NLP master practitioner

NLP Master Practitioner

Betreed de wereld van meesterschap in NLP met ons unieke trainingsprogramma bij de NLP Academie. 

Onze NLP Master Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP.

ERKEND CERTIFICAAT

Onze NLP Practitioner is erkend door de NVNLP en de ABNLP. Een garantie dat je  altijd kunt doorstromen naar een NLP Trainers Training

GEEN ZWEVERIJ

Soms lijken NLP opleidingen nog wel  eens op groepstherapie, de opleidingen van de NLP Academie zijn DOWN TO EARTH & praktisch toepasbaar

ERVAREN TRAINERS

De NLP Academie staat onder leiding van 2 NLP Master Trainers . De NLP Academie staat al 15 jaar garant voor de leukste NLP.

Heb je jouw NLP Practitioner afgerond en hunker je naar meer? Wil je je vaardigheden verder verfijnen en verdiepen? Ben je op zoek naar vernieuwende patronen of de ideale vervolgstap richting NLP-trainer? Maak je klaar voor een leven veranderende ervaring met onze NLP Master Practitioner-opleiding!

In de NLP Master Practitioner-opleiding ervaar je dat echte persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe inzichten en je bewustzijn te vergroten over hoe jij en anderen communiceren. Je bent al bekend met bepaalde gedragspatronen en de emoties die daarbij horen, en door effectievere communicatie vergroot je jouw keuzevrijheid in het dagelijkse leven.

Waar de NLP Practitioner je al bewust maakte van je gedachten en communicatie met anderen en jezelf, gaat de Master Practitioner nog een stap verder. Je leert je communicatie verder aan te scherpen en je zelfbewustzijn te vergroten, waardoor je nóg beter in staat bent jezelf en je omgeving te begrijpen en te beïnvloeden.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die:

 • zijn NLP-vaardigheden wil verdiepen en verfijnen om effectiever te communiceren en beter inzicht te krijgen in menselijk gedrag;
 • streeft naar persoonlijke groei door zelfbewustzijn, emotionele intelligentie en het bereiken van doelen te vergroten;
 • professionele ontwikkeling nastreeft door leiderschapskwaliteiten te verbeteren, invloed op anderen te vergroten en succesvolle strategieën te ontwikkelen;
 • de kwaliteit van relaties wil verbeteren door beter af te stemmen op anderen en sterke, betekenisvolle verbindingen op te bouwen;
 • zijn coaching- en mentoringvaardigheden wil verfijnen om anderen effectiever te begeleiden en te ondersteunen;
 • geavanceerde NLP-technieken wil leren, zoals metaprogramma's, waarden, overtuigingen en geavanceerde taalpatronen;
 • een basis wil leggen voor een carrière als NLP-trainer en zijn passie voor NLP wil delen met anderen;

WAT LEER JE PRECIES IN ONZE NLP MASTER PRACTITIONER?

NLP Introductie workshop

Ontwikkel jouw talenten zoals de allerbesten dat deden

De oorsprong van NLP ligt in het in kaart brengen en modelleren van de vaardigheden van succesvolle individuen, met als doel dezelfde vaardigheden te verwerven. Het idee is dat als iemand anders het kan, jij het ook kunt leren.

Tijdens het eerste gedeelte van de NLP Master Practitioner leer je hoe je deze eigenschappen en vaardigheden die je graag wilt leren van succesvolle mensen, in jouw omgeving kunt modelleren. Op deze manier kun je alleen die eigenschappen leren die bij jou passen.

Ontdek de geheime code van persoonlijkheden en communicatie.

Ontdek in dit blok alles over persoonlijkheid - zowel de jouwe als die van anderen. Leer hoe je jouw communicatie kunt afstemmen op verschillende persoonlijkheden en wat echt belangrijk is in jouw leven. Verken aspecten zoals gedrag, voorkeuren en motivaties. Ontdek hoe jouw persoonlijkheid invloed heeft op de interactie met anderen en leer effectieve communicatiestrategieën om beter met verschillende persoonlijkheden om te gaan. Deze waardevolle inzichten stellen je in staat bewuste keuzes te maken en deze kennis positief toe te passen in je dagelijks leven. Wat wil je bereiken met deze waardevolle kennis?
NLP2DAY

Ontwikkel jouw charisma en leiderschap. Bereik meer met jouw communicatie!

Effectieve leiders, professionals en coaches bezitten de kracht van communicatie en het vermogen om anderen te inspireren. Je versterkt je vaardigheden om mensen in een bepaalde richting mee te nemen, zowel verbaal als non-verbaal. Door je communicatievaardigheden te vergroten, zul je een geheel nieuwe kijk ontwikkelen op hoe je met communicatie omgaat. We duiken dieper in op wat bekende en getalenteerde sprekers doen om succesvol te zijn.

Doorbreek belemmerende overtuigingen! Ontdek jouw verborgen kracht!

Je leert om je eigen belemmerende patronen te herkennen die jou (onbewust) tegenhouden bij het bereiken van je doelen en vaak gepaard gaan met ongewenste emoties. Het doorbreken van deze belemmerende overtuigingen, bijvoorbeeld door re-imprinting toe te passen, biedt vaak onverwachte nieuwe ruimte, energie en mogelijkheden.


In dit blok maak je ook kennis met de fundamentele principes van systemisch denken. Iedereen maakt deel uit van een systeem en gedraagt zich naar de normen van dat systeem. Maar is dat nog steeds relevant? Hoe kun je beter functioneren binnen het systeem?

Coach anderen naar hun succes

Tijdens de NLP Practitioner heb je geleerd hoe je NLP kunt toepassen om meer succes te behalen in zowel je onderneming als je relaties met anderen en jezelf. Je bent persoonlijk gegroeid en nu is het tijd om anderen ook deze groei te gunnen. In dit blok zul je leren hoe je anderen kunt coachen om hun beste zelf te worden en betere prestaties te leveren.

Gezondheid en vitaliteit

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Gezondheid is niet iets wat je bezit. Het is iets wat je doet. En dat is nu precies waarom NLP en Gezondheid een interessant vakgebied. Immers als gezondheid iets is wat je doet, kun je door anders te doen gezonder worden of juist ongezonder. Tegelijkertijd impliceert “gezondheid doen” dat je zelf een actieve rol kan spelen in je eigen gezondheid.

In dit blok leer je NLP in te zetten voor je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen.

DRUK OP DE KNOP OM HET GEHELE PROGRAMMA TE LEZEN

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze NLP Master Practitioner duurt 15 dagen en is verdeeld over 7 maanden. 7 blokken met oer-interessante opvattingen, theorie en vol met praktijk oefeningen.


TOELATINGSEISEN

 • Om de NLP Master Practitioner te volgen heb je jouw NLP Practitioner afgerond. Wanneer je dit gedaan hebt bij een instituut aangesloten bij de NVNLP  dan kun je je direct aanmelden. Heb je het bij een ander instituut gedaan, neem dan contact met ons op.
 • Verder heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol te opleiding te kunnen doorlopen.

De NLP Academie helpt je met inspirerende trainingen en opleidingen om sterker in het leven te staan, relaties te verbeteren, carrières te versnellen en succesvoller te worden. Wij noemen NLP dan ook de kunst van succesvol leven

In tegenstelling tot vele anderen zorgen we dat NLP down-to-earth en concreet toepasbaar blijft en niet een ervaring is die leuk was om mee te maken maar waar je in de dagelijkse praktijk niets aan hebt.  


Dus geen groteske claims, geen persoonlijke ontwikkelingsonzin en vooral geen therapie. Nee gewoon concreet toepasbaar, ervaringsgericht en vooral leuk.

Ons team leert je liever te vissen dan je vis te geven en bij ons ligt dan ook de focus om je NLP te leren zodat je het kunt. En als je het eenmaal kunt dan kun je het overal toepassen en je leven een stuk succesvoller en misschien wel zinvoller maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.


De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Master Practitioner:

Jouw communicatie is nog beter geworden en mensen zullen verrast zijn over hoe je bent veranderd.

Je hebt een persoonlijke transformatie ondergaan
Je weet hoe je op een krachtige manier je boodschap kunt overbrengen
Ben je in staat om anderen optimaal te beïnvloeden. Handig als je leiding geeft.
Je weet anderen te motiveren en te inspireren

INVESTERING

€ 4229,-
€ 2.899,-

NLP Master Practitioner

 • 15 inspirerende trainingsdagen op onze locatie in Bilthoven t.w.v. €2499
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 130 video's t.w.v. €997,-
 • NLP Master Practitioner werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀


Concreet betekent het  dat je 1 weekend per maand bij elkaar komt in onze locatie in Bilthoven (vlak bij Utrecht), makkelijk te bereiken via auto en openbaar vervoer. Zo is  er ook ruimschoots tijd om NLP te oefenen. Veel oefenen zorgt ervoor dat het in je systeem gaat zitten.


De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00.
LET OP: ER ZIJN VROEGBOEKKORTINGEN DIE KUNNEN OPLOPEN TOT €300,-

VROEGBOEKKORTING

We vinden het fijn om zeker te weten dat onze cursussen altijd doorgaan. Dus levert vroeg inschrijven altijd voordeel op.
Dit is de regeling die we hanteren:

 • Inschrijven langer dan 3 maanden voor aanvang geeft een korting van €300,- op het lesgeld
 • Inschrijven tussen 3 en 2 maanden voor aanvang geeft een korting van €150,- op het lesgeld

Er zijn twee spelregels voor het verkrijgen van de vroegboekkorting:

 • Het moment van betaling is bepalend voor de hoogte van de vroegboekkorting
 • Het lesgeld dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn voldaan.

Betalen in termijnen  is mogelijk. Er geldt per termijn een toeslag van €25. Vraag naar de voorwaarden.


BETAAL JE DIRECT VIA IDEAL DAN ONTVANG JE NOG EENS 5% KORTING. VINK DE OPTIE "BETALEN MET IDEAL" AAN


Wanneer je inschrijft dan ga je een overeenkomst aan voor de tijdsduur zoals vermeld op onze website en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijving, geldt een bedenktijd van veertien dagen. Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden. Start de training binnen 14 dagen vervalt de bedenkperiode.

Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je direct een bevestiging. Mocht je nog vragen hebben bel ons gerust op 085-3012007.

WAAR & WANNEER

NLP Master Practitioner maart 2024

15 dagen, 1x per maand op za/zo

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data: zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024
 zaterdag 6 en zondag 7 april 2024
zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024
zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024
zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024
zaterdag 28 en zondag 29 september 2024
zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober 2024Zaterdag 16 november 2024

NLP Master Practitioner nov 2024

12 dagen, 1x per maand op za/zo

8 online avond sessies
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:zaterdag 9 & zondag 10 november '24zaterdag 7 & zondag 8 december '24
 zaterdag 11 & zondag 12 januari 2025
 zaterdag  8 & zondag 9 februari  2025
 zaterdag 8 & zondag 9 maart 2025
     zaterdag 5 & zondag 6 april 2025