NLP BUSINESS PRACTITIONER

Trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en verbeteren effectieve communicatie in de werkomgeving

Ontdek een makkelijk te leren methode die je alle tools geeft om belachelijk succesvol te worden, je stressniveau’s doet dalen, relaties leuk houdt ,  je inzicht geeft in wie je bent en wat je drijft en je super trots maakt op jezelf.

EEN ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Business Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Door NLP toe te passen in je werk of eigen onderneming ga je merken dat het je makkelijker af gaat. Je weet beter met stress om te gaan en je maakt je minder druk.

COMMUNICATIEVE SLAGKRACHT

Door NLP weet je hoe anderen beter kunt beïnvloeden. Of het nu gaat om motivatie of inspiratie. Je krijgt meer voor elkaar doordat je slagvaardiger bent geworden.

De NLP Business Practitioner gaat verder dan een gewone opleiding. Het opent een nieuwe wereld van perspectieven en verfijnt je communicatie tot het meest doeltreffende niveau. Bij de NLP Academie draait alles om praktische toepasbaarheid en jouw persoonlijke groei, vooral in onze NLP Business Practitioner.

Deze opleiding is gericht op het gebruik van NLP in de professionele omgeving. Onze ervaren trainers illustreren overvloedig hoe NLP-technieken effectief kunnen worden ingezet, aan de hand van talloze bedrijfsvoorbeelden. Uitblinken in je vak is essentieel, maar tegenwoordig is ook sterk ontwikkelde communicatievaardigheid cruciaal. Het vermogen om anderen te motiveren, inspireren en beïnvloeden wordt steeds belangrijker. Bij ons leer je dit tot in de finesse beheersen.

In de NLP Business Practitioner gaan we ook aan de slag met beperkende overtuigingen die mogelijk in de weg staan van die cruciale stap richting carrièregroei. Je leert hoe je deze overtuigingen kunt transformeren en beter kunt omgaan met emoties en stress. Emoties kunnen vaak leiden tot spanningen, en het vermogen om deze effectief te reguleren verbetert niet alleen de communicatie, maar zorgt ook voor meer ontspanning en helpt chronische stress te voorkomen.

Daarbovenop leggen we een sterke nadruk op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Het juiste leiderschap op de juiste momenten leidt tot groei, niet alleen voor jouzelf, maar ook voor anderen. Wanneer jij vooruitgaat, breng je vaak ook je werkomgeving naar een hoger niveau. Waarom nog wachten? Ontdek je volledige potentieel en transformeer je carrière met de NLP Business Practitioner van de NLP Academie.

NLP LEREN IS "LIFE CHANGING"

 • Ontdek hoe communicatie werkt en zo nieuwe klanten, medewerkers en leveranciers kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield. Meer geld, meer tijd, meer plezier.
 • Ontdek hoe emoties werken hoe je deze in balans kunt houden zodat je stopt met regelmatig in de stress te schieten en daar door slechte beslissingen te maken of wekelijks als een soort emotioneel wrak het weekend inschiet om maandag ochtend te ontdekken dat 2 maanden vrij in plaats van 2 dagen je meer zou hebben geholpen.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Ontdek het geheim achter succesvolle onderhandelingen waardoor je de ene deal na de andere deal gaat binnenslepen.
 • Ontdek je talent om wervelende teksten te schrijven die klanten aantrekken als een super magneet.
 • Ervaar hoe het is om EXCELLENT te presenteren en je geheel ontspannen te voelen om je boodschap duidelijk uit te kunnen dragen.
 • Ervaar hoe je na 15 dagen als een nieuw mens, vol zelfvertrouwen, je werk beter gaat doen, minder stress bent gaan ervaren, je kritiek nog steeds niet leuk vind maar het nu bent gaan beschouwen als een les en je in meetings een goede indruk achter laat.

WAT LEER JE IN EEN NLP BUSINESS PRACTITIONER?

Communicatie begint bij inleving in de ander

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvaten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.

Emotie management. Hoe je emotie gebruikt voor beïnvloeding

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life

Zelfinzicht, zelfreflectie en leiderschap

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.


Leiderschap kent vele gedaanten en vele varianten. Je leert welke leiderschapsstijl nodig is voor de verschillende situaties waarin je kunt terechtkomen en welke communicatie en gedragskenmerken nodig zijn om leiderschap te tonen.

Motivatie en zelfmotivatie

In dit blok leer je hoe motivatie werkt. Werkt het nog steeds als het “carrot & stick” principe. Af en toe slaan en af en toe een mooie beloning of is het toch even iets anders. Je leert je zelf te motiveren en je gaat samen met je mede-cursisten een 30 dagen challenge aan. U leert door ervaringsgericht leren wat motivatie is, wat het niet is, hoe je het niet krijgt en vooral hoe je het wel krijgt.

Excellent Presenteren

Als je je realiseert dat 93% van je communicatie non-verbaal is, dan gaat het bij presenteren niet alleen om de woorden die je gebruikt of de grote hoeveelheid powerpoint slides die je hebt gemaakt. Jij kent ze vast ook. Diegene met charisma, stijl en die zich bijna gracieus over het podium voortbewegen. Stel je eens voor, hoe het zou zijn als jij dit ook zou kunnen. Om je boodschap over te laten komen op verschillende niveaus, je publiek vol zelfvertrouwen tegemoet te treden en je boodschap echt effectief te laten zijn.

Tegelijkertijd als je je realiseert dat de angst voor spreken voor groepen hoog in de top 10 staat van angsten die ons leven beheersen , is het een geweldig gevoel als je dit zonder angst gaat doen.

Conflict management & onderhandeling

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Conflicten. Of het nu gaat om een inwendig conflict, zal ik wel of zal ik niet of een conflict tussen u en een collega of collega’s onderling, je hebt vast je ervaringen gehad. In dit blok staat conflict hantering en mediation centraal. Het eindresultaat is dat je in staat bent om genoemde conflicten tot een goed einde kunt brengen voor elke betrokken partij. En dat komt de resultaten en sfeer zeker ten goede.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden met uitzondering van ons NLP Zomer Practitioner. Deze is 12 dagen aaneengesloten. 6 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


Bij de NLP Academie staat praktische toepassing centraal en zullen we alles uit de kast halen om te zorgen dat je naar afronding met een officieel examen, NLP echt kunt toepassen.


TOELATINGSEISEN
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze opleiding. De opleiding is open voor iedereen, met verschillende achtergronden in werkervaring en opleiding. Wel heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol de opleiding te kunnen doorlopen.

De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat met een officieel zegel van de NVNLP & ABNLP. De opleiding voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen. Dit certificaat geeft dan ook (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

Na afronding van de NLP Business Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

INVESTERING

€ 4.229,-
€ 2.999,-

NLP Business Practitioner

 • 15 Inspirerende lesdagen in Bilthoven t.w.v. €2.499,-
 • Inclusief lunch, koffie & thee
 • Toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀


Concreet betekent het  dat je 2 vrijdagen per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht), makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €400,-

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op.
Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van 300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
 • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.

Voor inschrijvingen die binnen 14 dagen voor aanvang van de opleiding worden gedaan, geldt geen wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

WAAR & WANNEER IS DE NLP BUSINESS PRACTITIONER?

NLP Business Practitioner oktober '24

14 dagen, 2 x per maand op vrijdag
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving
4 online Q&A sessies

inclusief lunch

Investering €2.999

Data:

vrijdag 1, 15, 29 november 2024
 vrijdag 13 december 2024
vrijdag10, 24 januari 2025
vrijdag 7,28 februari 2025
vrijdag 14, 28 maart 2025
vrijdag 4, 11 april 2025vrijdag 9, 23 mei 2025

NLP Business Practitioner februari '25

     14 dagen, 2 x per maand op vrijdag      In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

inclusief lunch

Investering €2.999

Data: 

Vrijdag 14 februari 2025 & Vrijdag 28 februari 2025
Vrijdag 14 maart & Vrijdag 28 maart 2025
Vrijdag 11 april 2025
Vrijdag 2 mei 2025 & Vrijdag 16 mei 2025
Vrijdag6 juni 2025 & Vrijdag 20 juni 2025
Vrijdag 4 juli 2025
Vrijdag12 september 2025 en Vrijdag 26 september 2025
Vrijdag3 oktober 2025 & Vrijdag17 oktober 2025