Utrecht is de thuisbasis van de NLP Academie


NLP in UtrechtNLP kun je overal leren en ook in Utrecht. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie in Utrecht . Naar Utrecht reizen  loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Ook veel mensen uit Utrecht zelf volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Utrecht. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit het gehele land omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.