NLP Master Coach Opleiding

DE NLP MASTER COACH OPLEIDING VERDIEPT JE KENNIS EN VAARDIGHEDEN ALS COACH. EEN MOOIE REIS VOOR JOU EN JE CLIENT.

In de NLP Master Coach opleiding staat wederom het  NLP Coach model centraal. Nieuwsgierig zijn naar waar iemand nu is en waar iemand graag naar toe wil, wat iemand tegenhoudt en wat iemand nodig heeft om succesvol de resultaten de behalen die voorheen moeilijk leken en nu binnen handbereik komen. Luisteren, de juiste vragen stellen maar ook gewoon zonder oordeel observeren naar hetgeen er is.

Samen de hindernissen ontdekken en juiste interventies toepassen om de weg vrij te maken van ongewenst gedrag, belemmerende overtuigingen en oude emoties.

Je leert hoe je als coach de intern aanwezige hulpbronnen van je cliënten activeert waardoor ze weer in contact komen met hun kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en hierdoor zichzelf weer kunnen motiveren om de reis te maken en te volbrengen zonder snel terug te vallen in oude gewoonten en last te hebben van emoties en spoken uit het verleden.

In de opleiding tot NLP Master Coach staat verdieping centraal. Je hebt inmiddels je opleiding tot NLP Coach afgerond en je bent klaar voor een nieuwe stap. Of dit is gewoon je tweede jaar omdat je hebt besloten de gehele opleiding te gaan doen.

Naast de NLP Master Practitioner waar je jouw NLP vaardigheden naar een echt meesterlijk niveau brengt, komt ook Time Line Therapy ™ weer terug en ook deze keer op meesterlijk niveau. Je weet na afloop, bijna zonder na te denken, welke interventie je wanneer inzet.

Wat nieuw is in deze opleiding tot NLP Mastercoach, zijn een aantal extra masterclasses. Provocatief coachen, ontwikkelingsgericht coachen hebben we aan de opleiding toegevoegd om je net even die extra bagage mee te geven. Dit zijn extra’s die je in je dagelijkse praktijk straks goed kunt gebruiken.

WAT LEER JE IN ONZE NLP MASTER COACH OPLEIDING

Module 1: NLP Master Practitioner (15 dagen)

Waar een NLP Practitioner je bewust maakt van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf, leer je in de Master Practitioner je communicatie nog scherper te maken en je zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. Herken hoe je, bijvoorbeeld, kan motiveren of zelf allergie kunt verlichten maar ook hoe je samen met  je cliënten de weerstanden en hindernissen te lijf gaat en leer je hoe je Breakthrough sessies doet die er voor zorgen dat je cliënt in korte tijd grote stappen kan maken. Het volledige programma van de NLP Master Practitioner kun je hier bekijken. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat..

Module 2: Hypnose als methodiek bij coaching II (8 dagen)

Hypnose is een krachtig instrument voor krachtige en blijvende verandering. Of het nu gaat om stoppen met roken of om angsten en fobieën te lijf te gaan. Hypnose kan hierbij helpen. In deze module leer je hypnose toe te passen bij diverse problematiek zoals stoppen met roken, werken met allergieën en werken met angst. Het volledige programma van de Hypnose Master Practitioner kun je hier bekijken.  Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat.

Module 3: Time Line Therapy(R) Master Practitioner (2 dagen)

In dit vervolg op de Time Line Therapy (R) Practitioner leer je echte verdieping van de eerder geleerde technieken en om snel en vakkundig “oude” emoties tot het verleden te laten horen. Je leert hoe je samen met je cliënt een uitdagend doel middels Time Line Technieken als het ware in het geheugen te printen zodat iemands koers daadwerkelijk verlegt is. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat.

Module 4: Avondsessies & Masterclasses

En 4 extra avond sessies per jaar met uiteenlopende onderwerpen zoals Ecologie & Ethiek, systemisch werken, ondernemersvaardigheden, en gespreksvaardigheden. Eveneens bestaat deze module uit een drietal masterclasses.

  • Provocatief Coachen
  • Oplossingsgericht coachen
  • Meesterlijke interventies & Coachen met het Metamodel

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Certificatie 

De NLP Academie vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Daarom is er, naast een schriftelijk examen, ook een proef van bekwaamheid tijdens de NLP Master Coach opleiding. Je sluit de opleiding met goed gevolg af als je zowel voor het examen als voor de proef van bekwaamheid een voldoende hebt behaald. Daarnaast verwachten we dat je minimaal drie “echte” cliënten hebt gecoached en daarover je een reflectie verslag heb ingeleverd. Daarnaast wordt aan deze cliënten ook feedback gevraagd, zodat je ook hiervan waardevolle leerpunten meekrijgt

Er geldt een minimale aanwezigheidsplicht van 80% voor de NLP Master Practitioner.  Voor de overige onderdelen geldt een aanwezigheidsplicht van 100%

Je ontvangt per afgeronde module een certificaat zodat je na het einde van de opleiding beschikt over een NLP Master Practitioner,  Time Line Therapy® Master Practitioner en een Hypnose Master Practitioner Certificaat. Dit betreffen internationaal gewaardeerde diploma’s waarmee je goed beslagen ten ijs kunt komen.


TOELATINGSEISEN
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze opleiding. De opleiding is open voor iedereen, met verschillende achtergronden in werkervaring en opleiding. Wel heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol de opleiding te kunnen doorlopen.

De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Master Coach Opleiding:

Beschik je over een rijke gereedschapskist om anderen te coachen en te begeleiden naar een geweldige toekomst.
Heb je geleerd hoe je anderen kan coachen en weet je maar al te goed hoe intensief coaching kan zijn
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Kun je werken met emotionele blokkades van clienten die ze tegenhouden om verder te komen.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen en weet je jouw clienten richting te geven

INVESTERING

€ 4.850,-
€ 3.997,-

NLP Master Coach Opleiding

De NLP Master Coach opleiding bestaat uit 4 modules en in totaal 26 lesdagen. De NLP Master Coach opleiding start altijd met de NLP Master Practitioner opleiding. Tegelijkertijd, indien passend, kan de Hypnose module worden gevolgd. De andere modules kunnen pas worden gevolgd indien de NLP Master Practitioner met goed gevolg is afgerond. Je ontvangt per afgeronde module een certificaat zodat je na het einde van de opleiding beschikt over een NLP Master Practitioner,  Time Line Therapy® Master Practitioner en een Hypnose Master Practitioner Certificaat.  

NEEM CONTACT OP OM JOUW EIGEN PROGRAMMA SAMEN TE STELLEN.

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op .Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Mocht je nog vragen hebben bel ons gerust op 085-3012007.