NLP Coach Opleiding

Het meest uitgebreide NLP Programma om een TOP COACH te worden


Beheers de tools die cliënten bevrijden van hardnekkige problemen en hen begeleiden naar een toekomst vol optimisme en succes.

Droom je ervan om mensen te begeleiden op hun pad naar persoonlijke groei en succes? Wil je een verschil maken in de levens van anderen en tegelijkertijd een bloeiende carrière opbouwen? Dan is de NLP Coach Opleiding van de NLP Academie jouw springplank naar een betekenisvolle en lonende toekomst!

In onze NLP Coach Opleiding draait alles om verbinding, inzicht en actie.
Je leert de krachtige NLP-tools en -technieken om:

 • Diepgaand te luisteren en de juiste vragen te stellen, zodat je de kern van iemands uitdagingen blootlegt.
 • Belemmerende overtuigingen en oude patronen te doorbreken, zodat je cliënten bevrijd worden van hun innerlijke obstakels.
 • Hulpbronnen te activeren en talenten te ontsluiten, zodat je cliënten hun ware potentieel kunnen benutten.
 • Duurzame verandering te faciliteren, zodat je cliënten vol zelfvertrouwen hun doelen bereiken en hun dromen waarmaken.

De NLP Academie gaat verder dan de standaard coachopleidingen. We geloven dat succesvolle coaches niet alleen vakkundig moeten zijn, maar ook ondernemend.
Daarom leer je bij ons ook:

 • Marketing & sales strategieën om jouw ideale doelgroep te bereiken en een bloeiende praktijk op te bouwen.
 • Positionering en profilering om jezelf te onderscheiden in de markt en jouw unieke waarde te communiceren.
 • Praktische tools en tips om jouw coachingsbedrijf succesvol te runnen.

De NLP Coach Opleiding van de NLP Academie is intensief, inspirerend en praktijkgericht. Je leert van ervaren trainers, oefent met medecursisten en bouwt aan jouw eigen coachingsvaardigheden.

Klaar om jouw passie om te zetten in een succesvolle carrière? Schrijf je dan nu in voor de NLP Coach Opleiding en ontdek de NLP Coach in jezelf.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en zet de eerste stap naar een betekenisvolle toekomst.

ONZE NLP COACH OPLEIDING BESTAAT UIT 5 MODULES EN KUN JE AFZONDERLIJK VAN ELKAAR VOLGEN

NLP Master Practitioner

1: NLP Practitioner

In deze module van 12 dagen, maak je kennis met de basis  beginselen van NLP, leer je hoe ons brein werkt en hoe je de werkelijkheid buiten om je heen waarneemt. Je leert hoe je samen met client doelen kunt stellen. Je leert interventies voor het snel oplossen van angsten, omgaan met stress, doelen stellen en omgaan met onzekerheden.


Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.


Het volledige programma van de NLP Practitioner kun je hier bekijken. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat.

NLP Practitioner

2: Time Line Therapy® Practitioner

Door middel van Time Line Therapy® kun je jouw client vrij laten worden van hun  emotionele verleden en de eigen toekomst opnieuw te ontwerpen, zoals zij dat willen.

De ongecontroleerde enorme emotionele uitbarstingen zoals woede, angst, verdriet en schuld zijn en die we allemaal wel eens in meer of mindere mate ervaren, zijn  een collectie van alle herinneringen met eenzelfde emotie. Door middel van Time Line Therapy® kunt je de emoties van die herinneringen loslaten waardoor je hele verleden als het ware wordt “opgeschoond”. De herinneringen blijven, alleen de emoties zijn er vanaf, waardoor de collectie van emoties ook hun kracht verliezen en je dus vrij in het leven staat.

Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat. Deze module bestaat uit een online gedeelte en 1 praktijkdag op onze locatie in Bilthoven.

3: Hypnose als methodiek bij coachen

In deze module leer je de basis beginselen van hypnose en hoe je hypnose kunt inzetten als methodiek bij coaching. Je leert onder andere wat trance is en hoe suggesties je cliënten weer in hun kracht kunnen laten staan. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat. Deze module bestaat uit 4 lesdagen op onze locatie in Bilthoven.

NLP2DAY

4 : Excellent coachen met NLP

In deze module leer je NLP technieken specifiek toepassen in coaching, We gaan in op gespreksvaardigheden en leer je een aantal interessante nieuwe coachingstechnieken. Tevens ga je nadenken hoe je jezelf kunt presenteren als coach.

Je sluit deze module af met een officieel certificaat. Deze module bestaat uit

3 lesdagen op onze locatie in Bilthoven.

NLP Coachopleiding

5:IEMT (Integral Eyemovement Therapy)

In deze Training leer je hoe je een volledige coaching sessie kunt opbouwen met IEMT!

Je leert je hoe je als coach/therapeut kunt testen of IEMT een passende techniek is voor het probleem van de client. Tegelijkertijd leer je meteen hoe je de client een ervaring met IEMT kunt geven waar deze verrast van zal zijn door een aantal simpele oogbewegingen toe te passen.

Je sluit deze module af met een officieel certificaat. Deze module bestaat uit 2 lesdagen op onze locatie in Bilthoven.

DE NLP COACH OPLEIDING IS MAATWERK

De NLP Coach opleiding bestaat uit 5 modules en de opleiding begint altijd met de NLP Practitioner. Simultaan, indien passend, kan ook de hypnose module worden gevolgd omdat hier geen voorkennis van NLP voor nodig is. De andere modules kunnen pas worden gevolgd als de NLP Practitioner is afgerond. Je begrijpt dat de NLP Coach opleiding dus echt maatwerk is en volledig kan worden afgestemd op jouw wensen en beschikbare tijd.

Neem dan ook contact met ons op om het programma te bespreken wat bij jou past.
NEEM CONTACT OP OM JE PROGRAMMA SAMEN TE STELLEN

Certificatie tot NLP Coach

De NLP Academie hecht veel waarde aan de verbinding tussen theorie en praktijk. Daarom bestaat de NLP Coach opleiding uit meerdere modules, die elk hun eigen examen en praktijktoets hebben. Om een module succesvol af te ronden, moet je voor zowel het examen als de praktijktoets een voldoende behalen. Ook verwachten we dat je minimaal zes echte cliënten hebt gecoacht en daarvan een reflectieverslag hebt ingeleverd. We vragen je cliënten ook om feedback, zodat je waardevolle leerpunten kunt meenemen.

Voor de NLP Practitioner geldt een minimale aanwezigheidsplicht van 80%. Voor de overige onderdelen is de aanwezigheidsplicht 100%.

Na het afronden van elke module ontvang je een certificaat. Zo beschik je aan het einde van de opleiding over een NLP Practitioner, Time Line Therapy® Practitioner, IEMT Practitioner en een Hypnose Practitioner Certificaat. Dit zijn internationaal erkende diploma's waarmee je goed voorbereid aan de slag kunt.

Als je alle modules hebt afgrond en je praktijk ervaring hebt opgedaan door het coachen van echte cliënten, ontvang je het diploma NLP Coach. 

Toelatingseisen:
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze opleiding. De opleiding staat open voor iedereen, ongeacht werkervaring of opleidingsachtergrond. Wel is een MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om de opleiding succesvol te kunnen afronden.

De studiebelasting bedraagt ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Coach Opleiding:

Beschik je over een rijke gereedschapskist om anderen te coachen en te begeleiden naar een geweldige toekomst.
Heb je geleerd hoe je anderen kan coachen en weet je maar al te goed hoe intensief coaching kan zijn
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Kun je werken met emotionele blokkades van clienten die ze tegenhouden om verder te komen.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen en weet je jouw clienten richting te geven

INVESTERING

€7.899
€ 3997,-

NLP COACH OPLEIDING

 • NLP Practitioner: 12 lesdagen op locatie t.w.v. €2.899
 • Time Line Therapy Practitioner® t.w.v. €595
 • Hypnose als methodiek bij coaching t.w.v. €899
 • Excellent Coachen met NLP t.w.v. €599
 • IEMT Practitioner t.w.v. €799
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 260 video's t.w.v. €1999,-
 • Werkboeken in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €299-
 • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀

De NLP Coach opleiding start altijd met de NLP Practitioner opleiding. Tegelijkertijd, indien passend, kan de Hypnose module worden gevolgd. De andere modules kunnen pas worden gevolgd indien de NLP Practitioner met goed gevolg is afgerond. 

Je ontvangt per afgeronde module een certificaat zodat je na het einde van de opleiding beschikt over een NLP Practitioner,  Time Line Therapy® Practitioner, IEMT Practitioner en een Hypnose Practitioner Certificaat. 

Vraag nu je maatwerk programma aan