NLP Coach Opleiding 2024

Het meest uitgebreide NLP Programma om een TOP COACH te worden


Ontdek hoe krachtige technieken je clienten aanzetten tot bijzondere verandering en vaak snel afkomen van problemen waarmee ze jaren worstelen en een optimistische toekomst tegemoet gaan.

In de NLP Coach opleiding staat het NLP Coach model centraal. Nieuwsgierig zijn naar waar iemand nu is en waar iemand graag naar toe wil, wat iemand tegenhoudt en wat iemand nodig heeft om succesvol de resultaten te behalen die voorheen moeilijk leken en nu binnen handbereik komen. Luisteren, de juiste vragen stellen maar ook gewoon zonder oordeel observeren naar hetgeen er is.

Samen de hindernissen ontdekken en juiste interventies toepassen om de weg vrij te maken van ongewenst gedrag, belemmerende overtuigingen en oude emoties.

Je leert hoe je als coach de intern aanwezige hulpbronnen van je cliënten activeert waardoor ze weer in contact komen met hun kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en hierdoor zichzelf weer kunnen motiveren om de reis te maken en te volbrengen zonder snel terug te vallen in oude gewoonten en last te hebben van emoties en spoken uit het verleden.

Misschien denk je dat er al voldoende coaches zijn en er voor jou geen ruimte meer is. Immers soms lijkt het dat de ene helft van Nederland de andere helft coached. Gelukkig is dat onzin. Er is nog steeds een vraag naar goed opgeleide coaches die van aanpakken weten. Aan de andere kant geloven we ook dat er niet zoveel ruimte meer is voor het vak “Life Coach” Dus wil je, als coach, jezelf kunnen bedruipen is het goed al om vooraf jezelf de vraag te stellen: “wie zou ik graag willen coachen en waarom”. Zo bepaal je al snel wat je ideale doelgroep is en in onze unieke 2-jarige coach opleiding leer je hoe je deze kunt bereiken. De NLP Academie is één van de weinige instituten die aandacht besteden aan marketing & sales zodat je straks ook een goede kans hebt om je prima staande te houden.

Wil je een nieuwe richting inslaan, mensen helpen verder te komen en een op meerdere vlakken ruim belonend vak beoefenen? Dan is de NLP Coach opleiding van de NLP Academie meer dan de moeite waard.

ONZE NLP COACH OPLEIDING BESTAAT UIT 4 MODULES EN KUN JE AFZONDERLIJK VAN ELKAAR VOLGEN

NLP Master Practitioner

1: NLP Practitioner

In deze module van 15 dagen, maak je kennis met de basis  beginselen van NLP, leer je hoe ons brein werkt en hoe je de werkelijkheid buiten om je heen waarneemt. Je leert hoe je samen met client doelen kunt stellen. Je leert interventies voor het snel oplossen van angsten, omgaan met stress, doelen stellen en omgaan met onzekerheden.


Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.


Het volledige programma van de NLP Practitioner kun je hier bekijken. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat.

NLP Practitioner

2: Time Line Therapy® Practitioner

Door middel van Time Line Therapy® kun je jouw client vrij laten worden van hun  emotionele verleden en de eigen toekomst opnieuw te ontwerpen, zoals zij dat willen.

De ongecontroleerde enorme emotionele uitbarstingen zoals woede, angst, verdriet en schuld zijn en die we allemaal wel eens in meer of mindere mate ervaren, zijn  een collectie van alle herinneringen met eenzelfde emotie. Door middel van Time Line Therapy® kunt je de emoties van die herinneringen loslaten waardoor je hele verleden als het ware wordt “opgeschoond”. De herinneringen blijven, alleen de emoties zijn er vanaf, waardoor de collectie van emoties ook hun kracht verliezen en je dus vrij in het leven staat.

Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat. Deze module bestaat uit een online gedeelte en 1 praktijkdag in onze locatie in Bilthoven.

3: Hypnose als methodiek bij coachen

In deze module leer je de basis beginselen van hypnose en hoe je hypnose kunt inzetten als methodiek bij coaching. Je leert onder andere wat trance is en hoe suggesties je cliënten weer in hun kracht kunnen laten staan. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat. Deze module bestaat uit 4 lesdagen in onze locatie in Bilthoven.

NLP2DAY

4 : Excellent coachen met NLP

In deze module leer je NLP technieken specifiek toepassen in coaching, We gaan in op gespreksvaardigheden en leer je een aantal interessante nieuwe coachingstechnieken. Tevens ga je nadenken hoe je jezelf kunt presenteren als coach.

Je sluit deze module af met een officieel certificaat. Deze module bestaat uit 2 lesdagen in onze locatie in Bilthoven.

De data voor 2024

NLP Practitioner

zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024
zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024
zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024
zaterdag 20 en zondag 21 april 2024
zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024
zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024
zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 202
zaterdag 28 september 2024    

Excellent Coachen met NLP

zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024
De data voor 2024

Time Line Therapy Practitioner

Voorstudie online Time Line Therapy Practitioner
zaterdag 9 maart 2024 of
zaterdag 14 september 2024

Hypnose als methode bij coaching

zaterdag 16 en zondag 17 november 2024
zaterdag 14 en zondag 15 december 2024Certificatie tot NLP Coach

De NLP Academie vindt het belangrijk dat theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Daarom is er, naast een schriftelijk examen, ook een proef van bekwaamheid tijdens de NLP Coach opleiding. Het eerste jaar sluit je met goed gevolg af als je zowel voor het examen als voor de proef van bekwaamheid een voldoende hebt behaald. Daarnaast verwachten we dat je minimaal drie “echte” cliënten hebt gecoached en waarvan je een reflectie verslag heb ingeleverd. Daarnaast wordt aan deze cliënten ook feedback gevraagd, zodat je ook hiervan waardevolle leerpunten meekrijgt

Er geldt een minimale aanwezigheidsplicht van 80% voor de NLP Practitioner.  Voor de overige onderdelen geldt een aanwezigheidsplicht van 100%

Je ontvangt per afgeronde module een certificaat zodat je na het einde van de opleiding beschikt over een NLP Practitioner,  Time Line Therapy® Practitioner en een Hypnose Practitioner Certificaat. Dit betreffen internationaal gewaardeerde diploma’s waarmee je goed beslagen ten ijs kunt komen.


TOELATINGSEISEN
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze opleiding. De opleiding is open voor iedereen, met verschillende achtergronden in werkervaring en opleiding. Wel heb je tenminste MBO/HBO werk- en denkniveau nodig om succesvol de opleiding te kunnen doorlopen.

De studiebelasting is ongeveer 3 tot 4 uur per week.

Na afronding van de NLP Coach Opleiding:

Beschik je over een rijke gereedschapskist om anderen te coachen en te begeleiden naar een geweldige toekomst.
Heb je geleerd hoe je anderen kan coachen en weet je maar al te goed hoe intensief coaching kan zijn
Ben je in staat om in een gesprek snel tot de essentie te komen
Kun je werken met emotionele blokkades van clienten die ze tegenhouden om verder te komen.
Weet wat je drijft en welke richting je in je leven wilt nemen en weet je jouw clienten richting te geven

INVESTERING

€7.899
€ 4299,-

NLP COACH OPLEIDING

  • NLP Practitioner: 15 lesdagen op locatie t.w.v. €2.899
  • Time Line Therapy Practitioner® t.w.v. €595
  • Hypnose als methodiek bij coaching t.w.v. €899
  • Excellent Coachen met NLP t.w.v. €599
  • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 260 video's t.w.v. €1999,-
  • Werkboeken in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €299-
  • 2 wekelijkse Q&A sessies met trainers van de NLP Academie t.w.v. €599,-
  • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀


De NLP Coach opleiding start altijd met de NLP Practitioner opleiding. Tegelijkertijd, indien passend, kan de Hypnose module worden gevolgd. De andere modules kunnen pas worden gevolgd indien de NLP Practitioner met goed gevolg is afgerond. 

Je ontvangt per afgeronde module een certificaat zodat je na het einde van de opleiding beschikt over een NLP Practitioner,  Time Line Therapy® Practitioner en een Hypnose Practitioner Certificaat. 

Indien je inschrijft 2 maanden voor aanvang ontvang je nog een mooie vroegboekkorting. Bij inschrijven zie je meteen hoe hoog de korting is. En betaal je direct en veilig via IDEAL dan ontvang je nog een bonuskorting van 5%.

Wanneer je inschrijft dan ga je een overeenkomst aan voor de tijdsduur zoals vermeld op onze website en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijving, geldt een bedenktijd van veertien dagen. Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden mits de opleiding binnen 14 dagen start

Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je direct een bevestiging.. Mocht je nog vragen hebben bel ons gerust op 085-3012007.

[chatbot]