NLP Master Practitioner

NLP PRACTITIONER

Trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en verbeteren effectieve communicatie

Ontdek een makkelijk te leren methode die je alle tools geeft om belachelijk succesvol te worden, je stressniveau’s doet dalen, relaties leuk houdt ,  je inzicht geeft in wie je bent en wat je drijft en je super trots maakt op jezelf.

Ben jij klaar om een buitengewone transformatie te ondergaan en jouw leven naar nieuwe hoogten te brengen? Laat jezelf onderdompelen in de wereld van NLP met de NLP Practitioner opleiding van de NLP Academie en ervaar persoonlijke groei zoals je nooit eerder hebt meegemaakt. Deelnemers aan deze opleiding kiezen voor een buitengewone reis waarin ze:

Efficiënt leren communiceren om moeiteloos doelen te bereiken, diepgaande en oprechte relaties met anderen opbouwen en hun ware passies en verlangens in het leven ontdekken.

Door deel te nemen aan de NLP Practitioner opleiding, krijg je een helder begrip van jezelf en de mensen om je heen, wat leidt tot een evenwichtig en succesvol leven.


Ongeacht je doelen - of het nu gaat om je gezondheid, je mentale weerbaarheid, financiële vrijheid of iets anders - de NLP Academie voorziet je van de benodigde vaardigheden en kennis om deze doelen te verwezenlijken.

Bovendien helpt deze opleiding je om een gelukkiger, meer ontspannen en energiek leven te leiden.

De NLP Practitioner opleiding bij de NLP Academie biedt je een schat aan praktische inzichten, bewezen technieken en waardevolle vaardigheden om al je doelen en verlangens te realiseren. Stap nu in en ervaar onmiddellijk de verandering die de NLP Academie voor jou in petto heeft.

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP en vindt plaats op onze locaties vlak bij Utrecht en Amsterdam.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

GEEN ZWEVERIJ

Soms lijken NLP opleidingen nog wel  eens op groepstherapie, de opleidingen van de NLP Academie zijn DOWN TO EARTH & praktisch toepasbaar

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 15 jaar garant voor de leukste NLP.

NLP LEREN IS "LIFE CHANGING"

 • Ontdek hoe communicatie werkt en je zo klanten, collega's en andere relaties kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Ontdek hoe je zelf in elkaar steekt en in welke gedragspatronen jij verstrikt bent geraakt en hoe je deze kunt veranderen om los te komen van je verleden en een vrij leven kunt leiden.
 • Bespaar jezelf een hoop frustratie door het toepassen van slimme technieken die ervoor gaan zorgen dat je zelfs met mensen door een deur kunt die je voorheen wel kon schieten.
 • Ervaar hoe je na deze 15 dagen bent gestopt met over-emotioneel te reageren op dingen die je energie niet waard zijn en je jouw waardevolle tijd en energie in belangrijkere dingen kunt steken.
 • Ontdek hoe je als de meest vriendelijke grensbewaker toch je eigen grenzen kunt bewaken en “nee” zeggen bij anderen begrip kweekt in plaats van irritatie en teleurstelling
 • Ervaar hoe na afloop andere mensen het geweldig vinden om bij je in de buurt te zijn omdat je ze snel kunt helpen met het tot de kern komen van problemen waarmee ze worstelen.
 • Ontdek hoe je met een aantal vragen negatieve gedachten kunt ombuigen in positieve gedachten en zo lekkerder in je vel gaat zitten en anderen je steeds een leuker mens gaan vinden.
 • Verras jezelf na afloop van de opleiding met de realisatie dat je zelfvertrouwen door het dak is gegaan en je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen…voor de rest van je leven.

WAT LEER JE PRECIES IN EEN NLP PRACTITIONER?

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvatten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.
Relaties zijn alles

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.
new nlp business practitioner

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden met uitzondering van ons NLP Zomer Practitioner. Deze is 12 dagen aaneengesloten. 7 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


De NLP Academie helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden. Wij noemen NLP dan ook de kunst van succesvol leven

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Dus geen groteske claims, geen persoonlijke ontwikkelingsonzin en vooral geen therapie. Nee gewoon concreet toepasbaar, ervaringsgericht en vooral leuk.

Ons team leert je liever te vissen dan je vis te geven en bij ons ligt dan ook de focus om je NLP te leren zodat je het kunt. En als je het eenmaal kunt dan kun je het overal toepassen en je leven een stuk succesvoller en misschien wel zinvoller maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.


De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

WAT ANDEREN NOG MEER ZEGGEN

Ingeborg van den Brand
Geen seconde spijt gehad van mijn keuze! Wat een enorme verrijking, inzicht etc. Ben nu ca. 11maanden bezig en heb zojuist de Master Practitioner afgerond en gestart met module TL-therapie. (voor mij module 3 - vd 8) Ik ben er dus nog niet, heb er nog een aantal te gaan. MAAR HET IS NU AL DE MOEITE MEER DAN WAARD.
Wesley Donks
De masterclasses worden - zowel klassikaal als online - tot in de puntjes verzorgd. Je merkt dat de trainers een passie hebben voor NLP. Hierdoor weten ze NLP op een energieke, maar vooral effectieve manier over te brengen. Dus ben je op zoek naar een erkende NLP opleiding? Kies dan voor een opleiding bij de NLP Academie!
Lotte Van Breda
Deze opleiding gestart bij de NLP academie. Ik was toe aan een mooie training waarin ik mezelf nog beter leerde kennen. Tijdens de weekend practitioner leer je nog beter communiceren en krijg je ook handvatten wat je leert beter om te gaan met je eigen emoties en die van je medemens. De sfeer bij de NLP academie is warm en hartelijk..
Tjitske de Vries
Ik heb verschillende opleidingen en masterclasses gevolgd bij de NLP Academie. Prettige opbouw in de trainingen, enthousiaste en ervaren trainers met aandacht voor zowel de groep als het individu. Prettige groepen. Toegankelijk voor iedereen.
Een nlp practicioner, is het beste kado dat je jezelf kan geven.

Ontvang direct onze brochure

Alles nog eens rustig op je gemak doorlezen of je werkgever overtuigen van het nut van een NLP Practitioner? Vraag gratis en vrijblijvend onze brochure aan.
nlp-associate practitioner
50%
Vraag nu onze brochures aan
Dank je wel voor je interesse in onze NLP opleidingen. Je ontvangt per email onze brochures.
YES! Stuur me nu de brochures

Wat anderen nog meer zeggen?
Het is natuurlijk altijd leuk om te horen hoe waardevol de opleiding is. Maar waar het misschien meer omgaat is welke impact NLP op jouw leven kan maken.

INVESTERING

€ 4229,-
€ 2.899,-

NLP Practitioner

 • 15 Inspirerende lesdagen in Bilthoven of Amsterdam t.w.v. €2.499,-
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀

Concreet betekent het  dat je 1 weekend per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht) of Amsterdam, makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €300,-

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op. Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
 • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.

One day or day one. You decide!

WAAR & WANNEER IN BILTHOVEN

Start data NLP Practitioner 2023-2024

NLP Practitioner
september 2023 Bilthoven

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

zaterdag 23 en zondag 24 september
zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023
zaterdag 25 en zondag 26 november 2023
zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024
zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024
zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024
zaterdag 13 en zondag 14 april 2024
                zaterdag 11 mei 2024                                     

   NLP Practitioner         
  Januari 2024 Bilthoven

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024
zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024
zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024
zaterdag 20 en zondag 21 april 2024
zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024
zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024
zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 202
 zaterdag 28 september 2024