NLP 360 Practitioner

NLP PRACTIONER INTENSIVE


De toekomst van NLP-opleidingen 

Een 8-daagse revolutie in persoonlijke ontwikkeling met een op maat gemaakt en meeslepend leertraject.

Ervaar NLP op een nieuwe manier: persoonlijk, intensief en effectief

De NLP Practitioner opleiding van de NLP Academie nodigt je uit om jezelf te leren kennen op een manier die je nooit voor mogelijk hield.

Bij ons geen standaard opleidingen, maar een persoonlijke leerervaring die aansluit bij jouw unieke behoeften en doelen.

Speciaal hiervoor hebben we de NLP Practitioner Intensive ontwikkeld: een verfrissend programma dat de kracht van klassikaal leren combineert met de flexibiliteit van online modules. Zo haal jij het maximale uit je leertraject.

Wat maakt de NLP Practitioner Intensive zo speciaal?

 • Je leert niet alleen de basisprincipes van NLP, maar je gaat er ook direct mee aan de slag in de praktijk.
 • Je ontdekt praktische technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven en relaties.
 • Je wordt begeleid door ervaren coaches en toptrainers die je met aandacht en expertise ondersteunen op jouw persoonlijke pad.

Ben je klaar om te ontdekken wat NLP voor jou kan betekenen?

Schrijf je dan nu in voor de NLP Practitioner Intensive en begin aan een inspirerende reis van persoonlijke groei en ontwikkeling. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Wat de NLP Practitioner Intensive echt bijzonder maakt, is de manier waarop we de nieuwste technologieën, zoals AI, integreren om jouw leerervaring te verrijken. Zo heb je altijd toegang tot onze NLP AI Master Trainer, John, die klaar staat om je te ondersteunen wanneer je dat nodig hebt.

Ben jij klaar om te ontdekken hoe je op een nieuwe manier kunt leren? De NLP Practitioner Intensive is niet voor iedereen, maar speciaal ontworpen voor mensen die gemotiveerd zijn om hun leerproces naar een hoger niveau te tillen. Voel jij die drive? Dan verwelkomen we je graag bij de NLP Practitioner Intensive

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Ben je klaar om je persoonlijke en professionele groei te verdiepen met onze innovatieve NLP Practitioner Intensive opleiding? Dit is jouw kans om de toekomst van leren te omarmen en je eigen unieke pad in NLP te bewandelen.


Meld je nu aan voor de NLP Practitioner Intensive en begin je reis naar een meer vervullend, inspirerend en succesvol leven!

NLP Practitioner Intensive - Life Changing

Bij de NLP Academie helpen we jou om de geheimen van communicatie te ontrafelen met een intensieve en persoonlijke aanpak.

In de 8-daagse NLP Practitioner Intensive leer je de geheimen van communicatie te ontrafelen. Tussen de trainingsdagen door bestudeer je onze online modules en maak je uitdagende opdrachten. Ontwikkel de vaardigheden om klanten, collega’s en relaties effectief te beïnvloeden. Bespaar tijd en verminder frustraties door duidelijk en doelgericht te leren praten, en breng jouw boodschap sneller en beter over.

Met onze op maat gemaakte aanpak krijg je diepgaand inzicht in je eigen patronen en gedragingen. Leer NLP-technieken en pas ze direct toe om vastgeroeste gewoontes te doorbreken en meer vrijheid te ervaren.

 • Diepgaand Inzicht: Krijg een beter begrip van je eigen gewoontes en gedrag. Leer NLP-technieken en pas ze direct toe om vastgeroeste patronen te doorbreken en meer vrijheid te ervaren.
 • Verhoog je Emotionele Intelligentie: Leer om rustiger te reageren op situaties en besteed meer tijd aan wat echt belangrijk is.
 • Empathie en Assertiviteit: Ontdek hoe je vriendelijk en duidelijk kunt zijn, zodat je je grenzen bewaakt zonder relaties te schaden.
 • Effectieve Communicatie: Leer om jouw boodschap duidelijk en doelgericht over te brengen, wat leidt tot minder misverstanden en betere samenwerking.
 • Emotionele Balans: Leer je emoties beter te begrijpen en te beheren, waardoor je stabieler en zelfverzekerder in het leven staat.
 • Ervaar de kracht van 24/7 beschikbare ondersteuning door onze AI-trainer, zodat je altijd verder kunt leren en groeien, waar en wanneer je maar wilt.
 • Praktische toepassingen: Gebruik NLP-technieken in je dagelijkse leven en werk, waardoor je beter kunt communiceren en omgaan met stress en uitdagingen.
 • Verander je manier van denken met krachtige NLP technieken, waardoor je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve en jezelf en anderen op een nieuwe, verfrissende manier kunt zien.
 • Voel na afloop van de opleiding hoe je zelfvertrouwen en competenties sterk zijn toegenomen en je klaar bent om elke uitdaging met vertrouwen tegemoet te treden. De NLP Practitioner Intensive is niet alleen een opleiding, het is een transformatieve ervaring die de manier waarop je jezelf en de wereld ziet, zal veranderen

WAT LEER JE PRECIES IN DE NLP PRACTITIONER INTENSIVE?

Pacing & Leading

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvatten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.
'Context Herkadering' in NLP: Tool voor Positieve Verandering

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.
wat is hypnose

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.
personal leadership 2.0

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

'Down-Time' in NLP: Het Belang van Innerlijke Focus en Zelfbewustzijn

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.
is nlp zweverig

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.

WAT MAAKT DIT UNIEK VOOR JOU?

Bijna alle NLP-opleidingen lijken op elkaar: grote groepen mensen in één ruimte, twee trainers die vanaf een klein podium de ruimte scannen en zoeken naar wie hulp nodig heeft, 15 tot 18 dagen intensieve training. Toen we 17 jaar geleden begonnen, deden we precies hetzelfde. Maar al enkele jaren speelde het idee om het anders aan te pakken en van de NLP Practitioner een persoonlijk transformerende ervaring te maken. Een groepsopleiding die tegelijkertijd super individueel is en gericht op het behalen van jóuw doelen.

 • Je krijgt direct na inschrijving toegang tot onze online omgeving. Dus je kunt binnen 24 uur al starten met het voorbereiden op live lessen.
 • Voordat de opleiding start, bepaal je samen met de trainer jouw doelen. Wat wil je bereiken om te kunnen zeggen: "Dit was de meest waardevolle training ooit?" Verwacht al in dit eerste gesprek scherpe vragen, die je direct aan het denken zetten over je doel, je toekomst en je leven.
 • Op de eerste dag maak je kennis met je medecursisten, trainers & coaches. We leggen de basis van NLP en daarna gaan we direct aan de slag met het "doen" NLP. Veel oefenen, vragen, cases. Alles om te zorgen dat je NLP zo snel mogelijk onder de knie hebt.
 • Lunch mag je zelf meenemen. Wij zorgen voor de koffie, thee en een lekkere versnapering. En soms maken we geweldig verse soep.
 • De laatste dag draait om jouw eindproject. Een presentatie over hoe NLP heeft bijgedragen aan jouw nieuwe leven en hoe je NLP gaat integreren in je leven.
 • Je kunt maandelijks mee doen met interessante webinars

Zoals je ziet, is dit een nieuwe manier van leren, volledig op maat en gericht op wat jij wilt. NLP en de trainers van de NLP Academie staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Geen one-size-fits-all, maar een opleiding die jou na afloop laat inzien hoe life-changing het is geweest.

INVESTERING & DATA

€2.999
€ 1.999,-

NLP Practitioner Intensive

 • 8 dagen aaneengesloten op locatie bij ons in Bilthoven
 • 24 maanden toegang tot de online NLP Practitioner met John, onze AI NLP Master Trainer
 • Je krijgt toegang tot video content en materiaal. Je kunt de online lessen bekijken via laptop, pc, tablet of via de app
 • Geheel afgestemd op jouw wensen en doelen
 • Internationaal erkend door de ABNLP, de grootste NLP organisatie ter wereld.

  Data
 • Maandag 4 november  2024
  Dinsdag 5 november 2024
  Woensdag 6 november 2024
  Donderdag 7 november 2024
  Vrijdag 8 november 2024
  Zaterdag 9 november 2024
  Woensdag 11 december 2024
  Donderdag 12 december 2024

Zet een stap vooruit in je persoonlijke en professionele ontwikkeling door je aan te melden voor onze try-out van de  NLP Practitioner Intensive opleiding! Ontdek hoe je NLP-technieken kunt inzetten om jouw unieke doelen te bereiken en je potentieel volledig te benutten. Dit is een unieke kans om je vaardigheden te verbeteren, ongeacht je huidige loopbaan of ambities. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en til je leven naar een hoger niveau met onze NLP Practitioner Intensive. Schrijf je vandaag nog in en begin aan jouw persoonlijke transformatie!"

Klaar voor de start?