Welkom bij de NLP Academie

Simpelweg de leukste NLP opleidingen van Nederland & België.

ONZE MISSIE IS HELDER


Beter leren communiceren, leren beïnvloeden en effectiever leiding geven. NLP is een methodiek die je beter leert communiceren zodat je makkelijker leiding kunt geven, kunt verkopen of kunt overtuigen. NLP ontwikkelt je persoonlijk  door uit te zoeken wie je bent en hoe je de dingen doet die je doet.


Onze missie is mensen helpen succesvol te worden. Succesvol als mens, als mamma, pappa, ondernemer, medewerker, in welke rol dan ook.


De NLP Academie helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden. Wij noemen NLP dan ook de kunst van succesvol leven

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Dus geen groteske claims, geen persoonlijke ontwikkelingsonzin en vooral geen therapie. Nee gewoon concreet toepasbaar, ervaringsgericht en vooral leuk. Ons team leert je liever te vissen dan je vis te geven en bij ons ligt dan ook de focus om je NLP te leren zodat je het kunt. En als je het eenmaal kunt dan kun je het overal toepassen en je leven een stuk succesvoller en misschien wel zinvoller maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.


NLP trainingen zijn voor ons meer dan een leuk dagje verzorgen. NLP trainingen zijn voor ons serieuze business en onze commitment is ervoor te zorgen dat je niet alleen NLP kent maar ook kunt.

   

Inmiddels is de NLP Academie een begrip in Nederland en hebben we  al ruim 5000 cursisten nieuwe “tools” gegeven om effectiever te communiceren en makkelijker door het leven te stappen. Voor ons geldt letterlijk:


Do what you love, love what you do” want een NLP opleiding moet voor ons, naast dat je serieus leert, leuk zijn.
Daarom is onze slogan ook:”Simpelweg de leukste NLP opleidingen van Nederland & België.”


Ons team

De NLP Academie is trots een team van enthousiaste trainers en coaches te hebben die gezamenlijk hard werken om onze cursisten naar een hoog niveau te brengen. Niet alleen bij het leren van de nieuwe technieken maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Soms aardig, soms provocatief, soms op een ludieke manier en soms gewoon op een eigenzinnige wijze.


Onze Opleidingen

Van NLP Practitioner tot NLP Trainer en alles er tussenin. Onze opleidingen worden gekenmerkt door ons uitgangspunt en moto :”Simpelweg de leukste opleidingen van Nederland en België”. En dat betekent dat met plezier leren bij ons bovenaan staat. Immers als je het naar je zin hebt, is leren makkelijker en raakt je er meer door gemotiveerd. En dat is waar we ons, elke keer, weer 100% voor inzetten.
 

Ook wanneer je een complete beroepsopleiding wilt doen zoals onze NLP Coach en NLP Master Coach opleiding, zit je goed bij de NLP Academie. Alle  trainers van de NLP Academie hebben, naast het geven van trainingen, een eigen coach-praktijk. Zo weten we zeker dat onze Trainers ook weten hoe de praktijk werkt. En dat is wel zo prettig.

Ons team

Eric Sijbesma MBA

Eric Sijbesma

NLP Master Trainer/Directie

Karin Luis

Karin Luis

NLP Master Trainer/Directie

Danique van Wijk

Danique van Wijk

NLP Trainer

Valery van der Walle

Valéry v/d Walle

Hypnose Trainer

Aylya Rafet

Aylya Rafet

Content Marketeer

Word jij dit?

Content Marketeer

Word jij dit?

NLP Trainer

Onze opleidingen

De 1e stap: NLP Practitioner

Onze 15 daagse NLP basis opleiding die de start van een geweldige reis inluidt.

NLP Master Practitioner

Onze 15 daagse verdieping. Wij noemen het verder reizen.

NLP Trainers Training

De opleiding voor master practitioners die anderen ook willen laten reizen.

NLP Coach Opleidingen

NLP opleidingen voor coaches en als je coach zou willen gaan worden.

NLP Business Opleidingen

NLP is een geweldige methode om toe te passen in business.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
 Inhoudelijk goed en top trainers

Voor als je NLP wil leren ben je hier aan het goede adres. Inhoudelijk goed en top trainers!

Allard Hauer
Ik heb echt een rebirth ervaren
Ik heb echt geweldige trainers en medecursisten gehad en ik heb zo ontzettend veel geleerd.
Jeanette Bhagganss
Een aanrader!!
Na een communicatietraining gedaan te hebben met 12 medewerkers was iedereen razend enthousiast!
Peter den Brabander