NLP Master Practitioner

NLP PRACTITIONER

Transformeer je leven in 12 dagen: ervaar de impact van effectieve communicatie, verminder stress en versterk relaties, terwijl je dieper inzicht krijgt in je eigen gedrag en verlangens

STEL JE VOOR....

je staat op met een onwankelbaar zelfvertrouwen. Je communiceert met een helderheid en impact die anderen inspireert. Je doelen lijken moeiteloos dichterbij te komen, gedreven door een focus die je nooit voor mogelijk had gehouden. En die knagende onzekerheid, die belemmerende angst? Die is vervangen door een diepe innerlijke rust.

Sluit je ogen voor een moment en voel de vrijheid, de kracht, de rust en dichterbij jezelf.

De 12-daagse NLP Practitioner opleiding is meer dan een cursus; het is een diepgaande ontdekkingstocht naar de verborgen codes van je onderbewuste. Je leert niet alleen dé technieken om deze codes te herkennen en te herschrijven, maar ontdekt ook een schat aan inzichten die je helpen blokkades te doorbreken en je volledige potentieel te ontsluiten.

Ben je op zoek naar:

 • Een manier om anderen te overtuigen zonder manipulatie? Leer communiceren met impact, bouw diepere relaties op en krijg anderen mee in jouw visie - oprecht en authentiek.
 • Een methode om eindelijk je doelen te bereiken? Ontdek wat je écht wilt, zet haalbare stappen en ontwikkel een ijzeren discipline om ze te verwezenlijken.
 • Controle over je emoties, in plaats van dat zij jou controleren? Vervang angst en onzekerheid door zelfvertrouwen en focus. Leer hoe je gewenst gedrag activeert, wanneer jij het wilt.

De NLP Practitioner opleiding is een transformerende ervaring vol "aha" momenten en praktische tools en een community die je inspireert en ondersteunt.

Klaar om de touwtjes in handen te nemen en je leven te herprogrammeren voor succes, geluk en voldoening?

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP en vindt plaats op onze locaties vlak bij Utrecht en Amsterdam.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

GEEN ZWEVERIJ

Soms lijken NLP opleidingen nog wel  eens op groepstherapie, de opleidingen van de NLP Academie zijn DOWN TO EARTH & praktisch toepasbaar

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 15 jaar garant voor de leukste NLP.

NLP LEREN IS "LIFE CHANGING"

 • Ontdek hoe communicatie werkt en je zo klanten, collega's en andere relaties kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Ontdek hoe je zelf in elkaar steekt en in welke gedragspatronen jij verstrikt bent geraakt en hoe je deze kunt veranderen om los te komen van je verleden en een vrij leven kunt leiden.
 • Bespaar jezelf een hoop frustratie door het toepassen van slimme technieken die ervoor gaan zorgen dat je zelfs met mensen door een deur kunt die je voorheen wel kon schieten.
 • Ervaar hoe je na deze 12 dagen bent gestopt met over-emotioneel te reageren op dingen die je energie niet waard zijn en je jouw waardevolle tijd en energie in belangrijkere dingen kunt steken.
 • Ontdek hoe je als de meest vriendelijke grensbewaker toch je eigen grenzen kunt bewaken en “nee” zeggen bij anderen begrip kweekt in plaats van irritatie en teleurstelling
 • Ervaar hoe na afloop andere mensen het geweldig vinden om bij je in de buurt te zijn omdat je ze snel kunt helpen met het tot de kern komen van problemen waarmee ze worstelen.
 • Ontdek hoe je met een aantal vragen negatieve gedachten kunt ombuigen in positieve gedachten en zo lekkerder in je vel gaat zitten en anderen je steeds een leuker mens gaan vinden.
 • Verras jezelf na afloop van de opleiding met de realisatie dat je zelfvertrouwen door het dak is gegaan en je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen…voor de rest van je leven.

WAT LEER JE PRECIES IN EEN NLP PRACTITIONER?

NLP Coachopleiding

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvatten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.
Gebruiksaanwijzing eigen brein

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.
new nlp business practitioner

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

NLP leiderschap

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.
Mentale strategieen

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën vormen de basis van hoe je je gedraagt, wat je hart sneller doet kloppen, maar ook wat je irriteert, boos maakt of verdrietig. We zullen ons in dit blok focussen op hoe je dingen kunt veranderen om je gewenste gedrag te bereiken en de beste versie van jezelf te worden.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff

WAAROM 12 DAGEN IDEAAL IS?

We geloven bij de NLP Academie dat je leven transformeren niet eindeloos hoeft te duren. Daarom hebben we onze NLP Practitioner opleiding geperfectioneerd tot een krachtige 12-daagse ervaring.

 • Focus op wat werkt: Geen overbodige theorie, maar pure NLP-kracht! Je leert de essentiële tools en technieken die direct impact hebben op je leven.
 • Diepgaande onderdompeling: 12 dagen lang dompel je je volledig onder in de wereld van NLP. Zo maak je de kennis eigen en integreer je de vaardigheden in je dagelijkse leven.
 • Tijdwinst: We respecteren jouw kostbare tijd. In 12 dagen krijg je alles wat je nodig hebt om NLP te beheersen en je leven te transformeren.
 • Snelle vooruitgang: Ervaar direct de positieve effecten van NLP. Verbeter je communicatie, verminder stress, en bereik je doelen - sneller dan je ooit voor mogelijk hield!
 • Dynamische leeromgeving: Leer van en met anderen in een inspirerende groep, waar je ervaringen deelt en elkaar motiveert.

12 dagen - dat is alles wat je nodig hebt om de kracht van NLP te ontketenen en je leven naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in en start je transformatie!

Waarom zou je voor de NLP Academie kiezen?

In de wereld van NLP-opleidingen is de NLP Academie dé plek waar kwaliteit, expertise en plezier samenkomen. Maar waarom zou je specifiek voor ons kiezen?

Hier zijn 5 redenen waarom de NLP Academie jouw ideale partner is:

 • Ervaren trainers, opgeleid door de grondleggers: Onze NLP Master Trainers zijn niet zomaar trainers. Ze zijn opgeleid door de grondleggers van NLP en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van transformaties. Je leert van de besten!
 • Down-to-earth & praktisch toepasbaar: Vergeet zweverige theorieën. Bij ons draait alles om concrete tools en technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven en werk. NLP wordt tastbaar en effectief!
 • Erkende certificering & kwaliteit: Onze NLP Practitioner opleiding is erkend door de NVNLP en ABNLP, dé toonaangevende organisaties in de NLP-wereld. Je ontvangt een certificaat dat internationaal erkend wordt.
 • Flexibel leren & online omgeving: We bieden een unieke combinatie van live trainingen en een uitgebreide online leeromgeving. Zo leer je op jouw manier en in jouw tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Community & netwerk: Word onderdeel van onze inspirerende NLP-community! Verbind je met gelijkgestemden, deel ervaringen en blijf leren na afloop van de opleiding.

Kortom, de NLP Academie is dé plek waar je NLP leert zoals het bedoeld is: effectief, praktisch en met plezier. Kies voor kwaliteit, expertise en een life-changing ervaring.

De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

WAT ANDEREN NOG MEER ZEGGEN

Ingeborg van den Brand
Geen seconde spijt gehad van mijn keuze! Wat een enorme verrijking, inzicht etc. Ben nu ca. 11maanden bezig en heb zojuist de Master Practitioner afgerond en gestart met module TL-therapie. (voor mij module 3 - vd 8) Ik ben er dus nog niet, heb er nog een aantal te gaan. MAAR HET IS NU AL DE MOEITE MEER DAN WAARD.
Wesley Donks
De masterclasses worden - zowel klassikaal als online - tot in de puntjes verzorgd. Je merkt dat de trainers een passie hebben voor NLP. Hierdoor weten ze NLP op een energieke, maar vooral effectieve manier over te brengen. Dus ben je op zoek naar een erkende NLP opleiding? Kies dan voor een opleiding bij de NLP Academie!
Lotte Van Breda
Deze opleiding gestart bij de NLP academie. Ik was toe aan een mooie training waarin ik mezelf nog beter leerde kennen. Tijdens de weekend practitioner leer je nog beter communiceren en krijg je ook handvatten wat je leert beter om te gaan met je eigen emoties en die van je medemens. De sfeer bij de NLP academie is warm en hartelijk..
Tjitske de Vries
Ik heb verschillende opleidingen en masterclasses gevolgd bij de NLP Academie. Prettige opbouw in de trainingen, enthousiaste en ervaren trainers met aandacht voor zowel de groep als het individu. Prettige groepen. Toegankelijk voor iedereen.
Een nlp practicioner, is het beste kado dat je jezelf kan geven.

INVESTERING

€ 4829,-
€ 2.899,-

NLP Practitioner

 • 12 Inspirerende lesdagen in Bilthoven of Amsterdam t.w.v. €2.499,-
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 6  Online Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €1199,-
 • Een erkend certificaat door de NVNLP en ABNLP
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀

Concreet betekent het  dat je 1 weekend per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht) of Amsterdam, makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €300,-

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op. Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
 • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.

VRAAG NU ONZE BROCHURES AAN

Wil je alles eens rustig na lezen en misschien wel informatie willen geven aan je werkgever, vraag dan onze brochures aan over onze NLP opleidingen. Hierin staat alles nog een keer overzichtelijk benoemd en leer je meer over de exacte inhoud van de opleidingen. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice op 085-3012007
NLP Brochure

WAAR & WANNEER IN BILTHOVEN

Start data NLP Practitioner 2024-2025

NLP Zomer Practitioner

12 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 27 juli 2024 t/m woensdag 7 augustus 2024


   NLP Practitioner         
  Sept 2024 Bilthoven

12 dagen, 1x per maand op za/zo
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00
6 Q&A Sessies Online met trainers

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 7 & Zondag 8  Sept 2024
Zaterdag 5 & Zondag  6 Okt 2024
Zaterdag 9 & Zondag 10 Nov  2024
Zaterdag 7 & Zondag 8 Dec 2024
Zaterdag 11 & Zondag 12 Jan 2025
Zaterdag 8 & Zondag 9 Feb 2025


   NLP Practitioner        
jan 2025 Bilthoven

12 dagen, 1x per maand op za/zo
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00
6 Q&A Sessies Online met trainers

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 18 & Zondag 19 jan '25
Zaterdag 15 & Zondag 16 feb '25
Zaterdag 1 & Zondag 2 maart '25
Zaterdag 12 & Zondag 13 april '25
Zaterdag 17 & Zondag 18 mei '25
Zaterdag14 & Zondag 15 juni '25