Welkom bij de NLP Academie

Simpelweg de leukste NLP opleidingen van Nederland & België.

Missie

De NLP Academie is eind 2007 opgericht vanuit een visie dat effectieve communicatie iets is wat je kunt leren en dat persoonlijke ontwikkeling “down to earth” en direct toepasbaar moet zijn en dat soms een vleugje spiritualiteit om het compleet te maken best ok is. En dat zonder “zweverig” te zijn, want dat vinden we erg belangrijk.
Inmiddels is de NLP Academie een begrip in Nederland en hebben we  al ruim 5.000 cursisten nieuwe “tools” gegeven om effectiever te communiceren en makkelijker door het leven te stappen. Voor ons geldt letterlijk:

”Do what you love, love what you do” want een NLP opleiding moet voor ons, naast dat je serieus leert, leuk zijn.


Daarom is onze slogan ook:”Simpelweg de leukste NLP opleidingen van Nederland & België.”

Onze visie op NLP

Onze visie op NLP is duidelijk:”NLP is makkelijk, NLP is leuk en NLP is down to earth. We leren je dan ook echt iets waar je, in je dagelijkse leven, direct iets aan hebt en we dringen je niet onze eigen persoonlijke levensovertuiging op. Een levensovertuiging vinden wij  erg persoonlijk en subjectief en we respecteren je het liefst gewoon zoals je bent, wat je overtuiging ook is over wat dan ook. Dat in tegenstelling tot sommige andere instituten die het belangrijk vinden om hun persoonlijke waarden en overtuigingen aan je op te dringen.

Neem gerust contact op.

Ons team

De NLP Academie is trots een team van enthousiaste trainers en coaches te hebben die gezamenlijk hard werken om onze cursisten naar een hoog niveau te brengen. Niet alleen bij het leren van de nieuwe technieken maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Soms aardig, soms provocatief, soms op een ludieke manier en soms gewoon op een eigenzinnige wijze.

Onze Opleidingen

Van NLP Practitioner tot NLP Trainer en alles er tussenin. Onze opleidingen worden gekenmerkt door ons uitgangspunt en moto :”Simpelweg de leukste opleidingen van Nederland en België”. En dat betekent dat met plezier leren bij ons bovenaan staat. Immers als je het naar je zin hebt, is leren makkelijker en raakt je er meer door gemotiveerd. En dat is waar we ons, elke keer, weer 100% voor inzetten.  Ook wanneer je een complete beroepsopleiding wilt doen zoals onze NLP Coach en NLP Master Coach opleiding, zit je goed bij de NLP Academie. Als onze trainers hebben, naast het geven van trainingen, een eigen coach-praktijk. Zo weten we zeker dat onze Trainers ook weten hoe de praktijk werkt. En dat is wel zo prettig.

Ons team

Eric Sijbesma

NLP Master Trainer/Directie

Eric is internationaal gecertificeerd NLP- en Hypnose Master Trainer. Hij kreeg zijn opleidingen van een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Anthony Robbins en Bill Thomason (internationaal gecertificeerd trainer in Phoenix, Arizona),Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP) en David Shephard, President of The American Board of NLP en in 2011 is Eric gecertificeerd als Hypnose Master Trainer door Tad James. In 2014 ontvangt Eric de onderscheiding “Fellow Member Trainer IA-NLP”.

De onderscheiding “Fellow Member Trainer IANLP” wordt toegekend aan trainers met bewezen uitstekende performance, gedegen ervaring en bewezen trainerservaring. In dat zelfde jaar werd Eric eveneens gecertificeerd als NLP Master Trainer. De hoogste onderscheiding. Eric is een open en gedreven trainer die in het bedrijfsleven ruimschoots ervaring heeft opgedaan als zelfstandig interim manager en verandermanager. Zijn motto: “Ik geloof dat iedereen kan veranderen, en vaak sneller dan in eerste instantie gedacht. We veranderen immers dagelijks. NLP helpt je daarbij. Je wordt meer bewust van je omgeving, gaat zien wat je eerder gemist hebt. Mijn motto is dan ook simpel en duidelijk: Life has no meaning except for the meaning I choose to give it: het leven heeft geen betekenis anders dan de betekenis die ik kies eraan te geven.”
Karin Luis

Karin Luis

NLP Master Trainer/Directie

Karin heeft het vermogen om op een natuurlijke manier de kern aan het licht te brengen. Dit heeft haar niet alleen ver gebracht als analist en manager in organisatieverandering, het staat ook centraal in haar werk als trainer. Cursisten krijgen hierdoor de mogelijkheid echt wezenlijke verandering te starten vanuit compassievolle directheid.

Karin is internationaal gecertificeerd NLP Master trainer, getraind door een aantal gevestigde namen als John Grinder (medeontwikkelaar van NLP), Carmen Bostic St Clair, Michael Carroll, Robert Dilts en Judith Delozier & Richard Bandler (medeontwikkelaar van NLP). Daarnaast heeft ze menig training gevolgd zoals (mensgericht) coachen, NLP coach, teamcoach, hypnose en Time Line Therapy(R).

Haar motto: “ieder mens is uniek, en van iedereen kan je iets leren. Juist van diegene waarvan je het niet verwacht kun je de meest fantastische inzichten krijgen, stel je open en ontdek. Het leven is een groot cadeau, haal uit het leven wat er in zit, ga ervoor!”

Haar visie: “Niet alleen kan NLP helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, ook het bedrijfsleven en haar bedrijfsprocessen kunnen profiteren van de vele verschillende NLP technieken. NLP is een attitude die ons herinnert aan de nieuwsgierigheid van een kind. Met deze nieuwsgierigheid in gedachten, vraag je zelf eens af wat NLP zou kunnen betekenen binnen jouw bedrijf of zelfs voor een groeiende economie? Aan jou te ontdekken hoe!” Karin is internationaal gecertificeerd NLP Master trainer, Time Line Therapy Master Trainer™ en IEMT trainer.

Ester van Rijs

NLP Trainer/Opleidingsmanager

Ester is Opleiding Manager en NLP Trainer bij de NLP Academie. Het aanspreekpunt voor cursisten, trainers, en Back Office. Zij heeft jarenlang ervaring opgedaan als manager in de Retail.


Alle NLP opleidingen heeft ze gevolgd bij de NLP Academie, ze is NLP Master Coach en Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. In die hoedanigheid traint ze ook voor de NLP Academie. Daarnaast heeft ze diverse trainingen gevolgd zoals Time Line Therapy ®, Coachen met Hypnose en IEMT. Door nieuwsgierigheid gedreven en om nog meer inzicht te krijgen in levensvragen heeft ze de opleidingen voor Life School Teacher en A Happy Way of Life Meditation Teacher gevolgd.
Tevens is ze gespecialiseerd als Balance Breathing Adem Coach.

Samengevat een mooie combinatie en tool box waarbij zij graag haar kennis wil delen. Het leven biedt nou eenmaal hobbels en hindernissen en om daar mensen weerbaar voor te maken is een ware uitdaging voor haar.

‘It’s all about being better than yesterday’ is haar motto. NLP is makkelijk toepasbaar, je leert effectiever te communiceren en het draagt bij aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Doordat ze zelf heeft mogen ervaren wat NLP voor haar gedaan heeft, gunt ze die groei en ontwikkeling ook aan anderen.

Onze opleidingen

De 1e stap: NLP Practitioner

Onze 15 daagse NLP basis opleiding die de start van een geweldige reis inluidt.

NLP Master Practitioner

Onze 15 daagse verdieping. Wij noemen het verder reizen.

NLP Trainers Training

De opleiding voor master practitioners die anderen ook willen laten reizen.

NLP Coach Opleidingen

NLP opleidingen voor coaches en als je coach zou willen gaan worden.

NLP Business Opleidingen

NLP is een geweldige methode om toe te passen in business.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
 Inhoudelijk goed en top trainers

Voor als je NLP wil leren ben je hier aan het goede adres. Inhoudelijk goed en top trainers!

Allard Hauer
Ik heb echt een rebirth ervaren
Ik heb echt geweldige trainers en medecursisten gehad en ik heb zo ontzettend veel geleerd.
Jeanette Bhagganss
Een aanrader!!
Na een communicatietraining gedaan te hebben met 12 medewerkers was iedereen razend enthousiast!
Peter den Brabander
arrow_drop_up arrow_drop_down