NLP 360 Practitioner

NLP 360 PRACTIONER

Een 7-daagse Revolutie in Persoonlijke Ontwikkeling met een Op Maat Gemaakt en Meeslepend Leertraject. De Toekomst van NLP Opleidingen - Naadloos Integreren van Online en Klassikaal Leren


Vrijdag 10 t/m vrijdag 17 mei 2024

Ben jij klaar om een buitengewone transformatie te ondergaan en jouw leven naar nieuwe hoogten te brengen? Laat jezelf onderdompelen in de wereld van NLP met de NLP Practitioner opleiding van de NLP Academie en ervaar persoonlijke groei zoals je nooit eerder hebt meegemaaktBen je op zoek naar een NLP opleiding die verder gaat dan de standaard? Die zich aanpast aan jouw persoonlijke leerdoelen in plaats van een 'one-size-fits-all' aanpak? Dan hebben we iets speciaals voor je!

Bij de NLP Academie zijn we altijd op zoek naar manieren om onze cursussen te verbeteren en te innoveren. Met die instelling hebben we de NLP 360 Practitioner ontwikkeld. Dit revolutionaire programma combineert het beste van klassikaal en online leren, waarbij jij en jouw unieke leerdoelen centraal staan.

Binnen de NLP 360 Practitioner brengen we je niet alleen de essentiële kennis en vaardigheden van NLP bij, maar we bieden ook de mogelijkheid om deze in de praktijk te brengen en direct bruikbare technieken te leren. Dit alles onder begeleiding van ervaren coaches en toptrainers.

Wat de NLP 360 Practitioner echt uniek maakt, is de integratie van de nieuwste technologieën zoals AI om je leerervaring te verrijken. Zo heb je 24/7 toegang tot onze NLP AI Master Trainer, John, die klaar staat om je te ondersteunen wanneer je het nodig hebt.

Dus, ben je klaar om de manier waarop je leert te veranderen? Omarm de toekomst van NLP en meld je aan voor de NLP 360 Practitioner! Let op, deze opleiding is niet voor iedereen. Wij zoeken gemotiveerde individuen die klaar zijn om hun leren naar een hoger niveau te tillen. Ben jij dat? Dan verwelkomen we je graag bij de NLP 360 Practitioner!

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Ben je klaar om je persoonlijke en professionele groei naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve NLP 360 Practitioner opleiding? Dit is jouw kans om de toekomst van leren te omarmen en je eigen unieke pad in NLP te bewandelen.

Wacht niet langer en word deel van deze baanbrekende ervaring. We nodigen je uit om vandaag nog deel uit te maken van de NLP 360 revolutie. Meld je nu aan voor de NLP 360 Practitioner en begin je reis naar een meer vervullende, boeiende en succesvolle toekomst!

NLP 360 Practitioner - Life Changing

 • Ontdek hoe de perfecte samensmelting van online en persoonlijk leren je helpt om de complexiteiten van communicatie te ontrafelen, zodat je klanten, collega's en andere relaties effectiever kunt beïnvloeden.
 • Bespaar tijd en verminder frustraties door te leren communiceren met helderheid en doelgerichtheid, en krijg jouw boodschap sneller en efficiënter over.
 • Krijg diepgaand inzicht in je eigen patronen en gedragingen. Met onze op maat gemaakte aanpak leer je niet alleen NLP technieken, maar pas je deze ook daadwerkelijk toe om vastgeroeste patronen te doorbreken en vrijheid te ervaren.
 • Ervaar de kracht van 24/7 beschikbare ondersteuning door onze AI-trainer, zodat je altijd verder kunt leren en groeien, waar en wanneer je maar wilt.
 • Leer hoe je emotionele intelligentie kunt verhogen om op een evenwichtige manier te reageren op situaties, waardoor je meer tijd en energie kunt steken in wat echt belangrijk is.
 • Ontdek hoe je empathisch en assertief tegelijk kunt zijn, waardoor je in staat bent om je grenzen te bewaken zonder relaties te schaden.
 • Ervaar de voldoening van anderen helpen door effectieve communicatie en coachingstechnieken, waardoor je de kern van hun problemen kunt blootleggen en hen kunt ondersteunen in hun groei.
 • Verander je manier van denken met krachtige NLP technieken, waardoor je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve en jezelf en anderen op een nieuwe, verfrissende manier kunt zien.
 • Voel na afloop van de opleiding hoe je zelfvertrouwen en competenties sterk zijn toegenomen en je klaar bent om elke uitdaging met vertrouwen tegemoet te treden. De NLP 360 Practitioner is niet alleen een opleiding, het is een transformatieve ervaring die de manier waarop je jezelf en de wereld ziet, zal veranderen

WAT LEER JE PRECIES IN DE NLP 360 PRACTITIONER?

Pacing & Leading

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvatten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.
'Context Herkadering' in NLP: Tool voor Positieve Verandering

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.
wat is hypnose

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.
personal leadership 2.0

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

'Down-Time' in NLP: Het Belang van Innerlijke Focus en Zelfbewustzijn

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.
is nlp zweverig

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.

WAT MAAKT DIT UNIEK VOOR JOU?

Bijna alle NLP-opleidingen lijken op elkaar: grote groepen mensen in één ruimte, twee trainers die vanaf een klein podium de ruimte scannen en zoeken naar wie hulp nodig heeft, 15 tot 18 dagen intensieve training. Toen we 17 jaar geleden begonnen, deden we precies hetzelfde. Maar al enkele jaren speelde het idee om het anders aan te pakken en van de NLP Practitioner een persoonlijk transformerende ervaring te maken. Een groepsopleiding die tegelijkertijd super individueel is en gericht op het behalen van jóuw doelen.

 • Je krijgt direct na inschrijving toegang tot onze online omgeving. Dus je kunt binnen 24 uur al starten met het voorbereiden op live lessen van 10 t/m 17 mei as in Bilthoven
 • Voordat de opleiding start, bepaal je samen met de trainer jouw doelen. Wat wil je bereiken om te kunnen zeggen: "Dit was de meest waardevolle training ooit?" Verwacht al in dit eerste gesprek scherpe vragen, die je direct aan het denken zetten over je doel, je toekomst en je leven.
 • Op de eerste dag maak je kennis met je medecursisten, trainers & coaches. We leggen de basis van NLP en daarna gaan we direct aan de slag met het "doen" NLP. Veel oefenen, vragen, cases. Alles om te zorgen dat je NLP zo snel mogelijk onder de knie hebt.
 • Lunch mag je zelf meenemen. Wij zorgen voor de koffie, thee en een lekkere versnapering. En soms maken we geweldig verse soep.
 • De laatste dag draait om jouw eindproject. Een presentatie over hoe NLP heeft bijgedragen aan jouw nieuwe leven en hoe je NLP gaat integreren in je leven.
 • Je kunt maandelijks mee doen met interessante webinars

Zoals je ziet, is dit een nieuwe manier van leren, volledig op maat en gericht op wat jij wilt. NLP en de trainers van de NLP Academie staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Geen one-size-fits-all, maar een opleiding die jou na afloop laat inzien hoe life-changing het is geweest.

INVESTERING & DATA

€2.999
€ 1.299,-

NLP 360 PRACTIONER

 • 7 dagen aaneengesloten op locatie bij ons in Bilthoven
 • 24 maanden toegang tot de online NLP Practitioner met John, onze AI NLP Master Trainer
 • Je krijgt toegang tot video content en materiaal. Je kunt de online lessen bekijken via laptop, pc, tablet of via de app
 • Geheel afgestemd op jouw wensen en doelen

  Data
 • Vrijdag 10 t/m vrijdag 17 mei 2024

Zet een stap vooruit in je persoonlijke en professionele ontwikkeling door je aan te melden voor onze try-out van de  NLP 360 Practitioner opleiding! Ontdek hoe je NLP-technieken kunt inzetten om jouw unieke doelen te bereiken en je potentieel volledig te benutten. Dit is een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren, ongeacht je huidige loopbaan of ambities. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en til je leven naar een hoger niveau met onze NLP 360 Practitioner. Schrijf je vandaag nog in en begin aan jouw persoonlijke transformatie!"

Klaar voor de start?