NLP Practitioner

NLP PRACTITIONER

IN ONZE INTERNATIONAAL ERKENDE NLP PRACTITIONER LEER JE WAT EFFECTIEF COMMUNICEREN DAADWERKELIJK IS EN STAAT JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING CENTRAAL.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

GEEN ZWEVERIJ

Soms lijken NLP opleidingen nog wel  eens op groepstherapie, de opleidingen van de NLP Academie zijn DOWN TO EARTH & praktisch toepasbaar

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 12 jaar garant voor de leukste NLP.
Een NLP Practitioner is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je als NLP Practitioner open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Dus schrijf je snel in.

In de opleiding NLP Practitioner werken we bovendien aan het veranderen van de beperkende overtuigingen die je wellicht hebt. Dat zijn de overtuigingen die je tegenhouden om bepaalde zaken aan te pakken of te veranderen. Je leert tijdens de NLP Practitioner opleiding om, als je dat nodig vindt, die overtuigingen te veranderen.

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP en vindt plaats op onze locaties vlak bij Utrecht en Amsterdam.

WAT LEER JE IN EEN NLP PRACTITIONER?

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvatten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.
Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden met uitzondering van ons NLP Zomer Practitioner. Deze is 12 dagen aaneengesloten. 6 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


Bij de NLP Academie staat praktische toepassing centraal en zullen we alles uit de kast halen om te zorgen dat je naar afronding met een officieel examen, NLP echt kunt toepassen.


Na het met goed gevolg doorlopen van deze examens krijg je een certificaat met een officieel zegel van de NVNLP & ABNLP. De opleiding voldoet aan zowel de Europese, Nederlandse en Amerikaanse richtlijnen. Dit certificaat geeft dan ook (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner opleiding.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

Wat anderen zeggen?
Het is natuurlijk altijd leuk om te horen hoe waardevol de opleiding is. Maar waar het misschien meer omgaat is welke impact NLP op jouw leven kan maken.

INVESTERING

€ 2.849,-

NLP Practitioner

De NLP Practitioner duurt 15 dagen, vaak verdeeld over 8 weekenden. Concreet betekent dat 1 weekend per maand zodat er ook ruimschoots tijd is om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten. De NLP Practitioner vindt plaats in onze locatie in Utrecht, makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer.

De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €400,-

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op. Dit is de regeling die we hanteren:

  • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €400,- op het lesgeld
  • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €200,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

  • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
  • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.

WAAR & WANNEER

Onze NLP Practitioner in Bilthoven, 3 km vanaf Utrecht

NLP Practitioner Januari '22

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.849

Data:

zaterdag 22 en zondag 23 januari 2022
zaterdag 12 en zondag 13 februari 2022
zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022
zaterdag 09 en zondag10 april 2022
zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022
zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022
zaterdag 10 en zondag 11 september 2022
zaterdag 08 oktober 2022

NLP Practitioner Mei '22

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.849

Data:

NNB


NLP Zomer Practitioner 2022

12 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.849

Data:

Zaterdag 30 juli t/m woensdag 10 augustus 2022

Onze NLP Practitioner in Amsterdam

NLP Practitioner maart 2021

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Amsterdam
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.749

Data:

zaterdag 27 en zondag 28 maart 2021
zaterdag 17 en zondag 18 april 2021
zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021
zaterdag 05 en zondag 06 juni 2021
zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021
zaterdag 03 en zondag 04 juli 2021
zaterdag 25 en zondag 26 september 2021
zaterdag 09 oktober 2021 - Examen

NLP Practitioner september 2021

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Amsterdam
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.749

Data:

zondag 12 september 2021
zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021
zaterdag 6 en zondag 7 november 2021
zaterdag 4 en zondag 5 december 2021
zaterdag 15 en zondag 16 januari 2022
zaterdag 19 en zondag 20 februari 2022
zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022
zaterdag 9 en zondag 10 april 2022 - Examen

NLP Practitioner januari 2022

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Amsterdam
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.749

Data:

zaterdag 29 en zondag 30  januari 2022
zaterdag 5 en zondag 6 maart 2022
zaterdag 2 en zondag 3 april 2022                 zaterdag 23 en zondag 24 april 2022
zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022
zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022
zaterdag 10 en zondag 11 september 2022
zaterdag 8 oktober 2022 - Examen

One day or day one. You decide!

arrow_drop_up arrow_drop_down