In 6 lessen kennis maken met NLP

KENNISMAKEN MET NLP, ONLINE EN IN DE VEILIGHEID EN COMFORT VAN JE EIGEN STOEL.
NU VOOR €39,99

Het is een tijd waarin er veel gebeurt. Drukte, onderweg en weinig tijd voor ontwikkeling. Met name persoonlijke ontwikkeling is soms iets wat laag op de agenda is komen te staan. Misschien had je, als het aan jou had gelegen allang eens een keer kennisgemaakt met NLP, maar het komt er gewoon niet van.

Dus bedachten we een oplossing. Een korte NLP introductie cursus die je geheel online kunt doen.

Makkelijk vanuit je luie stoel, streamen naar je grote tv, in je hotelkamer als je onderweg bent. Waar je maar wilt en waar je een internetverbinding hebt. 

De investering? In deze tijden willen het voor iedereen mogelijk maken om kennis te maken met NLP. Dus in deze tijd extra laag : €39,99 in plaats van €99,-

En mocht je later toch die NLP opleiding gaan doen, helemaal prima. Dan kun je het al betaalde lesgeld gewoon in mindering brengen.


NLP is de meest krachtige methode om je persoonlijk te ontwikkelen, om effectiever te leren communiceren en mentaal weerbaarder te worden.

NLP is als sinds de jaren 70 een groot succes. Het wordt inmiddels als methode gebruikt in sales, communicatie cursussen, recruiting van personeel en coaching en therapie.

NLP helpt je onder andere :

  • om beter te communiceren met anderen en meer voor elkaar te krijgen
  • om meer zelfvertrouwen te krijgen en inzicht te krijgen in je sterke - en ontwikkelpunten
  • om beter met stress en stressvolle emoties om te gaan zoals boosheid, frustratie of irritatie
  • om inzicht te krijgen hoe anderen denken en hoe je hierop kunt afstemmen om de relatie te verbeteren
  • om anderen beter te kunnen beïnvloeden en zo je standpunten vaker er doorheen kunt krijgen
  • om de regie van je eigen leven te pakken en mentaal weerbaar te worden.
  • en nog veel meer....

Wat ga je leren in de online NLP Introductie cursus?

Les 1: Hoe kun je met iedereen klikken?

In de les leer je hoe je makkelijker een connectie met anderen kunt maken. Niet alleen omdat het fijner is om met mensen om te gaan met wie het klikt maar ook omdat het een noodzakelijke gave is om in je leven vooruit te komen. 

Goed omgaan met je omgeving, ook als het even niet meezit of even niet lekker loopt, is soms van levensbelang. En meestal levert het je geweldig veel voordeel op als mensen in jouw omgeving het idee hebben dat jij met hen klikt.

Les 2 : Dromen waarmaken met NLP 

Dromen waarmaken. Voor iedereen misschien wel de ultieme droom. Een methode hebben die ervoor zorgt dat dromen ineens binnen handbereik komen. Het is makkelijker dan je denkt en je brein, indien goed geprogrammeerd, support je all the way. Maar ik weet zeker dat jij het al vaker hebt meegemaakt dat indien je brein niet de juiste instructies krijgt, dromen dromen blijven. Soms fijn en meestal zonde.


In deze lees leer je doelen te stellen op de NLP manier.

Les 3 : Emoties de baas blijven

We hebben er allemaal wel eens last van. Overvallen door emoties. En gelukkig maar. Emoties zijn signaalgevers die er voor zorgen dat je in actie komt. Maar soms is het even onhandig of buitenproportioneel. Dan is het makkelijk om te weten hoe je de emoties even de baas wordt zodat je verder kunt.  

In deze les leer je emoties de baas te worden.

Les 4 : Leef jij in het hier en nu? 

LEEF JIJ IN HET HIER EN NU?

Leef je nu? Of leef je in het verleden. Of toch wel heel veel in de toekomst?

Of ben je misschien wel iemand die meer aan de zijlijn staat te mijmeren over het verleden of over je toekomst?

“En wat maakt het uit?” vraag je misschien. Na het leren van associëren en dissociëren in deze les weet je het antwoord vanzelf.

Les 5 : Jouw perceptie is jouw perceptie 

In deze les leer je het NLP Communicatie model en is de kans groot dat jouw kijk op de wereld direct gaat veranderen. Je weet nu dat jouw brein je vaak op het verkeerde been zet en dat wat je waarneemt in de wereld een samenraapsel is van wat je denkt, hoe je bent opgevoed en welke overtuigingen je hebt. 

Het gaat je mentaal weerbaar maken en dat is in deze tijd best een voordeel.

Les 6 : Leer van je zintuigen

Je kunt veel van andere mensen leren en tegelijkertijd veel leren over succesvolle communicatie van anderen om je heen door je bewust te worden hoe je je 5 zintuigen gebruikt.

Mensen beschikken over vijf zintuigen die ervoor zorgen dat we de wereld letterlijk kunnen waarnemen maar zoals je misschien weleens is opgevallen, gebruiken we niet altijd de zintuigen op dezelfde manier. In deze les leer je je zintuigen gebruiken. Dat deed je natuurlijk al maar nu in communicatie

€199,-
€39,99-

NLP ONLINE INTRODUCTIE CURSUS

  • 40 lessen met video en manual t.w.v. €199,-
  • pdf werkboek
  • Toegang tot de community

Krijg nu direct toegang tot de NLP Introductie cursus!


Klaar voor de start?