Voorkom Burn-out met NLP

Voorkom Burn-out met NLP

Driedaagse Workshop 20t/m 22 maart 2024- Leer met NLP-technieken burn-out te voorkomen en stress effectief te beheersen. Versterk je mentale welzijn en bereik je volledige potentieel!

Ervaar je stress en voel je de druk van het moderne leven? Je bent niet de enige! Veel mensen gaan gebukt onder stress en lopen het risico op een burn-out. Het is tijd om dit patroon te doorbreken en je leven terug in evenwicht te brengen. Laat niet langer toe dat stress je leven beheerst en je geluk en productiviteit ondermijnt.

In onze transformerende driedaagse workshop leer je hoe je burn-out kunt voorkomen en stress effectief kunt beheersen met behulp van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Ontdek krachtige NLP-technieken die je helpen om je mentale welzijn te verbeteren, veerkracht op te bouwen en een burn-out te voorkomen. Je leert hoe je beter met uitdagingen omgaat, grenzen stelt en effectieve communicatievaardigheden ontwikkelt om stress te verminderen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om controle te hebben over je stressniveau, meer energie te hebben en je mentale welzijn te verbeteren. NLP biedt je de tools om dit te bereiken en stelt je in staat om het leven te leiden dat je verdient, zowel op het werk als thuis. Ervaar de voordelen van een evenwichtiger leven, betere relaties en meer voldoening in je dagelijkse bezigheden.

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor deze unieke workshop! Neem de eerste stap naar een gelukkiger en gezonder leven door je aan te melden en te leren hoe je stress kunt beheersen en een burn-out kunt voorkomen met behulp van NLP. Gun jezelf de kans om je leven te transformeren, je mentale gezondheid te verbeteren en een nieuwe, veerkrachtigere versie van jezelf te worden. Investeer vandaag nog in jezelf en ervaar de positieve impact op je leven en welzijn.

6 Onmisbare Redenen om een burn-out ver van je weg te houden

Waarom is deze workshop een absolute "must"?

 • Effectief stressmanagement: Door het volgen van deze workshop leer je hoe je NLP-technieken kunt toepassen om stress beter te beheersen en burn-out te voorkomen. Hierdoor ben je beter in staat om met uitdagingen om te gaan en je mentale welzijn te verbeteren, wat essentieel is voor een gezonder en gelukkiger leven.

 • Inzicht in menselijk gedrag: NLP helpt je om beter te begrijpen wat je eigen gedachten en emoties drijft, en hoe je daarop kunt inspelen. Met deze kennis kun je effectievere copingstrategieën ontwikkelen om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen, wat zowel jou als je omgeving ten goede komt.

 • Persoonlijke groei: Door het ontwikkelen van je vaardigheden op het gebied van stressmanagement en burn-out preventie met NLP, groei je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Je zelfvertrouwen neemt toe en je leert beter om te gaan met uitdagende situaties in je leven.


En waarom nog meer?


 • Betere relaties: Effectief stressmanagement en burn-out preventie met NLP leiden tot betere relaties met collega's, vrienden en familie. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot een betere levenskwaliteit, meer tevredenheid en succes in je persoonlijke en professionele leven.

 • Carrièrekansen: Door je vaardigheden op het gebied van stressmanagement en burn-out preventie met NLP te verbeteren, vergroot je je waarde voor je werkgever en vergroot je je carrièrekansen. Dit kan leiden tot promoties, betere functies en meer erkenning binnen je organisatie.

 • Praktische toepasbaarheid: De workshop is ontworpen om je direct toepasbare kennis en vaardigheden te bieden. Hierdoor kun je de geleerde technieken en inzichten meteen inzetten in je dagelijkse leven en professionele omgeving, waardoor je direct resultaten zult zien.

Het programma van dag tot dag

Dag 1 - Introductie tot NLP & Stressherkenning

 • Introductie en welkom: Maak kennis met NLP en leer hoe het kan helpen bij het voorkomen van burn-out en het beheersen van stress.

 • NLP basisprincipes: Verken de basisprincipes van NLP en begrijp hoe je ze kunt toepassen om je mentale veerkracht te vergroten.

 • Stressherkenning: Leer de tekenen en symptomen van stress en burn-out te herkennen, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.

Dag 2 - Stressmanagement & Zelfzorg

 • Stressmanagement: Ontdek effectieve NLP-technieken om stress te beheersen en je mentale welzijn te verbeteren.

 • Zelfzorg: Leer het belang van zelfzorg en ontdek hoe je NLP kunt gebruiken om beter voor jezelf te zorgen en burn-out te voorkomen.

 • Work-life balans: Begrijp hoe je een gezonde balans tussen werk en privé kunt creëren met behulp van NLP-technieken, zodat je stress kunt verminderen.

Dag 3 - Emotionele Veerkracht & Persoonlijke Groei

 • Emotionele veerkracht: Leer hoe je met behulp van NLP je emotionele veerkracht kunt vergroten, zodat je beter met stress en uitdagingen kunt omgaan.
 • Mindfulness en ontspanning: Ontdek hoe je NLP kunt combineren met mindfulness en ontspanningstechnieken om stress te verminderen en je mentale welzijn te verbeteren.

 • Persoonlijke groei: Begrijp het belang van persoonlijke groei in het voorkomen van burn-out en leer hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen met behulp van NLP.

INVESTERING

€1.499
€ 999,-

Drie-daagse workshop Voorkom Burn-out met NLP 20 t/m 22 maart 2024

 • Drie dagen op locatie bij ons in Bilthoven of in-company, 20 t/m 22 maart 2024 van 10:00 - 16:30
 • Inclusief heerlijke lunch.
 • Je krijgt toegang tot video content en materiaal. Je kunt de online lessen bekijken via laptop, pc, tablet of via de app

Investeer in jezelf en je professionele vaardigheden door je aan te melden voor deze driedaagse workshop! Ontdek hoe je NLP-technieken kunt gebruiken om effectief conflicten op te lossen en succesvolle onderhandelingen te voeren. Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden te verbeteren en je carrière in finance naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in!

Klaar voor de start?