NLP in Nieuwegein

Nieuwegein is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in NieuwegeinNLP kun je overal leren en ook in Nieuwegein. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Nieuwegein naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Nieuwegein  is een klein voorstadje van Utrecht, gelegen aan de A2 en dus makkelijk te bereiken. Vanaf het station van Nieuwegein kun je met de trein naar Utrecht Centraal en met de bus is het dan nog 10 minuten naar de locatie van de NLP Academie.

Nieuwegein is een typische stad voor mensen die in Utrecht werken. Niet iedereen zal er gecharmeerd van zijn maar de locatie ligt zo lekker centraal dat het ideaal is om er te verblijven als je in Utrecht moet zijn.

Ook veel mensen uit Nieuwegein volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Nieuwegein.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Nieuwegein. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Nieuwegein omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen