NLP Master Practitioner

ONLINE NLP PRACTITIONER

On-Live Trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en verbeteren effectieve communicatie


Ontdek een makkelijk te leren methode die je alle tools geeft om belachelijk succesvol te worden, je stressniveau’s doet dalen, relaties leuk houdt ,  je inzicht geeft in wie je bent en wat je drijft en je super trots maakt op jezelf.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

GEHEEL ONLINE

Je kunt de training volgen waar op de wereld je maar wilt, hoeft niet te reizen terwijl je toch contact houdt met medecursisten en trainers

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 15 jaar garant voor de leukste NLP.
Een NLP Practitioner is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je als NLP Practitioner open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Dus schrijf je snel in.

In de opleiding NLP Practitioner werken we bovendien aan het veranderen van de beperkende overtuigingen die je wellicht hebt. Dat zijn de overtuigingen die je tegenhouden om bepaalde zaken aan te pakken of te veranderen. Je leert tijdens de NLP Practitioner opleiding om, als je dat nodig vindt, die overtuigingen te veranderen.

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP.

Laat me je meer vertellen

Meer weten over de NLP Online Practitioner


 • Ontdek hoe communicatie werkt en je zo klanten, collega's en andere relaties kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Ontdek hoe je zelf in elkaar steekt en in welke gedragspatronen jij verstrikt bent geraakt en hoe je deze kunt veranderen om los te komen van je verleden en een vrij leven kunt leiden.
 • Bespaar jezelf een hoop frustratie door het toepassen van slimme technieken die ervoor gaan zorgen dat je zelfs met mensen door een deur kunt die je voorheen wel kon schieten.
 • Ervaar hoe je na deze enerverende reis bent gestopt met over-emotioneel te reageren op dingen die je energie niet waard zijn en je jouw waardevolle tijd en energie in belangrijkere dingen kunt steken.
 • Ontdek hoe je als de meest vriendelijke grensbewaker toch je eigen grenzen kunt bewaken en “nee” zeggen bij anderen begrip kweekt in plaats van irritatie en teleurstelling
 • Ervaar hoe je na afloop van deze opleiding gewoon eerst je eigen zuurstofmasker opzet en daarna pas anderen helpt in plaats van je adem in te houden en eerst anderen helpt hun masker op te zetten in de hoop dat je maar lang genoeg je adem kunt inhouden.
 • Ontdek hoe je met een aantal vragen negatieve gedachten kunt ombuigen in positieve gedachten en zo lekkerder in je vel gaat zitten en anderen je steeds een leuker mens gaan vinden.
 • Verras jezelf na afloop van de opleiding met de realisatie dat je zelfvertrouwen door het dak is gegaan en je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen…voor de rest van je leven.

WAT LEER JE PRECIES IN EEN NLP ONLINE PRACTITIONER?

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvaten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff

WAT ANDEREN NOG MEER ZEGGEN

Ingeborg van den Brand
Geen seconde spijt gehad van mijn keuze! Wat een enorme verrijking, inzicht etc. Ben nu ca. 11maanden bezig en heb zojuist de Master Practitioner afgerond en gestart met module TL-therapie. (voor mij module 3 - vd 8) Ik ben er dus nog niet, heb er nog een aantal te gaan. MAAR HET IS NU AL DE MOEITE MEER DAN WAARD.
Wesley Donks
De masterclasses worden - zowel klassikaal als online - tot in de puntjes verzorgd. Je merkt dat de trainers een passie hebben voor NLP. Hierdoor weten ze NLP op een energieke, maar vooral effectieve manier over te brengen. Dus ben je op zoek naar een erkende NLP opleiding? Kies dan voor een opleiding bij de NLP Academie
Lotte Van Breda
Deze opleiding gestart bij de NLP academie. Ik was toe aan een mooie training waarin ik mezelf nog beter leerde kennen. Tijdens de weekend practitioner leer je nog beter communiceren en krijg je ook handvatten wat je leert beter om te gaan met je eigen emoties en die van je medemens. De sfeer bij de NLP academie is warm en hartelijk..
Tjitske de Vries
Ik heb verschillende opleidingen en masterclasses gevolgd bij de NLP Academie. Prettige opbouw in de trainingen, enthousiaste en ervaren trainers met aandacht voor zowel de groep als het individu. Prettige groepen. Toegankelijk voor iedereen.
Een nlp practicioner, is het beste kado dat je jezelf kan geven.

HOE WERKT DIE ONLINE NLP PRACTITIONER?

Samen met de mede cursisten gaan we aan de slag met de NLP Practitioner. Voordat we aan de slag gaan heb je jouw doelen bij de trainers van de NLP Practitioner ingeleverd. Dit zijn dan ook de doelen waar je gedurende de opleiding mee aan de slag gaat samen met een coach van de NLP Academie.


Voorafgaand aan de online sessies heb je de lesstof bestudeerd die in onze online leeromgeving staat zodat we in de online sessies al snel diepgang hebben. In de periode tussen de online sessies, organiseren we elke donderdagavond van 19:00 tot 20:30 een online vraag & antwoord sessie zodat we snel op weg kunnen helpen.

Om de NLP Practitioner helemaal aan te passen aan jouw wensen, kun je gebruik maken van de mogelijkheid om de door de trainers of de coaches van de NLP Academie gecoacht te worden op jouw leerdoelen. De coach heeft de rol van sparringpartner maar ook die van accountability coach. De letterlijke stok achter de deur, de schop onder je……

De NLP Practitioner bestaat uit 18 woensdagavond sessies.
Samen met je medecursisten en de trainer ga je actief aan de slag met NLP en oefen je doormiddel van online meetingrooms de verschillende NLP technieken

We hebben in de online sessies voldoende pauze ingeruimd om te zorgen dat je ook de nodige ruimte krijgt om even achter je beeldscherm vandaan te lopen en je ogen en oren even rust te gunnen. De avond is als volgt opgebouwd:


De avond sessies zijn verdeeld in 2 blokken

Blok 1: 19:00 - 20:15

Blok 2: 20:30 - 21:45Zo zie je dat deze reis wel eens de meest waardevolle reis van je leven kan worden.

WELKE RESULTATEN MAG JE VERWACHTEN

WE STAAN KLAAR OM MET JE OP REIS TE GAAN.

De NLP Academie helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden. Wij noemen NLP dan ook de kunst van succesvol leven

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Dus geen groteske claims, geen persoonlijke ontwikkelingsonzin en vooral geen therapie. Nee gewoon concreet toepasbaar, ervaringsgericht en vooral leuk.


Ons team leert je liever te vissen dan je vis te geven en bij ons ligt dan ook de focus om je NLP te leren zodat je het kunt. En als je het eenmaal kunt dan kun je het overal toepassen en je leven een stuk succesvoller en misschien wel zinvoller maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

Als deelnemer aan de online NLP Practitioner training krijg je:

nlp-associate practitioner
 • Uitgebreide ONLINE  lessen waarin we je op een duidelijke en overzichtelijke manier meenemen in de wonderlijke wereld van NLP. Oefeningen, theorie en inzichten die je direct in de praktijk kunt toepassen t.w.v. €999. Je kunt de lessen op je telefoon bekijken door onze handige app
 • 18 online avonden onder begeleiding van ervaren NLP trainers t.w.v. €2.000
 • Persoonlijke begeleiding van 2 NLP Master Trainers zodat je makkelijk vragen kunt stellen en er persoonlijke aandacht is voor persoonlijke onderwerpen waar je graag inzicht in wilt hebben
 • De mogelijkheid tot 3 coach sessies met een NLP Academie coach t.w.v. €450
 • Je krijgt levenslang toegang tot onze online leeromgeving.
 • Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een, door de NVNLP & ABNLP,  ERKEND certificaat. De opleiding voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen. Dit certificaat geeft dan ook (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

INVESTERING

€ 4.599,-
€ 1.999,-

ONLINE NLP AVOND Practitioner

 • levenslange toegang tot de online NLP Practitioner met >100 lessen t.w.v. €999
 • 18 online avonden onder begeleiding van ervaren NLP trainers t.w.v. €3.000
 • de mogelijkheid tot 3 coachingsessies met een NLP Academie coach t.w.v. €600

Wat gebeurt er nadat je op de inschrijfknop hebt gedrukt?

 • Je wordt meegenomen naar ons inschrijfformulier voor de online NLP Practitioner”  
 • Vul al je gegevens in en vermeldt in het opmerkingenveld de gekozen startdatum. Zolang je kunt inschrijven is er plaats.
 • Vul je betaalmethode in. Je kunt direct betalen via IDEAL en 5% extra korting krijgen. of de optie "Op factuur betalen". Je betaalt de factuur dan zelfstandig.
 • Indien je direct betaald ontvang je binnen 24 uur de inloggegevens zodat je snel aan de slag kunt en krijg je onze uitgebreide manual thuisgestuurd
 • Je krijgt dus direct toegang tot de online NLP Practitioner
 • 7 dagen voor de startdatum ontvang je een link voor de eerste online bijeenkomst.
 • Geniet van een levenslange toegang, met alle extra’s en bonussen die regelmatig worden toegevoegd  

WANNEER?

NLP ONLINE Practitioner jan '24

18 woensdag avonden, elke week

Direct toegang tot onze online leeromgeving

Investering €1.999,-

Data:

woensdag 17, 24, 31 januari 2024
woensdag 7, 28 februari 2024
woensdag 6, 13, 27 maart 2024
woensdag 10, 17, 24 april 2024
woensdag 1, 22, 29 mei 2024
           woensdag 5,12,19 juni 2024 

woensdag 3 juli 2024

NLP ONLINE Practitioner september '24

18 woensdag avonden, elke week

Direct toegang tot onze online leeromgeving

Investering €1.999,-

Data:

woensdag 4, 11, 18 september 2024
woensdag 2, 9, 16  oktober 2024
woensdag 6, 13, 20 november 2024
woensdag 4, 11, 18 december 2024
woensdag 8, 15, 22 januari 2025
woensdag 5, 12, 19 februari 2025

One day or day one. You decide!