Word een Expert in Coachen met Hypnose en Transformeer Levens met Jouw Nieuwe Vaardigheden!

Ontdek hoe je met hypnose levens verandert en een succesvolle praktijk opbouwt in slechts 12 dagen!

Heb jij de beslissing genomen om hypnose te leren? Gefeliciteerd! Hypnose is een buitengewoon krachtig instrument voor blijvende en impactvolle veranderingen. Of het nu gaat om stoppen met roken, angsten en fobieën overwinnen of je coach- en NLP-praktijk naar een hoger niveau tillen - hypnose is de sleutel.

Onze unieke 12-daagse opleiding "Coachen met Hypnose" is speciaal ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, hun bestaande vaardigheden wil uitbreiden of een nieuwe carrière wil starten in het helpen van anderen. In deze intensieve cursus leer je de kracht van hypnose echt kennen en hoe je het effectief kunt inzetten om diverse klachten te verhelpen en verlichten.

Stel je voor dat je mensen helpt om positief naar de toekomst te kijken, zich beter te voelen in het "NU" en af te rekenen met hun verleden. Deze uitdagende taak is niet altijd eenvoudig, maar het gevoel van trots dat je ervaart wanneer jouw cliënt zijn doel bereikt, is onbetaalbaar.

Schrijf je vandaag nog in voor onze unieke 12-daagse opleiding, waarbij praktijkervaring en een solide theoretische basis hand in hand gaan. Door te leren door te doen, samen te werken met medecursisten en het uitwisselen van ervaringen, ontwikkel je snel jouw hypnosevaardigheden. Bovendien leer je hoe je je eigen praktijk opzet en succesvol maakt, zodat je snel de vruchten plukt van je investering.

Wacht niet langer! Meld je aan voor de opleiding "Coachen met Hypnose" en ontdek hoe jij levens kunt veranderen en een succesvolle praktijk kunt opbouwen in slechts 12 dagen!

WAT LEER JE IN COACHEN MET HYPNOSE?

Hypnose - de basis

Tijdens de eerste twee dagen van de opleiding richten we ons op het begeleiden van anderen bij het in hypnose gaan. Onderzoek en ervaring tonen aan dat het leren van deze vaardigheid vooral komt door veel oefening. Door te oefenen, doe je niet alleen jezelf een groot plezier, maar ook je toekomstige klanten, aangezien je onbewust bekwaam wordt in het toepassen van de techniek.

Als je verder in de opleiding werkt met coaching- en therapietechnieken, is het essentieel om onbewust bekwaam te zijn in het begeleiden van iemand in hypnose. En net als bij alles wat je leert, bereik je onbewuste bekwaamheid door vallen en opstaan. Het is misschien niet het meest aantrekkelijke vooruitzicht, maar wel het meest leerzaam.

Besef dat je nooit kunt falen bij het begeleiden van iemand in hypnose. Wat je wél krijgt, is waardevolle feedback. Fouten maken is een essentieel onderdeel van het leerproces, dus omarm het en zet je in voor groei en ontwikkeling.

Werken met angsten en fobieën. 

Tijdens de 'Coachen met Hypnose' opleiding duiken we diep in de wereld van angsten en fobieën. In deze module leer je wat angst nu precies inhoudt en welke rol het speelt in ons leven als mens. We verkennen hoe angst ontstaat en wat de impact ervan is op ons lichaam en geest, vooral als het langdurig aanwezig is of een onderdeel wordt van iemands leven.

Bovendien krijg je inzicht in het verschil tussen reële en irreële angsten en leer je effectief werken aan het overwinnen van diverse fobieën. Denk hierbij aan hoogtevrees, vliegangst, angst voor spinnen, faalangst en de vrees voor spreken in het openbaar.

Door middel van hypnose ontdek je krachtige technieken om jouw cliënten te helpen hun angsten en fobieën te overwinnen, zodat zij een vrijer en gelukkiger leven kunnen leiden. 

Pijnmanagement en pijn bestrijding met hypnose

In de 'Coachen met Hypnose' opleiding, bieden we een speciale module over pijnmanagement en pijnbestrijding met behulp van hypnose. In deze module leer je waardevolle technieken die bijdragen aan het verlichten van pijn, met name chronische pijn, voor zowel jezelf als voor je cliënten.

We leren je het onderscheid te maken tussen acute en chronische pijn, en hoe belangrijk het is om op de juiste manier in te schatten wanneer je moet doorverwijzen naar een specialist. Pijn is immers een signaal van het lichaam dat er iets aan de hand is en aandacht vereist. Het is essentieel om te weten wanneer je met vertrouwen kunt behandelen en wanneer het beter is om door te verwijzen.

Zelfbeeld verbeteren, zelfvertrouwen vergroten en Doelen bereiken met hypnose

In deze module van de 'Coachen met Hypnose' opleiding richten we ons op het verbeteren van het zelfbeeld, het vergroten van zelfvertrouwen en het succesvol behalen van doelen met behulp van hypnose. Je leert effectieve technieken om je cliënten te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken, belemmerende overtuigingen te overwinnen en met meer zelfverzekerdheid en positiviteit door het leven te gaan.

Daarnaast ontdek je hoe je je cliënten kunt ondersteunen bij het helder definiëren van hun doelen, het opstellen van een actieplan en het identificeren en transformeren van negatieve gedachtepatronen. Met jouw begeleiding zullen je cliënten gemotiveerd en geïnspireerd worden om hun dromen en doelen na te streven, en hun volledige potentieel te benutten.

Een perfecte manier om te stoppen met roken/vapen

Je krijgt een kant en klaar protocol om samen met je cliënten te werken aan het afscheid nemen van de sigaret. In 59 minuten en 59 seconden ben je straks in staat om je cliënten van het roken/vapen af te helpen zonder dat de cliënt ontwenningsverschijnselen ervaart en vanaf het einde van de sessie een echte NIET-ROKER is.

Werken met trauma's en emotionele blokkades

In de 'Coachen met Hypnose' opleiding is er een bijzondere module gewijd aan het werken met trauma's en emotionele blokkades. Deze module leert je hoe je je cliënten kunt bijstaan en helpen zonder de inhoud van de “oude” ervaringen te hoeven bespreken. Het volgen van het proces is voldoende om effectieve ondersteuning te bieden.

We besteden aandacht aan de ethische regels die je in acht moet nemen en hoe je kunt omgaan met emotionele reacties van cliënten. Regressie, een krachtige hypnosetechniek, staat centraal in deze twee dagen. Je krijgt de kans om zelf te ervaren hoe het is om terug te gaan naar vroegere ervaringen en te leren hoe je emotioneel anders kunt reageren. Deze ontdekkingstocht is een verrijkende ervaring, waarbij je zover gaat als je zelf wilt.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Welke resultaten mag je verwachten?

De NLP Academie vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Daarom is er naast een schriftelijke toets ook een proef van bekwaamheid tijdens de Coachen met Hypnose opleiding. Deze proef houdt in dat je in staat bent om een willekeurige Hypnose techniek kunt demonstreren aan de examinatoren. Verder geldt een dat je minimaal 100% van de lessen moet hebben gevolgd. Inhalen van lessen kan, altijd in overleg, in één van onze andere groepen. Mocht je onverhoopt een examen niet halen, dan kun je dat 1 x kosteloos opnieuw doen. Een essentieel onderdeel van de opleiding is het werken met cliënten. Je dient dan, als onderdeel van het examen, ook acht case-beschrijvingen in te leveren waarin je je ervaringen deelt van je sessies met cliënten.

Je ontvangt een door de ABH (American Board of Hypnosis) internationaal erkend certificaat tot Master Practitioner Hypnosis en het certificaat Coachen met Hypnose


TOELATINGSEISEN

Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze opleiding. De opleiding is open voor iedereen, met verschillende achtergronden in werkervaring en opleiding. Wel heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol de opleiding te kunnen doorlopen. Een NLP Practitioner is een pré

De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de Coachen met Hypnose opleiding:

Kun je bij elke geschikte client hypnose toepassen en succesvol je client helpen
Kun je stoppen met roken consulten en gewichtsbeheersings-programma's aanbieden.
Kun je clienten helpen die last hebben van angsten, trauma's en burn-out
Kun je samen met clienten werken aan zelfvertrouwen en een waardevol zelfbeeld
Kun je een eigen praktijk starten.

VROEGBOEKKORTING

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op. Dit is de regeling die we hanteren:

  • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €250,- op het lesgeld
  • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

(let op dat het betaalmoment van het lesgeld bepalend is voor de hoogte van de korting)

Betaal je direct veilig via IDEAL, ontvang je nog eens 5% extra korting

Betalen in  4 termijnen  is mogelijk. Omdat er nogal wat administratief werk voor gedaan moet worden, rekenen we een toeslag van €25.


De kosten zijn fiscaal aftrekbaar!

Wanneer je inschrijft dan ga je een overeenkomst aan voor de tijdsduur zoals vermeld op onze website en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijving, geldt een bedenktijd van veertien dagen. Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden. Start de opleiding binnen 14 dagen dan vervalt deze bedenktermijn.

Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je direct een bevestiging. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Mocht je nog vragen hebben bel ons gerust op 085-3012007.

WAAR, WANNEER EN INVESTERING

Coachen met Hypnose februari 2024

12 dagen verdeeld over 6 weekenden

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €1.999

Data:

zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024
zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024
zaterdag 11 en zondag 12 mei 2024
zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024
zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024
zaterdag 7 en zondag 8 september 2024

Coachen met Hypnose november 2024

12 dagen verdeeld over 6 weekenden

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €1.999

Data:

zaterdag 16 en zondag 17 november 2024
zaterdag 14 en zondag 15 december 2024
zaterdag 18 en zondag 19 januari 2025
zaterdag 8 en zondag 9 februari 2025
zaterdag 8 en en zondag 9 maart 2025
zaterdag 5 en zondag 6 april 2025