NLP in Zeist

Zeist is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in ZeistNLP kun je overal leren en ook in Zeist. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Zeist naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Zeist is een klein voorstadje van Utrecht, gelegen aan de A27 en dus makkelijk te bereiken. Vanaf het station van Zeist kun je met de trein naar Utrecht Centraal en met de bus is het dan nog 10 minuten naar de locatie van de NLP Academie.

Nieuwegein is een mooi gelegen dorpje in het hart van de Utrechtse Heuvelrug.  Een bekende trekpleister zijn de kastelen.

Ook veel mensen uit Zeist volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Zeist.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Zeist. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Zeist omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen