Luisteren naar intuitie

Welkom bij de workshop Leren Luisteren naar je Intuïtie

Hoe doe je dat? Luisteren naar je intuïtie

                     Eric Sijbesma

Leer luisteren naar je intuïtie in 3 uur

Zweverig? Nee helemaal niet. We kennen allemaal wel dat gevoel dat we iets moeten doen maar onze ratio je vertelt dat je het beter niet kunt doen. Of juist precies andersom. Je intuïtie vertelde je het niet te doen, terwijl je, rationeel, het toch deed.

In deze workshop nemen we je mee in een aantal principes die je beter leren luisten naar je intuïtie en zo sneller besluiten kunt nemen en leert uit te gaan van je eigen kracht.

Wat ga je leren in deze online workshop

Intuïtie! Wat is het en wat is het niet

In dit onderdeel leer je wat intuïtie is en vooral wat het niet is. Soms hebben we het idee dat intuïtie iets ongrijpbaars is en dat we onze antenne maar hoeven uit te steken en dan komt het wel. Helaas niet is minder waar. Intuïtie is concreet en trainbaar. In dit onderdeel maken we van intuïtie iets concreets en makkelijk toepasbaar.

De verschillende niveau's van intuïtie

Om intuïtie te trainen en er ook daadwerkelijk op de kunnen vertrouwen, is kennis van de verschillende niveau's van intuïtie een must. Een leert je een onderscheid te maken met welke soort intuïtie je te maken hebt en of je op je intuïtie kan vertrouwen of dat je misschien nog een paar aanvullende vragen moet stellen.

Intuïtie versterken

Intuïtie is echt aan te leren en trainbaar en wel op zo'n manier dat je er ook echt op kunt vertrouwen. In deze oefening ga je met intuïtie aan de slag en kijk je hoe goed je intuïtie al is ontwikkeld. Verwacht in eerste instantie geen worden ook al vind je dat jouw intuïtie al goed ontwikkeld is. De meeste mensen hebben een goede intuïtie maar hebben leren vertrouwen op hun hoofd. En dat is dermate goed "ingetraind" dat durven vertrouwen op jouw intuïtie een mooie uitdaging is.

Wanneer werkt intuïtie minder goed?

Als je te snel oordeelt op basis van intuïtie, loop je het risico om op basis van onbewuste vooroordelen beslissingen te nemen. Vaak genoeg heeft dit al geleid tot het neerschieten van onschuldige burgers door politieagenten wereldwijd. Een betere strategie is om even iets te laten bezinken. En dat hoeft echt niet dat bekende “nachtje slapen” zijn. Intuïtie is dus niet altijd betrouwbaar. 

In deze module leer je nog meer omstandigheden waarbij intuïtie niet altijd even betrouwbaar is en belangrijker, je leert wat je eraan kunt doen zodat je vaker op je intuïtie kunt gaan vertrouwen.

Hoe krijg je contact met je intuïtie?

Voor iedereen die echt wil leren vertrouwen op intuïtie is dit de perfecte module aangevuld met een handige methode om een intuïtieve analyse te maken van belangrijke beslissingen. Leren vertrouwen op je intuïtie is de beste basis om straks goede beslissingen te maken en zeker te weten dat je geen vooroordelen of emoties laat mee beslissen. In deze module leer je hoe je contact kunt maken met jouw intuïtie en leert te vertrouwen.

7 stoorzenders die jouw intuïtie verzwakken

Als het volgen van je gut feeling zo belangrijk is, hoe leer je er dan naar luisteren? Je krijgt op één dag zoveel prikkels te verwerken, dat het best lastig is om in contact te staan met je intuïtie. In deze module leer je welke stoorzenders er zijn en hoe je deze kunt voorkomen.

KRIJG DIRECT TOEGANG TOT DE WORKSHOP

€ 99,-
€ 49,99-

Leer luisteren naar je intuïtie!

Leer luisteren naar je intuïtie! Zweverig? Nee helemaal niet. We kennen allemaal wel dat gevoel dat we iets moeten doen maar onze ratio je vertelt dat je het beter niet kunt doen. Of juist precies andersom. Je intuïtie vertelde je het niet te doen, terwijl je, rationeel, het toch deed.

In deze online workshop nemen we je mee in een aantal principes die je beter leren luisten naar je intuïtie en zo sneller besluiten kunt nemen en leert uit te gaan van je eigen kracht.