NLP in Leeuwarden

Leeuwarden is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in LeeuwardenNLP kun je overal leren en ook in Leeuwarden. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Leeuwarden naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Friesland is een provincie met een rijke traditie en een eigen taal. Althans volgens zeggen.

Vanaf het station van Leeuwarden rijdt een directe intercity trein naar Utrecht. In iet meer dan een uur ben je op het station van Utrecht vanwaar het nog een klein stukje is met de bus naar de trainingslocatie van de NLP Academie.

Ook veel mensen uit Leeuwarden volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Leeuwarden.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Leeuwarden Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Leeuwarden omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Linda Rook
Door

Linda Rook

op 11 Jun 2021

Hallo! Is er ook een NLP opleiding online of in losse dagen / weekenden te volgen. Ik werk fulltime in de zorg dus werk ook 2 weekenden per maand. Ik kan dus best eens een weekend,maar ook vaak niet. Het zou voor mij ideaal zijn als er ergens losse weekenden waren waar je je op in kunt schrijven.

Reactie plaatsen