NLP in Franeker

Franeker is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in FranekerNLP kun je overal leren en ook in Franeker. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Franeker naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Franeker is een klein plaatsje in het Friesche land. Hier stond vroeger veel bomen waar veel mensen hun bestaansrecht aan ontleenden.

Van Franeker naar Utrecht is makkelijk te doen met het openbaar vervoer of de auto.

Ook veel mensen uit Franeker volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Franeker Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Franeker omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen