WORKSHOPRUIMTE & STUDIO TE HUUR

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONELE RUIMTE VOOR TRAINING OF WORKSHOP? ONS TEAM HEET U GRAAG VAN HARTE WELKOM

GEK GEWORDEN VAN DIE ABSURDE PRIJZEN VOOR WORKSHOPLOCATIES? WIJ OOK!

The Red Stone Room bij de NLP Academie

Wij werden echt gek van die absurde prijzen...

In 14 jaar tijd hebben we prijzen voor workshop -en trainingsruimten steeds verder zien stijgen. Zelfs tot absurde prijzen van €2000 per dag voor een hondenhok. Als trainer of trainingsinstituut is daar gewoon niet tegen aan te werken. Dus daarom geen €2000 per dag voor een hondenhok maar professionele ruimtes  voor een vriendelijke prijs. Graag kijken we samen met jou naar de mogelijkheden om te zorgen dat jouw training een daverend succes gaat worden. Je kunt zelfs bij ons gebruik maken van onze professionele studio om jouw training live uit te zenden via YouTube, Zoom of FaceBook. In deze tijd bijna een must om dat te doen en deelnemers de gelegenheid te geven om ook thuis de workshop of training te kunnen volgen. 

THE RED STONE ROOM

Deze ruimte dankt zijn naam aan de rode bakstenen muur die je vaak terugvindt in het oude New York.  Met zijn 130m2 is deze ruimte geschikt voor 23 mensen in theater opstelling.  Je hebt de beschikking over onze FliP. Een digitaal bord waar je zowel Power Point presentaties op kunt vertonen alsmede ook kunt schrijven. Je kunt gebruik maken van onze razendsnelle internet verbinding (500/500 mbps) en desgewenst kun je jouw training ook streamen naar deelnemers die liever thuis blijven.

De Red Stone Room kan ook worden ingericht met verrijdbare tafels. Informeer gewoon naar de mogelijkheden.

THE GREEN ROOM

The Green Room is een gezellige en wat kleinere ruimte dan The Red Stone Room. Maar ook nog steeds groot genoeg voor 18 deelnemers in theateropstelling. 100m2 geeft je in ieder geval het idee dat je de ruimte hebt. Je kunt gebruik maken van onze razendsnelle internet verbinding (500/500 mbps) en desgewenst kun je jouw training ook streamen naar deelnemers die liever thuis blijven.

The Green Room kan ook worden ingericht met verrijdbare tafels. Informeer gewoon naar de mogelijkheden.

THE BLUE ROOM

De kleinste ruimte van allemaal maar met zijn 65m2 toch zeker geschikt voor een kleine workshop of vergadering. Overigens ook te huur als flexplek voor als je thuiswerken zat bent. 
Je kunt gebruik maken van onze razendsnelle internet verbinding (500/500 mbps) en desgewenst kun je jouw training ook streamen naar deelnemers die liever thuis blijven.

THE NEW YORK ROOM

Onze nieuwste aanwinst. Een super ruimte in New York Style. 187m2, ook hier een razendsnelle internet verbinding. Je kunt gebruik maken van onze razendsnelle internet verbinding (500/500 mbps) en desgewenst kun je jouw training ook streamen naar deelnemers die liever thuis blijven.

THE STUDIO

Wil je jouw training professioneel opnemen of streamen. Onze studio beschikt over 3 professionele video camera's, de juiste belichting, draadloze microfoons, een razendsnelle glasvezel verbinding en alle benodigde software om direct te kunnen streamen via zoom, Youtube of FaceBook. Samen met de crew zorgen we voor een geweldige ervaring voor jouw deelnemers.

THE COFFEE & LUNCH

En de koffie kan natuurlijk niet om te janken zijn. Koffie moet gewoon goed zijn. Cappuccino, espresso, gewoon koffie of thee. Onze professionele koffiemachines zorgen voor de wakkermakers en wakkerhouders. 
Desgewenst regelen we ook de catering voor collega's of deelnemers aan jouw training.  Alles corona proof.

De ruimten kosten €275 per dag en €6,- p.p per persoon per dag + €25,- schoonmaakkosten exclusief BTW

Wil je alles weten? Download dan onze prijslijst en informeer naar de mogelijkheden of reserveer direct, telefonisch, via 085-3012007 of per email klantenservice@nlpacademie.nl