NLP Master Practitioner

NLP PRACTITIONER

Transformeer je leven in 12 dagen: ervaar de impact van effectieve communicatie, verminder stress en versterk relaties, terwijl je dieper inzicht krijgt in je eigen gedrag en verlangens

Sta je op een kruispunt in je leven en verlang je ernaar om een betekenisvolle verandering teweeg te brengen? Wist je dat 95% van ons gedrag wordt bepaald door onbewuste patronen en gewoontes die diep in ons verankerd liggen? Met de NLP Practitioner opleiding van de NLP Academie leer je deze verborgen patronen te herkennen, te begrijpen en te veranderen, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en je ware potentieel kunt ontketenen.

In een wereld vol ruis, afleiding en onbegrip, biedt de NLP Academie een plek waar je daadwerkelijk diepgaand leert luisteren en verbinden.Niet alleen met anderen, maar vooral ook met jezelf. Stel je voor: je kunt duidelijker communiceren met je partner, collega's, vrienden en familie, waardoor misverstanden tot het verleden behoren

Deze intensieve 15-daagse opleiding is veel meer dan alleen het vergaren van nieuwe inzichten; het is een diepgaande reis van persoonlijke groei en zelfontdekking. Je leert niet alleen de fijne kneepjes van effectieve communicatie, maar verwerft ook de vaardigheden om een authentieke verbinding aan te gaan met jezelf en anderen. Het is een handleiding voor je brein die je de rest van je leven kunt gebruiken om jouw doelen te verwezenlijken en je dromen tot werkelijkheid te maken.

De NLP Practitioner opleiding bij de NLP Academie nodigt je uit om de eerste stap te zetten op een reis naar een meer vervuld, zinvol en evenwichtig leven. Stap nu in en ervaar onmiddellijk de verandering die de NLP Academie voor jou in petto heeft.


Stap nu in en ervaar onmiddellijk de verandering die de NLP Academie voor jou in petto heeft.

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP en vindt plaats op onze locaties vlak bij Utrecht en Amsterdam.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

GEEN ZWEVERIJ

Soms lijken NLP opleidingen nog wel  eens op groepstherapie, de opleidingen van de NLP Academie zijn DOWN TO EARTH & praktisch toepasbaar

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 15 jaar garant voor de leukste NLP.

NLP LEREN IS "LIFE CHANGING"

 • Ontdek hoe communicatie werkt en je zo klanten, collega's en andere relaties kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Ontdek hoe je zelf in elkaar steekt en in welke gedragspatronen jij verstrikt bent geraakt en hoe je deze kunt veranderen om los te komen van je verleden en een vrij leven kunt leiden.
 • Bespaar jezelf een hoop frustratie door het toepassen van slimme technieken die ervoor gaan zorgen dat je zelfs met mensen door een deur kunt die je voorheen wel kon schieten.
 • Ervaar hoe je na deze 12 dagen bent gestopt met over-emotioneel te reageren op dingen die je energie niet waard zijn en je jouw waardevolle tijd en energie in belangrijkere dingen kunt steken.
 • Ontdek hoe je als de meest vriendelijke grensbewaker toch je eigen grenzen kunt bewaken en “nee” zeggen bij anderen begrip kweekt in plaats van irritatie en teleurstelling
 • Ervaar hoe na afloop andere mensen het geweldig vinden om bij je in de buurt te zijn omdat je ze snel kunt helpen met het tot de kern komen van problemen waarmee ze worstelen.
 • Ontdek hoe je met een aantal vragen negatieve gedachten kunt ombuigen in positieve gedachten en zo lekkerder in je vel gaat zitten en anderen je steeds een leuker mens gaan vinden.
 • Verras jezelf na afloop van de opleiding met de realisatie dat je zelfvertrouwen door het dak is gegaan en je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen…voor de rest van je leven.

WAT LEER JE PRECIES IN EEN NLP PRACTITIONER?

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvatten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.
Relaties zijn alles

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.
new nlp business practitioner

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën vormen de basis van hoe je je gedraagt, wat je hart sneller doet kloppen, maar ook wat je irriteert, boos maakt of verdrietig. We zullen ons in dit blok focussen op hoe je dingen kunt veranderen om je gewenste gedrag te bereiken en de beste versie van jezelf te worden.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff

Waarom zou je voor de NLP Academie kiezen?

Onze NLP Practitioner duurt 12 dagen en is verdeeld over 6 maanden met uitzondering van ons NLP Zomer Practitioner. Deze is 12 dagen aaneengesloten. 7 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


Tussen de live dagen op locatie, zijn er online sessies en heb je toegang tot de meest uitgebreide online NLP omgeving van Nederland.


De trainers van de NLP Academie zijn opgeleid door de grondleggers van NLP

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Dus geen groteske claims, geen persoonlijke ontwikkelingsonzin en vooral geen therapie. Nee gewoon concreet toepasbaar, ervaringsgericht en vooral leuk.

Ons team leert je liever te vissen dan je vis te geven en bij ons ligt dan ook de focus om je NLP te leren zodat je het kunt. En als je het eenmaal kunt dan kun je het overal toepassen en je leven een stuk succesvoller en misschien wel zinvoller maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.


De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

WAT ANDEREN NOG MEER ZEGGEN

Ingeborg van den Brand
Geen seconde spijt gehad van mijn keuze! Wat een enorme verrijking, inzicht etc. Ben nu ca. 11maanden bezig en heb zojuist de Master Practitioner afgerond en gestart met module TL-therapie. (voor mij module 3 - vd 8) Ik ben er dus nog niet, heb er nog een aantal te gaan. MAAR HET IS NU AL DE MOEITE MEER DAN WAARD.
Wesley Donks
De masterclasses worden - zowel klassikaal als online - tot in de puntjes verzorgd. Je merkt dat de trainers een passie hebben voor NLP. Hierdoor weten ze NLP op een energieke, maar vooral effectieve manier over te brengen. Dus ben je op zoek naar een erkende NLP opleiding? Kies dan voor een opleiding bij de NLP Academie!
Lotte Van Breda
Deze opleiding gestart bij de NLP academie. Ik was toe aan een mooie training waarin ik mezelf nog beter leerde kennen. Tijdens de weekend practitioner leer je nog beter communiceren en krijg je ook handvatten wat je leert beter om te gaan met je eigen emoties en die van je medemens. De sfeer bij de NLP academie is warm en hartelijk..
Tjitske de Vries
Ik heb verschillende opleidingen en masterclasses gevolgd bij de NLP Academie. Prettige opbouw in de trainingen, enthousiaste en ervaren trainers met aandacht voor zowel de groep als het individu. Prettige groepen. Toegankelijk voor iedereen.
Een nlp practicioner, is het beste kado dat je jezelf kan geven.

VRAAG NU ONZE BROCHURES AAN

Wil je alles eens rustig na lezen en misschien wel informatie willen geven aan je werkgever, vraag dan onze brochures aan over onze NLP opleidingen. Hierin staat alles nog een keer overzichtelijk benoemd en leer je meer over de exacte inhoud van de opleidingen. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice op 085-3012007
NLP Brochure

INVESTERING

€ 4829,-
€ 2.899,-

NLP Practitioner

 • 12 Inspirerende lesdagen in Bilthoven of Amsterdam t.w.v. €2.499,-
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 6  Online Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €1199,-
 • Een erkend certificaat door de NVNLP en ABNLP
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀

Concreet betekent het  dat je 1 weekend per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht) of Amsterdam, makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €300,-

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op. Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
 • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.

WAAR & WANNEER IN BILTHOVEN

Start data NLP Practitioner 2024-2025

   NLP Practitioner        
Mei 2024 Bilthoven

12 dagen, 1x per maand op za/zo
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00
Vernieuwd Hybride Programma
6 Q&A Sessies Online

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 25 & Zondag 26 Mei 2024
Zaterdag 15 & Zondag 16 Juni 2024
Zaterdag 6 & Zondag 7 Juli 2024
Zaterdag 31 & Zondag 1 Augustus/September 2024
Zaterdag 28 & Zondag 29 Sept 2024
Zaterdag 19 & Zondag 20 Okt 2024

NLP Zomer Practitioner

12 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 27 juli 2024 t/m woensdag 7 augustus 2024   NLP Practitioner         
  Sept 2024 Bilthoven

12 dagen, 1x per maand op za/zo
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00
Vernieuwd Hybride Programma
6 Q&A Sessies Online

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 7 & Zondag 8  Sept 2024
Zaterdag 5 & Zondag  6 Okt 2024
Zaterdag 9 & Zondag 10 Nov  2024
Zaterdag 7 & Zondag 8 Dec 2024
Zaterdag 11 & Zondag 12 Jan 2025
Zaterdag 8 & Zondag 9 Feb 2025