Erkenning & Accreditatie

Onze kijk op kwaliteit

De NLP Academie vindt accreditatie belangrijk omdat het een erkenning is van onze kwaliteit. Hierin hebben we een weloverwogen keuze gemaakt als het gaat om door wie we geaccrediteerd zijn.

Door de jaren is een wildgroei ontstaan van allerlei organisaties die kwaliteitscriteria stellen en kom je als organisatie voor de vraag te staan welke te kiezen. Na onderzoek hebben we besloten om ons bij twee organisaties aan te sluiten.

Voor nationale erkenning van onze NLP trainingen hebben we aansluiting gezocht bij de NVNLP. De grootste en oudste Nederlandse vereniging voor NLP.

Voor internationale erkenning van onze NLP trainingen hebben we aansluiting gezocht bij de ABNLP. Werelds grootste NLP organisatie als het gaat om erkenning van NLP trainingen, NLP Coach opleidingen en Time Line Therapy Trainingen.

Hierdoor blijft kwaliteit gewaarborgd en worden trainers regelmatig bijgeschoold met de meest recente ontwikkelingen.

Als Directie vinden we het belangrijk continu aan kwaliteit te werken zodat we kunnen blijven voldoen aan de nationale en internationale kwaliteitsnormen.

Om te voldoen aan de BTW richtlijnen van de Belastingdienst zijn wij ingeschreven in het Register voor Kort Beroepsonderwijs

Tevens zijn wij lid van de NRTO.
NLP Academie is lid van NRTO