In 12 weken de basis van NLP onder de knie krijgen

De NLP Associate Practitioner. NLP leren vanuit de veiligheid van je eigen huis

Midden in de hectiek van het dagelijkse leven, tussen de stroom van taken en verantwoordelijkheden door, blijft één verlangen vaak onbeantwoord: jouw persoonlijke groei. Misschien voel je diep van binnen de drang om je te verdiepen in NLP, maar vind je simpelweg de tijd of plaats niet.

 • Jouw Persoonlijke Groeiplatform: Start je NLP reis vanuit het comfort van je eigen huis. Stream de lessen naar je TV, neem ze mee naar je hotelkamer, of waar je ook bent. Als je verbonden bent, ben je klaar om te leren.
 • Exclusieve Begeleiding: Elk moment van deze reis word je begeleid door twee NLP Master Trainers, elke week, direct in je digitale ruimte. Flexibiliteit voorop:
 • Beslis je om je reis naar een fysieke klas te verplaatsen? Geen zorgen. Jouw eerdere investering? Die blijft staan. Jouw lesgeld? Dat brengen we in mindering.

Met dit online traject, bieden we je meer dan alleen flexibiliteit. We bieden je de mogelijkheid om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen, ongeacht waar je bent. Dus, ben je klaar om je NLP dromen waar te maken, op jouw voorwaarden? Jouw reis, jouw tempo, jouw keuze.

NLP is de meest krachtige methode om je persoonlijk te ontwikkelen, om effectiever te leren communiceren en mentaal weerbaarder te worden.

NLP is als sinds de jaren 70 een groot succes. Het wordt inmiddels als methode gebruikt in sales, communicatie cursussen, recruiting van personeel en coaching en therapie.

NLP helpt je onder andere :

 • om beter te communiceren met anderen en meer voor elkaar te krijgen
 • om meer zelfvertrouwen te krijgen en inzicht te krijgen in je sterke - en ontwikkelpunten
 • om beter met stress en stressvolle emoties om te gaan zoals boosheid, frustratie of irritatie
 • om inzicht te krijgen hoe anderen denken en hoe je hierop kunt afstemmen om de relatie te verbeteren
 • om anderen beter te kunnen beïnvloeden en zo je standpunten vaker er doorheen kunt krijgen
 • om de regie van je eigen leven te pakken en mentaal weerbaar te worden.
 • en nog veel meer....

Wat ga je in de komende 12 weken leren?

Week 1: NLP Introductie

In deze week leer je wat NLP is en hoe het is ontstaan en krijg je een goed inzicht in waar je NLP allemaal voor kunt in gaan zetten.

Je leert hoe je persoonlijk leiderschap kunt vergroten door de wereld te bekijken vanuit een aantal krachtige perspectieven.

Je gaat samen met één van de coaches of trainers aan de slag om een persoonlijk ontwikkelplan te maken. Een doelgericht plan wat je gaat helpen om het maximale uit deze training te halen

 

Week 2: De fundamenten zorgen voor een stevige basis

 

In deze week maak je kennis met de basis van de NLP. De fundering waarop NLP is gebaseerd. Je krijgt antwoord op vragen hoe communicatie werkt. Niet op basis van een zender of ontvanger maar hoe je brein er mee omgaat. Is hetgeen je ziet werkelijk wat je ziet? Of kan wat je denkt toch ook iets anders betekenen dan je in eerste instantie denkt.
 Je leert de krachtige overtuigingen van NLP toe te passen. Voor de meeste mensen zetten deze overtuigingen hun wereld letterlijk op de kop. Je leert op een andere manier te kijken naar de wereld.

Week 3: Hoe je een betere verstandhouding maakt met anderen

Effectieve communicatie begint bij het loslaten van oordelen. Niet altijd is de eerste indruk de beste manier om een relatie te starten. Die eerste indruk zegt in veel gevallen meer over jou dan over de ander. Dus in de week leer je om oordelen over anderen makkelijker los te laten en eerder bij te stellen zodat relaties een betere kans krijgen om te groeien en volwassen te laten worden
 

Je leert om “rapport te maken. Een slimme techniek die de verstandhouding tussen mensen intenser maakt. En die slimme techniek breiden we uit met het herkennen van de verschillende voorkeursstijlen die mensen kunnen hebben in communicatie. Stel je eens voor dat je deze zou kunnen herkennen om zo erop af te kunnen stemmen. 

 

Communicatie begint ineens erg leuk te worden. Zelfs met mensen die je in eerste instantie niet zag zitten.

Week 4: Beter met emoties omgaan

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthoud: “emotie is the spice of life”

 

Deze week komen o.a. de orde:

 • Hoe je jouw stemming positief kunt beïnvloeden.
 • Hoe je beter kunt omgaan met stress en angst
 • Hoe je mentale kracht, focus en effectiviteit kunt ontwikkelen
 • Hoe je emotie in balans brengt
 • Hoe je emotie kunt gebruiken bij motivatie, marketing, verkoop en presentaties en het verkrijgen van zelfvertrouwen.

Week 5: De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. Deze week leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.


Deze week leer je:

 • Hoe je brein herinneringen maakt
 • Hoe je beleving van herinneren intenser of juist minder intens kunt maken.
 • Hoe je overtuigingen kunt veranderen met een eenvoudige techniek
 • Hoe je van dwangmatig gedrag kunt afkomen zoals overmatig snacken in het weekend tot aan stoppen met roken of nagelbijten
 • Hoe je van angsten kunt afkomen, direct en voor altijd.

Week 6: Ontdekken en veranderen van overtuigingen

Deze week gaat het over overtuigingen. Ideeën over de werkelijkheid die je kracht geven en soms vreselijk in de weg zitten. “Je hoofd niet boven het maaiveld steken”, “Ik ben niet goed genoeg”, “Ik zal nooit rijk worden” Zo maar een paar overtuigingen waar je last van zou kunnen hebben. En soms diep verborgen zijn in je onbewuste maar je gedrag dagelijks sturen. En dan meestal niet in de richting die je wilt.

 

We reiken je technieken aan om deze overtuigingen op te sporen en de veranderen in krachtgevende overtuigingen

Week 7: De juiste vragen stellen om snel tot de kern te komen

In deze week leer je om de juiste vragen te gaan stellen. Te vaak stellen we te weinig vragen waardoor te snel een oordeel of conclusie trekken. Juist het stellen van veel vragen, levert vaak nieuwe inzichten op en zorgen ervoor dat je beter kunt inspelen op de behoefte van anderen. Een ander voordeel van scherpe vragen stellen is dat je ook inzicht krijgt in hoe je denkt en soms te snel conclusies trekt die je frustreren, boosmaken of irriteren.
 

Week 8: Tell it like Obama

Deze week leer je veel over communicatie. Je krijgt technieken aangereikt die je communicatie met zekerheid gaan verbeteren en ervoor gaan zorgen dat je een meester begint te worden in gesprekken op een natuurlijke wijze te leiden en op een natuurlijke wijze soms te volgen door gewoon te luisteren en scherpe vragen te stellen om de ander inzicht te geven en te motiveren. 

 

Het is een publiek geheim dat Obama in zijn speeches vaak technieken heeft gebruikt uit NLP & Hypnose om zijn toehoorders nu net dat mooie, inspirerende en gevoel van saamhorigheid te geven. De resultaten zijn indrukwekkend geweest. Dus aan het einde van deze week ben je een meester communicator geworden. 

Week 9: Persoonlijk leiderschap

Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert jezelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt deze week een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

 

Je leert deze week o.a.

 • Hoe je jouw doelen duidelijk vast kan leggen en kan bereiken;
 • Ontdekken wat voor jou belangrijk is en ontdekken je wat je kernwaarden zijn.
 • Schrijf je a.d.h.v. je kernwaarden je missie en visie.
 • Hoe je jouw kernwaarden in lijn brengt met je doelen in je leven
 • Ontdek en overwin je beperkende overtuigingen;
 • Verbeter je je persoonlijke, management- en leiderschapsvaardigheden;
 • Leer je hoe je innerlijke obstakels kunt ontdekken en kunt oplossen

Week 10: Mentale Strategieën

Deze week leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt, wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. Deze week gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.

 

Deze week komen o.a. de orde:

 • Hoe mentale strategieën je gedrag bepalen
 • Hoe je jouw mentale strategieën kunt achterhalen en zo je gedrag makkelijker kunt veranderen
 • Hoe je eenvoudig mentale strategieën van anderen kunt achterhalen
 • Hoe je de beslissingsstrategie van anderen kunt achterhalen om makkelijker anderen te overtuigen.
 • Hoe je jouw eigen motivatiestrategie én deze van anderen kunt beïnvloeden om zo meer motivatie te creëren.
 • Hoe je met een oude strategie van niemand minder dan Walt Disney dromen gaat realiseren

Week 11: Conflicten leren beheersen

Gaat het de sportschool worden of blijf je op de bank hangen. Een nieuwe baan of blijven hangen waar je het eigenlijk niet naar je zin hebt. Regelmatig worden mensen overvallen door een intern conflict en weten dan even niet meer hoe ze verder moeten

Ook in de communicatie met anderen kunnen er soms conflicten zijn. Hoe lekker zou het zijn als je een methode hebt om succesvoller te zijn in het overwinnen van conflicten
met anderen. Natuurlijk is voorkomen van conflicten beter maar als je er eenmaal inzit, is het handigen om het sneller op te kunnen lossen.

 In deze week leer je deze waardevolle techniek toe te passen en conflict vrij te worden en te blijven.

Week 12: Insanely You!

Insanely YOU is een reis waarbij je op zoek gaat naar de connectie met jezelf. Het is zoiets als op zoek naar jezelf. Het is zoiets van in je hart en uit je hoofd. Het is een verandering waarbij jij centraal staat.

Er zijn zoveel manieren om op zoek te gaan. Je kunt het zoeken in het spirituele, je kunt het zoeken in meditatie, je kunt het zoeken in guru’s. Maar als je net zo bent als ik en het toch iets concreter wilt houden dan is Insanely YOU! Iets voor jou.

 • Willen stoppen zich regelmatig druk te maken over wat anderen van hen denken
 • Willen stoppen met veelvuldig piekeren over de toekomst
 • Gelukkig willen zijn onafhankelijk van de resultaten
 • Een permanente verbinding met je eigen interne gps willen hebben en willen leren vertrouwen op wat je hart je ingeeft en minder op wat het hoofd denkt.
 • Zich bewust willen worden van hun negatieve gedachten en hoe ze deze kunnen veranderen
 • Een diep bewustzijn willen hebben van wie ze werkelijk zijn
 • Op zoek zijn naar zichzelf en niet weten waar ze moeten zoeken
Graag meer compassie willen hebben voor zichzelf en voor anderen
 • Graag een verbinding willen hebben tussen hoofd EN HART in plaats alleen verbinding met het hoofd.
 • Angsten graag onder ogen willen komen en die kant ook graag willen leren kennen
Bevrijd willen worden van het conflict tussen wat je denkt en wat je uiteindelijk zegt en zo je eigen authenticiteit in de weg staat.

 Vaak horen we die stem, van binnen, die tegen je zegt :”Waarom ga je niet iets anders doen?”, Waarom vraag je je droompartner niet mee uit?”. Waarom ga niet in een hutje op de hei mediteren?”, “Waarom begin je niet dat eigen bedrijf”
        
   

 

Vandaag zou zomaar eens de eerste dag zijn dat je luistert.nlp-associate practitioner
€2.594
€ 447,-

NLP Associate Practitioner

 • Je krijgt toegang tot uren lange content en materiaal, verdeeld in 114 lessen die je op elk gewenst tijdstip kunt bekijken t.w.v. €1.000
 • Elke week op donderdag avond  is er een Online Vraag & Antwoord Sessie t.w.v. €999
 • Als bonus krijg je toegang tot de workshop Excellent Coachen die 1 x per jaar plaats vindt t.w.v. €595
 • Je mag daarna instappen in de klassikale NLP Practitioner en het lesgeld van €447 in mindering brengen

Krijg nu direct toegang tot de NLP Associate Practitioner!


Tijdelijke bonus!

Ja ook bij ons krijg je een bonus. Je mag na het volgen van de NLP Associate Practitioner onze 2-daagse workshop Excellent Coachen geheel GRATIS volgen.

In deze 2-daagse workshop ga je leren hoe je NLP in coaching kunt gebruiken en hoe jij die coach kunt worden die niet in overvloed is te vinden en je uniek en krachtig maakt.


Begrijp me goed, coaching is niet alleen voor mensen die coach willen worden. Iedereen lijkt tegenwoordig te coachen. Coachend leiderschap, collega’s coachen, je kinderen coachen. Ik denk dat je het dan maar beter gewoon goed kunt leren. En wat beter om dat met NLP te doen

EN.....

Je kunt na het volgen van de NLP Associate Practitioner instappen in het vervolg. De NLP Practitioner. Je mag dan het betaalde lesgeld voor de NLP Associate Practitioner van €447 in mindering brengen. Dus reden genoeg om vandaag te starten met NLP Associate Practitioner

Klaar voor de start?