NLP in Rotterdam

Rotterdam is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in RotterdamNLP kun je overal leren en ook in Rotterdam. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Rotterdam naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Rotterdam is een van de drie grootste gemeentes in Nederland. Rotterdam ligt in het westen van Nederland in de provincie Zuid-Holland.  De stad is een echte havenstad. De haven van Rotterdam, die ongeveer 40 kilometer lang is, is heel lang de grootste haven in de wereld geweest en nog altijd de grootste en belangrijkste van Europa. Voor het vervoer over water speelt de haven niet alleen een belangrijke rol voor het vervoer van goederen. Ook voor het vervoer van personen is de haven in trek. Toeristen maken graag gebruik van de spido havenrondvaartboten.

Helaas is de historische binnenstad in de oorlog voor een groot deel verwoest. Nu staat Rotterdam voornamelijk bekend om de vernieuwende architectuur in de stad. Het centrum wordt gekenmerkt door grote straten en pleinen, waar onder de Coolsingel, het Hofplein, het Weena, het Schouwburgplein en winkelcentra Lijnbaan, Meent, en het Beursplein met de welbekende Koopgoot!

Rotterdam kent niet alleen de Maastunnel die onder de Maas loopt en beide oevers verbind, ook kent Rotterdam een aantal grote bruggen die over de Nieuwe Maas lopen. De Erasmusbrug is de bekendste. Aan de zuidzijde van de Nieuwe Maas, op Zuid genoemd, ligt De Kuip, het voetbalstadion van Rotterdam.

Ook veel mensen uit Rotterdam volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Rotterdam.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Rotterdam. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Rotterdam omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Leyla Gök
Door

Leyla Gök

op 04 Apr 2023

Geven jullie in rdam ook de 2 daagse introductie nlp voor 179,-?

Linda
Door

Linda

op 01 Nov 2023

Ik lees graag mee.Ik wou dezelfde vraag stellen.

Reactie plaatsen