Coachen met NLP

Coachen met NLP is een uitgebreide online coach opleiding die je leert coachen met behulp één van de meest krachtige technieken die we kennen, NLP

Na het afronden van de NLP Associate Practitioner of de NLP Practitioner - of je die nu online of in een klaslokaal hebt gevolgd - denk je misschien: "Wat nu?" Nou, hier is je antwoord: Coachen met NLP!


Stel je eens voor: Jij, met alle NLP-tools in je arsenaal, klaar om anderen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Klinkt goed, toch? En maak je geen zorgen, met 'coachen' bedoelen we echt iedereen die anderen begeleidt om nóg straffer uit de hoek te komen.


In deze boeiende online cursus duik je diep in de wereld van coaching. Van doelen stellen tot hindernissen tackelen, jij leert hoe je iemand bij de hand neemt en samen het avontuur aangaat.

NLP is de meest krachtige methode om je persoonlijk te ontwikkelen, om effectiever te leren communiceren en mentaal weerbaarder te worden.

NLP is als sinds de jaren 70 een groot succes. Het wordt inmiddels als methode gebruikt in sales, communicatie cursussen, recruiting van personeel en coaching en therapie.

NLP helpt je onder andere :

 • om beter te communiceren met anderen en meer voor elkaar te krijgen
 • om meer zelfvertrouwen te krijgen en inzicht te krijgen in je sterke - en ontwikkelpunten
 • om beter met stress en stressvolle emoties om te gaan zoals boosheid, frustratie of irritatie
 • om inzicht te krijgen hoe anderen denken en hoe je hierop kunt afstemmen om de relatie te verbeteren
 • om anderen beter te kunnen beïnvloeden en zo je standpunten vaker er doorheen kunt krijgen
 • om de regie van je eigen leven te pakken en mentaal weerbaar te worden.
 • en nog veel meer....

Wat leer je in coachen met NLP?

Module 1: Wat is NLP?

In deze week leer je wat NLP is en hoe het is ontstaan en krijg je een goed inzicht in waar je NLP allemaal voor kunt in gaan zetten.

Je leert hoe je persoonlijk leiderschap kunt vergroten door de wereld te bekijken vanuit een aantal krachtige perspectieven.

Je gaat samen met één van de coaches of trainers aan de slag om een persoonlijk ontwikkelplan te maken. Een doelgericht plan wat je gaat helpen om het maximale uit deze training te halen

 

Module 2: Persoonlijke ontwikkeling van de coach 

In deze module staat jouw ontwikkeling als coach centraal. Immers om een goede coach te worden, heb je natuurlijk ook het nodige aan je eigen ontwikkeling gedaan.  Welke overtuigingen staan jou in de weg om een excellente coach te worden en hoe buig je deze overtuigingen om, wat is je missie in jouw leven en wat is jouw missie als coach. Wie wil je gaan begeleiden en wie niet? Wat past bij en wat past niet?


In deze module staat ook jouw identiteit centraal. Wie ben je en wie wil je zien en wie wil je worden en nemen we je mee in de 10 fundamentele behoeften van de mens en onderzoeken we waar jij nog kunt verbeteren en groeien.

Module 3: Structuur met het NLP Coachmodel

In de module ga je aan de slag met het aanbrengen van structuur in coachgesprekken en ga je met behulp van het NLP coach model aan de slag om de coachvraag, het doel en de hindernissen en hulpbronnen te achterhalen om zo later in het proces een "reisplan" te maken samen met de coachee.


Niets is beter dan structuur aan te brengen in de uitdagingen van jouw coachee zodat je ook echt met een plan aan de slag kan. NLP heeft een krachtig en eenvoudig coachmodel wat voor iedereen hanteerbaar is. 

Module 4 : Hoe het heden de toekomst bepaald

In deze module leer je eerst het model van de wereld van jouw coachee te verkennen met als doel om inzicht te krijgen in de huidige situatie en voor welke uitdagingen jouw coachee staat.

 

In deze module komen o.a. de orde:

 • Hoe je de coachvraag van jouw coachee kunt achterhalen en kunt plaatsen in het grotere geheel.
 • Hoe je snel van probleem naar oplossing kunt komen met een handig model
 • Hoe je een hefboom voor je coachee kunt creëren waardoor hij of zij sneller vooruit kan.
 • Hoe je kunt voorkomen dat jouw coachee terugvalt in oud gedrag en oude patronen
 • Hoe je met een krachtige techniek uit NLP tot de kern kunt komen en resultaten kunt gaan creëren.

Module 5 : Wat wil de client?

In deze module staat de wens van de coachee centraal. Wat wil de coachee. Welke richting gaat gekozen worden. Het lijkt of dit een lesje doelen stellen is maar het gaat verder dan dat. Iedereen kan doelen stellen maar om een doel te halen moet er letterlijk vuur in. Passie en een vurig verlangen om het te halen. Of om er plezier aan te beleven of om te zorgen dat je vrij van ellende blijft.


Deze week leer je:

 • Hoe je op een slimme manier doelen stelt
 • Waarom ISMART een betere manier is om te bepalen wat je wilt..
 • Waarom actie binnen 24 uur echt werkt en je op weg slingert.

Module 6 : Over de hindernissen heen springen

In deze module gaat het over hindernissen. Hindernissen die jouw coachee ervaart of denkt te gaan ervaren en het nu al moeilijk vind om hier mee om te gaan. Voordat je ook maar op reis kunt, moeten deze hindernissen overkomen worden. Want anders gaat jouw coachee gewoon nergens heen. Verlamt door de zoveelste mislukking. Juist in deze module ga je leren hoe je jouw coachee echt kunt helpen.


Je leert onder andere:

 • Welke hindernissen mensen van nature allemaal hebben
 • Hoe overtuigingen ontstaan en hoe je deze kunt ombuigen
 • Welke angsten heeft je coachee en slimme technieken om te helpen
 • Welke NLP technieken je allemaal kunt inzetten om jouw coachee over de streep te helpen

Module 7 : Het activeren van de hulpbronnen

In deze module leer je hoe je de interne hulpbronnen van jouw coachee kunt activeren. Niet iedereen begint aan zijn missie met zelfvertrouwen. Terwijl die hulpbron er natuurlijk allang is, alleen nu nog even niet. Je gaat met slimme NLP technieken werken aan het activeren van de interne hulpbronnen en het in kaart brengen van de benodigde externe hulpbronnen.


Mensen hebben vaak meer dan dat ze denken en kunnen vaak ook meer dan dat ze denken. Jouw taak is om ze in de juiste richting te begeleiden en soms net even dat kleine zetje te geven om de reis te starten.

Module 8 : About to start the journey

In deze module leer je om samen met jouw coachee een plan van aanpak te maken en milestones te bedenken zodat je als coach ook voor een stukje accountablilty (verantwoording) kunt zorgen. Immers een coachtraject waar de coachee zich niet aan de afspraken kan houden is onzinnig. Dus het is belangrijk om dat plan te maken en te zorgen voor de nodige commitment van jouw coachee

Een ander belangrijk aspect in deze module is het geven van opdrachten die voor jouw coachee leerzaam en uitdagend zijn en tegelijkertijd de coachee dichter bij het doel brengt. Een interessant proces. 

coachen met nlp
€2.594
€ 697,-

Coachen met NLP

 • Je krijgt toegang tot uren lange content en materiaal, verdeeld in 68 lessen die je op elk gewenst tijdstip kunt bekijken t.w.v. €1.000
 • Als bonus krijg je toegang tot de workshop Excellent Coachen die 1 x per jaar plaats vindt t.w.v. €595
 • Je krijgt toegang tot de bonus module :"hoe start in mijn eigen praktijk en je vanaf de start direct geld verdiend" t.w.v. €999,-

Krijg nu direct toegang tot COACHEN MET NLP

null

Tijdelijke bonus!

Ja ook bij ons krijg je een bonus. Je mag na het volgen van de Coachen met NLP onze 2-daagse workshop Excellent Coachen geheel GRATIS volgen.

In deze 2-daagse workshop ga je leren hoe je NLP in coaching kunt gebruiken en hoe jij die coach kunt worden die niet in overvloed is te vinden en je uniek en krachtig maakt.


Begrijp me goed, coaching is niet alleen voor mensen die coach willen worden. Iedereen lijkt tegenwoordig te coachen. Coachend leiderschap, collega’s coachen, je kinderen coachen. Ik denk dat je het dan maar beter gewoon goed kunt leren. En wat beter om dat met NLP te doen

EN.....

Je krijgt toegang tot de module "hoe start in mijn eigen praktijk en je vanaf de start direct geld verdiend"  Dus reden genoeg om vandaag te starten met Coachen met NLP

Klaar voor de start?