Conflictoplossing & Onderhandelingssucces

Conflicthantering en Onderhandelen met NLP 

Driedaagse Workshop Conflictoplossing & Onderhandelingssucces - Ontdek de kracht van NLP om elke zakelijke uitdaging te overwinnen!"

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastloopt in conflicten of dat je meer uit onderhandelingen zou kunnen halen? Zou je graag de kunst van succesvol conflicthantering en onderhandelen beheersen? Laat je niet langer belemmeren door onopgeloste conflicten en mislukte onderhandelingen! Meld je aan voor deze driedaagse workshop en ontdek de kracht van NLP in het hanteren van conflicten en onderhandelen. Met behulp van bewezen NLP-technieken kun je effectiever communiceren, beter begrijpen wat anderen beweegt en sneller tot een win-win situatie komen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om met vertrouwen en succes elke zakelijke uitdaging aan te gaan, wetende dat je de vaardigheden en technieken hebt om effectief conflicten op te lossen en succesvolle onderhandelingen te voeren. Tijdens deze driedaagse workshop krijg je de kans om je communicatievaardigheden te verbeteren, je inzicht in menselijk gedrag te vergroten en krachtige NLP-technieken toe te passen om effectief te kunnen onderhandelen en conflicten op te lossen.

De workshop is opgebouwd uit verschillende modules die je stap voor stap zullen helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten. Je leert niet alleen de basisprincipes van NLP, maar ook hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden en professionele omgeving. Daarnaast krijg je inzicht in verschillende communicatiestijlen, onderhandelingsstrategieën en conflictresolutietechnieken, zodat je beter kunt inspelen op de behoeften en belangen van anderen.

Wacht niet langer en investeer in jezelf en je toekomst door je aan te melden voor deze unieke workshop. Door je vaardigheden op het gebied van conflicthantering en onderhandelen te verbeteren, zul je merken dat je professionele relaties versterken en je carrièrekansen toenemen. Deze workshop biedt je de mogelijkheid om je professionele leven te transformeren en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen!

6 Onmisbare Redenen om geweldig goed te worden in conflicthantering en onderhandeling

Waarom is deze workshop een absolute "must"?

 • Effectievere communicatie: Door het volgen van deze workshop leer je hoe je NLP-technieken kunt toepassen om je communicatievaardigheden te verbeteren. Hierdoor ben je beter in staat om je boodschap over te brengen en anderen te begrijpen, wat essentieel is voor succesvolle conflicthantering en onderhandelingen.

 • Inzicht in menselijk gedrag: NLP helpt je om beter te begrijpen wat anderen beweegt en hoe je daarop kunt inspelen. Met deze kennis kun je gemakkelijker tot een win-win situatie komen in conflicten en onderhandelingen, wat zowel jou als de andere partij ten goede komt.

 • Persoonlijke groei: Door het ontwikkelen van je vaardigheden op het gebied van conflicthantering en onderhandelen, groei je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Je zelfvertrouwen neemt toe en je leert beter om te gaan met uitdagende situaties in je leven.


En waarom nog meer?

 • Betere relaties: Effectieve conflicthantering en onderhandelen leiden tot betere relaties met collega's, klanten en zakenpartners. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot een betere werksfeer, meer tevredenheid en succes op de werkvloer.

 • Carrièrekansen: Door je vaardigheden op het gebied van conflicthantering en onderhandelen te verbeteren, vergroot je je waarde voor je werkgever en vergroot je je carrièrekansen. Dit kan leiden tot promoties, betere functies en meer erkenning binnen je organisatie.

 • Praktische toepasbaarheid: De workshop is ontworpen om je direct toepasbare kennis en vaardigheden te bieden. Hierdoor kun je de geleerde technieken en inzichten meteen inzetten in je dagelijkse werkzaamheden en professionele omgeving, waardoor je direct resultaten zult zien.

Het programma van dag tot dag

Dag 1 - Introductie tot NLP & Conflicthantering

 • Introductie en welkom: Ontdek de kracht van NLP en hoe het kan helpen bij het hanteren van conflicten en het verbeteren van onderhandelingsvaardigheden.

 • NLP-basisprincipes: Leer de basisprincipes van NLP en hoe deze kunnen worden toegepast op effectieve communicatie en conflicthantering.

 • Conflictstijlen: Begrijp verschillende conflictstijlen en hoe je ze kunt herkennen en aanpassen om effectief conflicten op te lossen.

Dag 2 - Onderhandelingstechnieken & NLP

 • Voorbereiding op onderhandelingen: Leer hoe je effectief kunt voorbereiden op onderhandelingen en ontdek de rol van NLP bij het plannen van je strategie.

 • NLP-technieken voor onderhandelingen: Ontdek krachtige NLP-technieken die je kunt toepassen tijdens onderhandelingen om betere resultaten te behalen.

 • Win-win situaties creëren: Leer hoe je samenwerkingsgerichte oplossingen kunt ontwikkelen die voor beide partijen voordelig zijn.

Dag 3 - Emoties, Assertiviteit & Afronding

 • Emoties in conflicten en onderhandelingen: Leer hoe je je eigen emoties en die van anderen kunt beheersen tijdens conflicten en onderhandelingen.
 • Assertiviteit: Ontdek het belang van assertiviteit in conflicthantering en onderhandelingen en leer hoe je op een respectvolle manier voor je eigen belangen op kunt komen.

 • Evaluatie en groei: Begrijp het belang van regelmatige evaluatie en zelfreflectie om je conflicthantering- en onderhandelingsvaardigheden te verbeteren.

INVESTERING

€1.499
€ 999,-

Drie-daagse workshop Conflicthantering en Onderhandelen met NLP 11,12 13 september 2024

 • Drie dagen op locatie bij ons in Bilthoven of in-company
 • Inclusief heerlijke lunch.
 • Je krijgt toegang tot video content en materiaal. Je kunt de online lessen bekijken via laptop, pc, tablet of via de app

Investeer in jezelf en je professionele vaardigheden door je aan te melden voor deze driedaagse workshop! Ontdek hoe je NLP-technieken kunt gebruiken om effectief conflicten op te lossen en succesvolle onderhandelingen te voeren. Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden te verbeteren en je carrière in finance naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in!

Klaar voor de start?