NLP IN 2 DAGEN - EEN KORTE INTRO

Kom naar de intensieve 2-daagse NLP Introductie workshop

SCHRIJF JE IN!

Ben jij op zoek naar krachtige tools om je communicatie te verbeteren, je emoties onder controle te houden en meer zelfvertrouwen op te bouwen? Of wil je effectiever worden in het overtuigen van anderen en succesvoller zijn in wat je doet? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Ontdek de fascinerende wereld van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en laat je verrassen door de impact die het kan hebben op alle aspecten van je leven. Of je nu een ondernemer, manager, ouder of partner bent, NLP heeft voor iedereen iets te bieden.

In deze intensieve 2-daagse workshop zul je praktische vaardigheden leren en direct toepassen. Je zult ontdekken hoe je effectief kunt communiceren, je eigen emoties kunt beheersen en een dieper inzicht kunt krijgen in wie je werkelijk bent.

Maak deel uit van een inspirerende groep gelijkgestemde individuen en ervaar de krachtige transformatie die NLP kan brengen. Ontdek waarom NLP al 20 jaar mensen helpt om hun volledige potentieel te bereiken.

Schrijf je vandaag nog in voor onze 2-daagse introductie workshop NLP en zet de eerste stap naar een leven vol groei, succes en zelfontdekking!

ONTDEK HOE JE WERELD KAN VERANDEREN

 • Ontdek hoe communicatie werkt en zo nieuwe klanten, medewerkers en leveranciers kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield. Meer geld, meer tijd, meer plezier.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Bespaar jezelf een hoop frustratie door het toepassen van slimme technieken die ervoor gaan zorgen dat je zelfs met mensen door een deur kunt die voorheen wel kon schieten.
 • Ontdek hoe je met een aantal vragen negatieve gedachten kunt ombuigen in positieve gedachten en zo lekkerder in je vel gaat zitten en anderen je steeds een leuker mens gaan vinden.
 • Ervaar hoe je meer uit je leven kunt halen door juist meer te falen. Immers hoe meer je faalt, hoe meer kans je hebt om je uiteindelijke doel wel te halen

DE VOLGENDE NLP 2 DAY START OP:

ZORG DAT JE ERBIJ BENT:

06-07-2024
Start 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
INSCHRIJVEN

WAT IS NLP 2 DAY?

In 2 dagen kennis maken met NLP voor iedereen die succesvol wil worden in werk en gezin en waarin je leert hoe je anders kunt communiceren. Met meer KRACHT, met meer OVERTUIGINGEFFECTIEVERRIJKER en dus snel TOEPASBAAR in je werk of eigen onderneming, relaties en met anderen.

Deze twee-daagse workshop is bedoeld om je te laten zien hoe NLP kan helpen om je werk makkelijker te maken, je carrière te versnellen, je communicatie te verbeteren, je onderneming sneller te laten groeien en om weerbaarder in je leven te staan.

 • Met meer KRACHT en OVERTUIGING leren communiceren
 • Praktisch en dus SNEL TOEPASBAAR
 • MENTAAL weerbaar worden en beter met je emoties omgaan

INSCHRIJVEN kan via onze website maar het aantal plekken is beperkt. Inmiddels wordt NLP door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt en met SUCCES.

WAT GA JE PRECIES LEREN IN DE NLP 2 DAY?

NEURO LINGUISTISCH PROGRAMMEREN

Natuurlijk begin je bij het begin want met een goed fundament kun je nu eenmaal beter gaan bouwen. Dus wat NLP is staat in dit deel centraal.

 • Wat is NLP
 • De krachtige overtuigingen van NLP die je gaan helpen bij het beter gaan communiceren met anderen en waardoor je meer begrip krijgt voor jezelf en voor anderen

.Je krijgt een ander perspectief op je leven en de dingen die in de wereld om je heen gebeuren. MIND BREAKING

HOE JE KIJK OP COMMUNICATIE GAAT VERANDEREN

Wat is de relatie tussen je brein, emoties en gedrag en hoe je hier optimaal gebruik van kunt gaan maken om:

 •         jezelf en anderen te gaan beïnvloeden
 •         je emoties beter onder controle te houden

Je krijgt een ander perspectief op hoe communicatie daadwerkelijk werkt en hoe jij van invloed bent in dit spel tussen jou en anderen.

HOE JE BETER MET LASTIGE MENSEN KUNT OMGAAN

 • Hoe je snel verbinding (rapport) maakt met mensen.
 • Hoe leren mensen optimaal en hoe kun je je communicatie hier op afstemmen
 • Hoe je lichaamstaal kunt lezen en hoe je hier op kunt afstemmen door te volgen en dan te leiden
 • Hoe je lichaamshouding kunt gebruiken zodat je op mensen een positieve indruk achterlaat.
 • Hoe je je stem kunt gebruiken om snel rapport te maken
 • We ontrafelen de geheimen van succesvolle relaties

Je weet nu hoe je makkelijk en snel verbinding met mensen kunt maken zodat je overtuigender en charismatischer kunt overkomen. Ook diegene met wie het soms niet zo makkelijk is en zodat je communicatie met vrienden, collega’s en met mensen die je niet kent optimaal kunt benutten. Uit ervaring weet je zelf hoe belangrijk dit kan zijn in sollicitaties, salaris onderhandelingen, vriendschappen of werk.

HOE JE DOELEN STELT DIE JE HAALT

Soms krijgen we bij doelen stellen een wat nare smaak. Alweer een doel wat we aan onze lijst moeten toevoegen. Het zijn er al zoveel!. In dit onderdeel ga je merken dat doelen stellen sexy is en vooral als je een methode in handen krijgt die de kans groter maakt dat je doelen ook daadwerkelijk haalt.

 • Je leert het verschil tussen een doel en een wens
 • Je leert het geheim van doelen niet halen en doelen WEL halen
 • Je leert welke overtuigingen je tegenhouden om je doel te halen
 • Je leert wat het geheime ingrediënt is wat iedereen schijnt te vergeten

Je weet nu hoe doelen halen werkt want samen met het geheime ingrediënt is elk doel haalbaar. Wat blijft is dat je aan de slag moet :-)

EMOTIES DE BAAS? DAT IS MAKKELIJK !

Soms overvallen emoties je en soms op een wat ongelegen moment. Juist dan is het soms handig om "gereedschap" te hebben om je emoties snel de baas te kunnen zijn. Wist je dat je emotie kunt "ankeren" zodat je snel prettige emoties tot je beschikking hebt? Dat is wat je gaat leren.

 • Je leert om snel van ongewenste emoties af te komen
 • Je leert hoe emoties ontstaan
 • Je leert om anderen emotioneel te beïnvloeden

Je weet nu hoe je anders met emoties kunt omgaan en nare emoties kunt omzetten in prettige emoties. Je bent meer in controle over "jou".

FALEN IS LEREN ALS JE ER WAT MEE DOET

Er zijn 7 hoofdredenen waarom mensen falen en als jij dit te weten komt, beschermt het jou tegen dezelfde valkuilen waar zoveel mensen in vallen.

 • Je leert wat de 7 redenen zijn.
 • Je leert hoe je kunt voorkomen dat je in dezelfde valkuilen gaat vallen.

Je weet nu hoe je makkelijk de valkuilen kunt omzeilen waar zoveel mensen in vallen en waardoor ze falen. Jij weet inmiddels dat je leert.

NLP 2 DAY VERANDERT JE KIJK OP DE WERELD OM JE HEEN

EN JE LEERT JEZELF NET EVEN BETER KENNEN.

DIRECT INSCHRIJVEN
Eric Sijbesma MBA
Eric Sijbesma - NLP Master Trainer

Open, gedreven, gepassioneerd en compassie. 

Eric is internationaal gecertificeerd NLP -en Hypnose Master Trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Richard Bandler.

Data

zaterdag 6 & zondag 7 juli 2024
zaterdag 14 en zondag 15 september 2024

zaterdag 12 & zondag 13 oktober 2024

zaterdag 2 & zondag 3 november 2024
zaterdag 30 en zondag 1 nov/dec 2024

Investering

€199 i.p.v. €499. De investering is vrij van BTW

De Tijden

Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 16:00

De Locatie

PC Staalweg 30, 3721 TJ, Bilthoven

Voor welke datum wil je inschrijven?

NLP 2 Day mei 2024

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024

PC Staalweg 30, 3721TJ, Bilthoven

NLP 2 Day juli 2024

zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024
PC Staalweg 30, 3721TJ, Bilthoven

NLP 2 Day Sept '24

zaterdag 14 & zondag 15 september 2024 Bilthoven

NLP 2 Day Okt 2024

zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024

PC Staalweg 30, 3721TJ, Bilthoven

NLP 2 Day nov 2024

zaterdag 2 en zondag 3 november 2024
PC Staalweg 30, 3721TJ, Bilthoven

NLP 2 Day dec 2024

zaterdag 30 & zondag 1 nov/dec 2024

PC Staalweg 30, 3721 TJ, Bilthoven