NLP Introductie Cursus

IN 6 LESSEN KENNISMAKEN MET NLP, ONLINE EN IN DE VEILIGHEID EN COMFORT VAN JE EIGEN STOEL.
NU VOOR €39,99

We leven in een tijd waarin veel gebeurt: drukte, voortdurend onderweg zijn en vaak weinig tijd voor persoonlijke ontwikkeling. Misschien wilde je al lang geleden kennismaken met NLP, maar het kwam er gewoon niet van.

Daarom hebben we een oplossing bedacht: een beknopte online NLP introductiecursus die je in je eigen tempo kunt volgen.

Comfortabel vanuit je eigen huis, gestreamd naar je grote tv, in je hotelkamer tijdens een zakenreis, of waar je ook maar wilt en een internetverbinding hebt.

Wat betreft de investering: we willen het voor iedereen mogelijk maken om kennis te maken met NLP. Daarom is de prijs nu extra laag: slechts €39,99 in plaats van €99,-.

En als je later besluit om toch een uitgebreidere NLP-opleiding te volgen, geen probleem! Het bedrag dat je al hebt betaald voor deze introductiecursus, wordt dan gewoon in mindering gebracht op de kosten van de vervolgopleiding.


NLP is de meest krachtige methode om je persoonlijk te ontwikkelen, om effectiever te leren communiceren en mentaal weerbaarder te worden.

NLP is als sinds de jaren 70 een groot succes. Het wordt inmiddels als methode gebruikt in sales, communicatie cursussen, recruiting van personeel en coaching en therapie.

NLP helpt je onder andere :

  • om beter te communiceren met anderen en meer voor elkaar te krijgen
  • om meer zelfvertrouwen te krijgen en inzicht te krijgen in je sterke - en ontwikkelpunten
  • om beter met stress en stressvolle emoties om te gaan zoals boosheid, frustratie of irritatie
  • om inzicht te krijgen hoe anderen denken en hoe je hierop kunt afstemmen om de relatie te verbeteren
  • om anderen beter te kunnen beïnvloeden en zo je standpunten vaker er doorheen kunt krijgen
  • om de regie van je eigen leven te pakken en mentaal weerbaar te worden.
  • en nog veel meer....

Wat ga je leren in de online NLP Introductie cursus?

Les 1: Hoe kun je met iedereen klikken?

n deze les ontdek je hoe je moeiteloos een connectie met anderen kunt opbouwen. Het is niet alleen prettig om gemakkelijk met mensen om te gaan waarmee je een klik hebt, maar het is ook een essentiële vaardigheid om in je leven succes te boeken.

Effectief omgaan met je omgeving, zelfs in uitdagende situaties of wanneer het even tegenzit, kan van cruciaal belang zijn. Bovendien levert het je vaak aanzienlijke voordelen op wanneer mensen in jouw omgeving het gevoel hebben dat jij op dezelfde golflengte zit.

Les 2 : Dromen waarmaken met NLP 

Het verwezenlijken van dromen is voor velen misschien wel het ultieme doel. Stel je voor dat je een methode hebt waarmee dromen plotseling binnen handbereik zijn. Het is eenvoudiger dan je denkt, en als je brein goed geprogrammeerd is, ondersteunt het je volledig. Maar je hebt vast wel eens ervaren dat, als je brein niet de juiste instructies krijgt, dromen slechts dromen blijven. Soms is dat misschien aangenaam, maar meestal is het jammer.

In deze les leer je op de NLP manier doelen te stellen, waardoor je dromen concreet en haalbaar worden.

Les 3 : Emoties de baas blijven

We ervaren het allemaal wel eens: overweldigd raken door emoties. En dat is maar goed ook. Emoties zijn signalen die ons aanzetten tot actie. Toch kan het soms ongemakkelijk of onevenredig zijn. In zulke situaties is het handig om te weten hoe je je emoties even onder controle kunt krijgen, zodat je verder kunt gaan.

In deze les ontdek je hoe je grip krijgt op je emoties en ze in je voordeel kunt gebruiken.

Les 4 : Leef jij in het hier en nu? 

Leef jij in het hier en nu?

Beleef je het huidige moment? Of ben je vaker bezig met het verleden of de toekomst?

Misschien ben je wel iemand die meer aan de zijlijn staat, peinzend over wat geweest is of wat nog komen gaat.

"En waarom is dat belangrijk?" vraag je je wellicht af. Na het leren van associëren en dissociëren in deze les zul je het antwoord vanzelf ontdekken.

Les 5 : Jouw perceptie is jouw perceptie 

In deze les maak je kennis met het NLP Communicatiemodel, en de kans is groot dat jouw perspectief op de wereld meteen verandert. Je zult ontdekken dat jouw brein je vaak op een dwaalspoor brengt en dat jouw waarnemingen van de wereld een mengeling zijn van je gedachten, je opvoeding en je overtuigingen.

Dit inzicht zal je mentale veerkracht versterken, wat in deze tijd zeker een groot voordeel is.

Les 6 : Leer van je zintuigen

Je kunt veel leren van anderen, zowel over succesvolle communicatie als over het bewust gebruik van je vijf zintuigen.

We beschikken allemaal over vijf zintuigen waarmee we de wereld om ons heen waarnemen. Je hebt wellicht gemerkt dat we onze zintuigen niet altijd op dezelfde manier gebruiken. In deze les leer je hoe je je zintuigen bewust kunt inzetten in communicatie - iets dat je al deed, maar nu met een vernieuwd perspectief.

€199,-
€39,99-

NLP ONLINE INTRODUCTIE CURSUS

  • 40 lessen met video en manual t.w.v. €199,-
  • pdf werkboek
  • Toegang tot de community

Krijg nu direct toegang tot de NLP Introductie cursus!


Klaar voor de start?