NLP master practitioner

NLP Master Practitioner

ONS UNIEKE TRAININGSPROGRAMMA LEERT JE OM ZELF NLP TE "MAKEN"


ONTDEK HOE JE JEZELF EN ANDEREN KUNT AANZETTEN TOT EEN GEWELDIG LEVEN DOOR ZE OP DE JUISTE MANIER TE BEINVLOEDEN.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Trainers Training

GEEN ZWEVERIJ

Soms lijken NLP opleidingen nog wel  eens op groepstherapie, de opleidingen van de NLP Academie zijn DOWN TO EARTH & praktisch toepasbaar

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers . De NLP Academie staat al 15 jaar garant voor de leukste NLP.

Je hebt je NLP Practitioner afgerond en je bent op zoek naar verdieping. Je wilt je vaardigheden aanscherpen en verbeteren. Je bent op zoek naar nieuwe patronen of op zoek naar een logische vervolgstap in je traject naar NLP trainer?

In onze opleiding NLP Master Practitioner weet je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent inmiddels bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Waar een NLP Practitioner je bewust maakt van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf, leer je in de Master Practitioner je communicatie nog scherper te maken en je zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die:

 • Geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling
 • Doelgerichter in het leven wil staan
 • Zich meer bewust wil worden van zijn eigen gedrag
 • Beter en effectiever wil communiceren
 • In een presentatie visueel en auditief de boodschap wil overbrengen
 • Technieken wil leren waarmee je anderen kunt helpen
 • Een NLP Practitioner opleiding heeft afgerond


Onze NLP Master Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP.

IN DE NLP MASTER PRACTITIONER GA JE HET MAXIMALE UIT JE ZELF EN ANDEREN HALEN

Veel populaire boeken van nu gaan over “hoe word je succesvol”? Of rijk, of hoe leef je in overvloed…etc. Neem alleen maar het boek van Napoleon Hill - Think and grow rich!. Super populair! En dat is niet voor niets zo.

Veel mensen hebben het idee of gevoel dat ze meer uit het leven konden halen dan wat ze tot nu toe hebben bereikt. Wellicht bepaalde kansen niet gezien of afgeslagen, of simpelweg die kansen niet gekregen. En dat kan pijnlijk zijn, zeker als je de intentie had en de juiste mindset had en volledig committed was.


En waarom lukt het anderen wel en jou niet? Soms voelt het als niet eerlijk, je hebt het zo verdiend. Maar natuurlijk is dat niet iets om hard op uit te spreken, want zo ben je niet!


Ik ga je iets vertellen wat je allang weet, en wellicht nog niet van weet hoe het werkt of wat je moet doen. Want als je het allang weet, waarom doe je er dan niets mee? Soms is het simpelweg iemand om hulp vragen en soms gaat het over zelf iets anders doen dan je tot nu toe hebt gedaan, maar wat?


Als je niet succesvol bent of je niet succesvol voelt, kijk dan eens om je heen naar mensen die in datzelfde gebied wèl succesvol zijn in jouw ogen.
Als je alles hebt geprobeerd, en het is je nog altijd niet gelukt, ga eens in gesprek met de mensen die het beter doen. Wordt niet jaloers, maar neem actie en luister goed naar wat ze zeggen. Luister op een dieper level, dus niet naar de inhoud maar naar structuur en proces.


Wat hebben alle mensen die wel succesvol zij nou gemeenschappelijk? Vaak is het zo dat je maar 2 mm weg bent van datzelfde succes, ook al denk je dat het inhoudelijk een groot gat is tussen jullie wat je zou moeten overbruggen. Je hebt al zoveel vaardigheid op een klein stukje na wat succesvolle mensen op dat gebied anders doen. Doe exact wat zij doen en je krijgt exact hetzelfde resultaat!


Dat noemen we in NLP Modelleren!
Je wordt niet dezelfde persoon, en je hoeft ook niet alles exact te doen wat zij doen. Het gaat om dat kleine schakeltje die jij nog niet hebt weten te vinden om dat succes te bereiken, en zij wel!
De kunst van modelleren is dat jij leert HOE ze het doen, zodat ook jij dat succes bereikt. En sterker nog, het ook kunt leren en overdragen aan anderen! Denk aan je kinderen, familie, vrienden of je teamleden.
Dat is Modelleren to the max!


Als je de kunst van modelleren wilt leren, en jij wilt jouw eigen leven inrichten en creëren met de resultaten die jij wilt bereiken, dan is modelleren een onmisbare techniek in je rugzak.
Bij ons in de NLP Master Practitioner leren we jou de vaardigheid hoe je dit kunt doen! En nog veel meer… neem maar een kijkje in ons programma!

Liefs Karin

WAT LEER JE PRECIES IN ONZE NLP MASTER PRACTITIONER?

NLP Introductie workshop

Persoonlijk leiderschap en modelleren

NLP is ooit begonnen met het in kaart brengen en het vervolgens in een model zetten van de vaardigheden van succesvolle mensen om zodoende dezelfde vaardigheden te leren. Immers wat iemand anders kan, kun jij leren.
In het eerste blok van de NLP Master Practitioner leer je hoe je deze eigenschappen en vaardigheden die jij graag van succesvolle mensen in jouw omgeving zou willen leren in een model kunt zetten zodat je alleen die eigenschappen kunt leren die bij jou passen.

De Persoonlijkheids Matrix - Waarden en Metaprogramma's

In dit blok leer je alles over persoonlijkheid, die van jou, die van anderen en hoe je communicatie kunt afstemmen op andere persoonlijkheden dan die van jou. Daarnaast achterhaal je wat werkelijk belangrijk is in je leven. Aan jou de keuze wat je er mee doet.
NLP2DAY

Communicatie voor gevorderden - anderen inspireren en motiveren

Effectieve leiders, professionals en coaches beschikken over communicatieve kracht en vermogen om te inspireren. Je versterkt je vaardigheid om mensen mee te voeren in een bepaalde richting, non-verbaal en met taal. Je vergroot je vaardigheden in communicatie en je gaat al snel merken dat je op een andere manier tegen communicatie aan gaat kijken. We gaan dieper in op wat bekende en begaafde sprekers nu doen wat ze doen om succesvol te zijn

Personal Breakthrough - Krachtige interventie technieken

Je leert je eigen patronen herkennen die je (onbewust) belemmeren in het realiseren van jouw doelen en vaak gepaard gaan met ongewenste emoties. Doorbreken van deze belemmerende overtuigingen, bijvoorbeeld met re-imprinting, geeft je vaak onvermoede nieuwe ruimte, energie en kansen.

In dit blok maak je ook kennis met de basisbeginselen van systemisch denken. Iedereen behoort tot een systeem en is zich gaan gedragen conform de normen van dat systeem. Past dat nog wel, hoe kun je beter in het systeem functioneren?

Coach anderen naar hun succes

In de NLP Practitioner heb je geleerd hoe je NLP kunt inzetten om succesvoller te zijn in je onderneming, je relatie met anderen en je relatie met jezelf. Je bent persoonlijk gegroeid en nu is het tijd om dat anderen ook te gunnen. In dit blok leer je om anderen te coachen naar een betere zelf en betere prestaties

Gezondheid en vitaliteit

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Gezondheid is niet iets wat je bezit. Het is iets wat je doet. En dat is nu precies waarom NLP en Gezondheid een interessant vakgebied. Immers als gezondheid iets is wat je doet, kun je door anders te doen gezonder worden of juist ongezonder. Tegelijkertijd impliceert “gezondheid doen” dat je zelf een actieve rol kan spelen in je eigen gezondheid.

In dit blok leer je NLP in te zetten voor je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Master Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden. 6 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


TOELATINGSEISEN

 • Om de NLP Master Practitioner te volgen heb je jouw NLP Practitioner afgerond. Wanneer je dit gedaan hebt bij een instituut aangesloten bij de NVNLP  dan kun je je direct aanmelden. Heb je het bij een ander instituut gedaan, neem dan contact met ons op.
 • Verder heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol te opleiding te kunnen doorlopen.

De NLP Academie helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden. Wij noemen NLP dan ook de kunst van succesvol leven

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Dus geen groteske claims, geen persoonlijke ontwikkelingsonzin en vooral geen therapie. Nee gewoon concreet toepasbaar, ervaringsgericht en vooral leuk.

Ons team leert je liever te vissen dan je vis te geven en bij ons ligt dan ook de focus om je NLP te leren zodat je het kunt. En als je het eenmaal kunt dan kun je het overal toepassen en je leven een stuk succesvoller en misschien wel zinvoller maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.


De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Master Practitioner:

Jouw communicatie is nog beter geworden en mensen zullen verrast zijn over hoe je bent veranderd.

Je hebt een persoonlijke transformatie ondergaan
Je weet hoe je op een krachtige manier je boodschap kunt overbrengen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Je weet anderen te motiveren en te inspireren

INVESTERING

€ 4229,-
€ 2.899,-

NLP Master Practitioner

 • 15 inspirerende trainingsdagen op onze locatie in Bilthoven t.w.v. €2499
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Master Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀


Concreet betekent het  dat je 1 weekend per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht), makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €400,-

WAAR & WANNEER

NLP Master Practitioner februari 2023

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:
zaterdag 4 & zondag 5 februari 2023
zaterdag 4 & zondag 5 maart 2023
zaterdag 1 & zondag 2 april 2023
zaterdag 6 & zondag 7 mei 2023
zaterdag 3 & zondag 4 juni 2023
zaterdag 1 & zondag 2 juli 2023
        zaterdag 8 & zondag 9 juli 2023          
zaterdag 26 augustus 2023

INSCHRIJVEN

NLP Master Practitioner oktober 2023

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

zaterdag 21 & zondag 22 oktober 2023
zaterdag 25 & zondag 26 november '23
zaterdag 16 & zondag 17 december '23
 zaterdag 13 & zondag 14 januari 2024
 zaterdag  10 &zondag 11 februari  2024
 zaterdag 09 & zondag 10 maart 2024
     zaterdag 13 & zondag 14 april 2024             
zaterdag 11 mei 2024 

INSCHRIJVEN

ONE DAY OR DAY ONE. YOU DECIDE

Wat geweldig! Je hebt gekozen voor DAY ONE .


Nu alleen nog het inschrijfformulier invullen en je kunt echt gaan uitkijken naar de start van de NLP Master Practitioner.  

Dank je wel dat je voor de NLP Academie hebt gekozen.


VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op.
Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
 • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.


Vul het inschrijfformulier in:Deze opleiding komt in aanmerking voor de STAP Subsidie

Wanneer je inschrijft dan ga je een overeenkomst aan voor de tijdsduur zoals vermeld op onze website en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijving, geldt een bedenktijd van veertien dagen. Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden.

Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je direct een bevestiging. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Mocht je nog vragen hebben bel ons gerust op 085-3012007.