE VOOR GEVORDERDEN - ANDEREN INSPIREREN EN MOTIVEREN

Effectieve leiders, professionals en coaches beschikken over communicatieve kracht en vermogen om te inspireren. Je versterkt je vaardigheid om mensen mee te voeren in een bepaalde richting, non-verbaal en met taal. Je vergroot je vaardigheden in communicatie en je gaat al snel merken dat je op een andere manier tegen communicatie aan gaat kijken. We gaan dieper in op wat bekende en begaafde sprekers nu doen wat ze doen om succesvol te zijn

PERSONAL BREAKTHROUGH

Je leert je eigen patronen herkennen die je (onbewust) belemmeren in het realiseren van jouw doelen en vaak gepaard gaan met ongewenste emoties. Doorbreken van deze belemmerende overtuigingen, bijvoorbeeld met re-imprinting, geeft je vaak onvermoede nieuwe ruimte, energie en kansen.

In dit blok maak je ook kennis met de basisbeginselen van systemisch denken. Iedereen behoort tot een systeem en is zich gaan gedragen conform de normen van dat systeem. Past dat nog wel, hoe kun je beter in het systeem functioneren?

COACH ANDEREN NAAR HUN SUCCES

In de NLP Practitioner heb je geleerd hoe je NLP kunt inzetten om succesvoller te zijn in je onderneming, je relatie met anderen en je relatie met jezelf. Je bent persoonlijk gegroeid en nu is het tijd om dat anderen ook te gunnen. In dit blok leer je om anderen te coachen naar een betere zelf en betere prestaties

GEZONDHEID & VITALITEIT

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Gezondheid is niet iets wat je bezit. Het is iets wat je doet. En dat is nu precies waarom NLP en Gezondheid een interessant vakgebied. Immers als gezondheid iets is wat je doet, kun je door anders te doen gezonder worden of juist ongezonder. Tegelijkertijd impliceert “gezondheid doen” dat je zelf een actieve rol kan spelen in je eigen gezondheid.

In dit blok leer je NLP in te zetten voor je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen.

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijf

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

HOE WERKT DIE ONLINE NLP MASTER PRACTITIONER?

Samen met jou  gaan we aan de slag met de NLP Master Practitioner. Voordat we aan de slag gaan heb je jouw doelen bij de trainers van de NLP Master Practitioner ingeleverd. Dit zijn dan ook de doelen waar je gedurende de opleiding mee aan de slag gaat samen met een coach van de NLP Academie.


Voorafgaand aan de online sessies heb je de lesstof bestudeerd die in onze online leeromgeving staat zodat we in de online sessies al snel diepgang hebben. In de periode tussen de online sessies, organiseren we elke donderdagavond van 19:00 tot 20:00 een online vraag & antwoord sessie zodat we snel op weg kunnen helpen.

Om de NLP Master Practitioner helemaal aan te passen aan jouw wensen, kun je gebruik maken van de mogelijkheid om de door de trainers of de coaches van de NLP Academie gecoacht te worden op jouw leerdoelen. De coach heeft de rol van sparringpartner maar ook die van accountability coach. De letterlijke stok achter de deur, de schop onder je……

De NLP Master Practitioner bestaat uit 18 dinsdag avond sessies.
Samen met je medecursisten en de trainer ga je actief aan de slag met NLP en oefen je doormiddel van online meetingrooms de verschillende NLP technieken

We hebben in de online sessies voldoende pauze ingeruimd om te zorgen dat je ook de nodige ruimte krijgt om even achter je beeldscherm vandaan te lopen en je ogen en oren even rust te gunnen. De avond is als volgt opgebouwd:


De avond sessies zijn verdeeld in 2 blokken

Blok 1: 19:00 - 20:15

Blok 2: 20:30 - 21:45


Zo zie je dat deze reis wel eens de meest waardevolle reis van je leven kan worden.

Als deelnemer aan de online NLP Master Practitioner training krijg je:

 • 120 uitgebreide lessen waarin we je op een duidelijke en overzichtelijke manier meenemen in de wonderlijke wereld van NLP. Oefeningen, theorie en inzichten die je direct in de praktijk kunt toepassen t.w.v. €999. Je kunt zelfs het materiaal op je telefoon bekijken door onze handige app
 • 18 online avonden onder begeleiding van ervaren NLP trainers t.w.v. €2.000
 • Persoonlijke begeleiding van 2 NLP Master Trainers zodat je makkelijk vragen kunt stellen en er persoonlijke aandacht is voor persoonlijke onderwerpen waar je graag inzicht in wilt hebben
 • Gratis elke maand een webinar over een specifiek thema t.w.v. €200
 • Je krijgt levenslang toegang tot onze online leeromgeving.
 • Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een, door de NVNLP & ABNLP,  ERKEND certificaat. De opleiding voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen. Dit certificaat geeft dan ook (internationaal) toegang tot de NLP Trainers Training.

INVESTERING

€ 3.748,-
€ 1.999,-

ONLINE NLP Master Practitioner

 • levenslange toegang tot de online NLP Master Practitioner >100 lessen t.w.v. €999
 • 18 online avonden onder begeleiding van ervaren NLP trainers t.w.v. €2.000
 • Gratis elke maand een webinar over een specifiek thema t.w.v. €200
 • Wekelijkse online vraag & antwoord sessies met trainers t.w.v. €99

WANNEER?

NLP ONLINE Master Practitioner februari 2024

18 dinsdag avonden, elke week

Direct toegang tot onze online leeromgeving

Investering €1.999,-

Data:
dinsdag 20, 27 februari 2024
dinsdag 5, 19, 26 maart 2024
dinsdag 2, 9, 16, 23, 30 april 2024
dinsdag 14, 21, 28  mei 2024
dinsdag 4, 18, 25 juni 2024
dinsdag 2, 9 juli 2024


NLP ONLINE Master Practitioner september 2024

18 dinsdag avonden, elke week

Direct toegang tot onze online leeromgeving

Investering €1.999,-

Data:

dinsdag 3, 10 , 17 september 2024
dinsdag 1,8,15, 22, 29 oktober 2024
dinsdag 5,12, 26 november 2024
dinsdag 3,10,17 december 2024
dinsdag 7, 14, 21, 28 januari 2025