NLP Master Practitioner

NLP PRACTITIONER

Trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en verbeteren effectieve communicatie

Ontdek een makkelijk te leren methode die je alle tools geeft om belachelijk succesvol te worden, je stressniveau’s doet dalen, relaties leuk houdt ,  je inzicht geeft in wie je bent en wat je drijft en je super trots maakt op jezelf.

Een NLP Practitioner is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je als NLP Practitioner open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Maar het resultaat is merkbaar: je leven verandert in positieve zin en je ervaart dat lang gekoesterde doelen en wensen ineens bereikbaar zijn. Dus schrijf je snel in.

In de opleiding NLP Practitioner werken we bovendien aan het veranderen van de beperkende overtuigingen die je wellicht hebt. Dat zijn de overtuigingen die je tegenhouden om bepaalde zaken aan te pakken of te veranderen. Je leert tijdens de NLP Practitioner opleiding om, als je dat nodig vindt, die overtuigingen te veranderen.

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP en vindt plaats op onze locaties vlak bij Utrecht en Amsterdam.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Master Practitioner.

GEEN ZWEVERIJ

Soms lijken NLP opleidingen nog wel  eens op groepstherapie, de opleidingen van de NLP Academie zijn DOWN TO EARTH & praktisch toepasbaar

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers waardoor de kwaliteit hoog is. De NLP Academie staat al 15 jaar garant voor de leukste NLP.

NLP LEREN IS "LIFE CHANGING"

 • Ontdek hoe communicatie werkt en je zo klanten, collega's en andere relaties kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Ontdek hoe je zelf in elkaar steekt en in welke gedragspatronen jij verstrikt bent geraakt en hoe je deze kunt veranderen om los te komen van je verleden en een vrij leven kunt leiden.
 • Bespaar jezelf een hoop frustratie door het toepassen van slimme technieken die ervoor gaan zorgen dat je zelfs met mensen door een deur kunt die je voorheen wel kon schieten.
 • Ervaar hoe je na deze 15 dagen bent gestopt met over-emotioneel te reageren op dingen die je energie niet waard zijn en je jouw waardevolle tijd en energie in belangrijkere dingen kunt steken.
 • Ontdek hoe je als de meest vriendelijke grensbewaker toch je eigen grenzen kunt bewaken en “nee” zeggen bij anderen begrip kweekt in plaats van irritatie en teleurstelling
 • Ervaar hoe na afloop andere mensen het geweldig vinden om bij je in de buurt te zijn omdat je ze snel kunt helpen met het tot de kern komen van problemen waarmee ze worstelen.
 • Ontdek hoe je met een aantal vragen negatieve gedachten kunt ombuigen in positieve gedachten en zo lekkerder in je vel gaat zitten en anderen je steeds een leuker mens gaan vinden.
 • Verras jezelf na afloop van de opleiding met de realisatie dat je zelfvertrouwen door het dak is gegaan en je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen…voor de rest van je leven.

WAT LEER JE PRECIES IN EEN NLP PRACTITIONER?

Communicatie begint bij het loslaten van vooroordelen.

In dit blok leer je hoe belangrijk inleving in het model van de wereld van de ander is wanneer het gaat om effectieve communicatie. Omdat iedereen juist zo uniek is, is het soms nog niet zo makkelijk om je af te stemmen en in te leven. In dit blok krijg je handvatten en technieken aangereikt die dit een stuk eenvoudiger maken met als resultaat dat communicatie begint te “vloeien” en de ander meer open begint te staan voor jouw boodschap.
Relaties zijn alles

Emotie management. Hoe je beter met emoties kunt omgaan.

In dit blok leer je hoe emotie een belangrijke rol speelt bij gedrag van mensen en leer je hoe je emotie kunt gebruiken voor beïnvloeding van jezelf en anderen.  En onthou: emotie is the spice of life. In dit blok komt ook aan de orde hoe je je emoties onder controle krijgt. Ondanks dat emoties vaak erg goed zijn om te hebben, zijn ze soms ook even minder handig. In dit blok leer je wanneer en hoe je ze dan onder controle krijgt.

De gebruiksaanwijzing van je eigen brein

Voor alles is wel een gebruiksaanwijzing geschreven. De enige die overal ontbreekt, is de gebruiksaanwijzing van je eigen brein. In dit blok leer je eindelijk deze gebruiksaanwijzing kennen. Het voordeel  van de gebruiksaanwijzing is dat je, na het lezen ervan, precies weet hoe je bepaalde dingen kunt veranderen.
new nlp business practitioner

Hoe je met NLP beter en effectiever gaat communiceren

Met een tweetal krachtige methoden om taal anders in te zetten, ga je snel merken dat je communicatie effectiever en beter begint te worden. Je hebt minder misverstanden en ervaart minder weerstand op wat je zegt. En je leert om anders tegen jezelf te spreken. Immers is het belangrijk om ook de communicatie met jezelf effectiever te maken en je gedrag te veranderen.

Hoe mooi is dat!

Zelfinzicht, zelfreflectie & Persoonlijk Leiderschap.

In dit blok sta jij centraal. Je wilt je zelf ontwikkelen zowel in je werk als in je persoonlijke leven. Wat wil je, wat heb je gedaan, hoe ziet je toekomst eruit. Je leert je zelf kennen op een intense manier. Waar sta je voor, wat geloof je en wat drijft je nu. En klopt het? Je krijgt in dit blok een mooie spiegel aangereikt. Een spiegel die je leert wie je bent en waar je naar toe wilt gaan.

Mentale Strategieën.

In dit blok leer je jouw eigen mentale strategieën kennen. Mentale strategieën liggen aan de basis van hoe jij je gedraagt,  wat je hart sneller doet kloppen maar ook wat je irriteert, boos of verdrietig maakt. In dit blok gaan we in op de vraag hoe je dingen doet zodat je naar wens je eigen gedrag kan veranderen en de beste versie van je zelf kunt worden.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff

WAT ANDEREN NOG MEER ZEGGEN

Ingeborg van den Brand
Geen seconde spijt gehad van mijn keuze! Wat een enorme verrijking, inzicht etc. Ben nu ca. 11maanden bezig en heb zojuist de Master Practitioner afgerond en gestart met module TL-therapie. (voor mij module 3 - vd 8) Ik ben er dus nog niet, heb er nog een aantal te gaan. MAAR HET IS NU AL DE MOEITE MEER DAN WAARD.
Wesley Donks
De masterclasses worden - zowel klassikaal als online - tot in de puntjes verzorgd. Je merkt dat de trainers een passie hebben voor NLP. Hierdoor weten ze NLP op een energieke, maar vooral effectieve manier over te brengen. Dus ben je op zoek naar een erkende NLP opleiding? Kies dan voor een opleiding bij de NLP Academie!
Lotte Van Breda
Deze opleiding gestart bij de NLP academie. Ik was toe aan een mooie training waarin ik mezelf nog beter leerde kennen. Tijdens de weekend practitioner leer je nog beter communiceren en krijg je ook handvatten wat je leert beter om te gaan met je eigen emoties en die van je medemens. De sfeer bij de NLP academie is warm en hartelijk..
Tjitske de Vries
Ik heb verschillende opleidingen en masterclasses gevolgd bij de NLP Academie. Prettige opbouw in de trainingen, enthousiaste en ervaren trainers met aandacht voor zowel de groep als het individu. Prettige groepen. Toegankelijk voor iedereen.
Een nlp practicioner, is het beste kado dat je jezelf kan geven.

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden met uitzondering van ons NLP Zomer Practitioner. Deze is 12 dagen aaneengesloten. 7 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


De NLP Academie helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden. Wij noemen NLP dan ook de kunst van succesvol leven

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Dus geen groteske claims, geen persoonlijke ontwikkelingsonzin en vooral geen therapie. Nee gewoon concreet toepasbaar, ervaringsgericht en vooral leuk.

Ons team leert je liever te vissen dan je vis te geven en bij ons ligt dan ook de focus om je NLP te leren zodat je het kunt. En als je het eenmaal kunt dan kun je het overal toepassen en je leven een stuk succesvoller en misschien wel zinvoller maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.


De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Practitioner:

Ben je in staat om beter met emoties en stress om te gaan
Heb je een goed idee wie je wilt zijn in je leven
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen

Ontvang direct onze brochure

Alles nog eens rustig op je gemak doorlezen of je werkgever overtuigen van het nut van een NLP Practitioner? Vraag gratis en vrijblijvend onze brochure aan.
nlp-associate practitioner
50%
Vraag nu onze brochures aan
Dank je wel voor je interesse in onze NLP opleidingen. Je ontvangt per email onze brochures.
YES! Stuur me nu de brochures

Wat anderen nog meer zeggen?
Het is natuurlijk altijd leuk om te horen hoe waardevol de opleiding is. Maar waar het misschien meer omgaat is welke impact NLP op jouw leven kan maken.

INVESTERING

€ 4229,-
€ 2.899,-

NLP Practitioner

 • 15 Inspirerende lesdagen in Bilthoven of Amsterdam t.w.v. €2.499,-
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀

Concreet betekent het  dat je 1 weekend per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht) of Amsterdam, makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €300,-

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op. Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
 • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.

WAAR & WANNEER IN BILTHOVEN OF AMSTERDAM

Start data NLP Practitioner 2022-2023

NLP Practitioner mei 2023
Bilthoven

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023
zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023
zaterdag  8 juli en zondag 9 juli 2023
zaterdag  9 en zondag 10 september 2023
zaterdag  7 en zondag 8 oktober 2023
zaterdag 11 & zondag 12 november 2023
zaterdag  9 en zondag 10 december 2023
zaterdag 13 januari 2024

NLP Zomer Practitioner 2023 Bilthoven

12 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 29 juli 2023 t/m woensdag 9 augustus 2023


NLP Practitioner
september 2023 Bilthoven

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

zaterdag 23 en zondag 24 september
zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023
zaterdag 25 en zondag 26 november 2023
zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024
zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024
zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024
zaterdag 13 en zondag 14 april 2024
zaterdag 11 mei 2024

One day or day one. You decide!