WELKE NLP OPLEIDINGEN KUN JE ALLEMAAL KIEZEN?

Van beginner tot gevorderd

Welke NLP opleiding past bij jou?

Een NLP-opleiding bij de NLP Academie stelt je in staat om met zelfvertrouwen en kracht in het leven te staan. Bovendien verfijn je je communicatievaardigheden, zodat je moeiteloos een connectie kunt maken met iedereen. Onze opleidingen zijn uitdagend, dynamisch en leerrijk, en volgen de internationale standaarden die tegenwoordig gangbaar zijn.

Hier zijn vijf redenen waarom een NLP-opleiding een absolute must is:

  • Verbeterde communicatievaardigheden: NLP helpt je om effectiever en duidelijker te communiceren, zowel in je persoonlijke als professionele relaties.
  • Persoonlijke groei: Ontdek je innerlijke kracht en leer hoe je jouw potentieel optimaal kunt benutten voor een succesvol en voldoening gevend leven.
  • Doelen bereiken: Met NLP-technieken kun je jouw doelen helder definiëren en strategieën ontwikkelen om deze doelen te verwezenlijken.
  • Emotionele intelligentie: Verhoog je emotionele intelligentie en leer hoe je jouw emoties en die van anderen beter kunt begrijpen en beïnvloeden.
  • Betere relaties: Bouw diepgaande en betekenisvolle relaties op met de mensen om je heen door effectief te communiceren en wederzijds begrip te creëren.

Kies voor de NLP Academie en ontdek de opleiding die naadloos aansluit op jouw behoeften en ambities. Laat jezelf groeien, zowel persoonlijk als professioneel, en ervaar de kracht van NLP.


Heb je een vraag over NLP en onze NLP opleidingen. Vraag het Stephanie, onze AI Support Manager die alles weet over onze opleidingen.

 

Dit zijn onze NLP Opleidingen

NLP Introductie workshop

Gratis NLP Introductie workshop

Als je nog niet helemaal helder hebt wat voor jou de voordelen kunnen zijn van een volledige NLP opleiding en je eerst uitgebreid kennis wilt maken met NLP en kennis wilt maken met ons, kom dan GRATIS met ons kennis maken. Bekijk ons cursusprogramma om te zien wanneer de eerstvolgende is.
NLP2DAY

NLP 2 Day, de basis in 2 dagen

Je wilt eerst eens grondig kennis maken voordat je besluit om een volledige NLP opleiding te gaan doen. Deze twee-daagse workshop is bedoeld om je te laten zien hoe NLP kan helpen om je werk makkelijker te maken, je carrière te versnellen, je communicatie te verbeteren, je onderneming sneller te laten groeien en om weerbaarder in je leven te staan. INSCHRIJVEN kan via onze website 
NLP Practitioner

15 daagse NLP Practitioner

Wanneer je er al zeker van bent dat je een NLP opleiding wilt volgen dan is de NLP Practitioner de eerste stap. e werkt met jezelf en met anderen om te zorgen dat je krachtiger in je leven komt te staan en je communicatie zienderogen snel beter is. Onze NLP Practitioner duurt 15 dagen en is internationaal erkend en geeft je toegang tot elke Master Practitioner wereldwijd. Bekijk de volledige cursusinhoud
NLP Master Practitioner

15 daagse NLP Master Practitioner

Wanneer je de NLP Practitioner met succes hebt afgerond dan is een Master Practitioner een logische keuze. Je leert nu nog meer en met de focus op het werken met anderen. Je leert presenteren, new code NLP, hypnose en veel meer. Onze NLP Master Practitioner duurt 15 dagen en is internationaal erkend en deze NLP opleiding geeft je toegang tot elke NLP Trainersopleiding wereldwijd. Kijk voor de volledige cursusinhoud.

18 daagse NLP Trainers Training

Je bent inmiddels zo gepassioneerd geraakt over NLP en de inspiratie die je eruit haalt, dat je dit ook graag aan andere wilt doorgeven of je bent op zoek naar een opleiding die je leert overtuigende presentaties te geven of je wilt NLP leren inzetten als trainer. Dan is de NLP Trainer Training een mooie optie. 

NLP Coach Opleiding

De NLP Academie kent ook een volledig opleidingstraject tot NLP Coach. Deze opleiding is een combinatie van NLP, Time Line Therapy™, hypnose en coach technieken en geeft je een brede basis om met veel uiteenlopende problematiek en uitdagingen te werken. Eveneens zijn er diverse workshops over marketing & Sales en systemisch werken. Op onze pagina over de NLP Master Coach opleiding kun je alle informatie terugvinden.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Waarom zou je een NLP Opleiding willen volgen?

Communicatie verbetering

In een NLP opleiding leer je beter en effectiever communiceren met anderen en met jezelf. Hoe geweldig zou het zijn dit te kunnen.

Beter met emoties omgaan

Emoties zijn de "spice of life" maar zijn op sommige momenten niet zo handig. NLP leert je beter met emoties omgaan.

Meer zelfvertrouwen!

Niet altijd heb je evenveel zelfvertrouwen en dan is het prettig als je een aantal technieken hebt die je daarbij helpen.

Betere relaties

Betere relaties en fijnere gesprekken dragen bij aan het geluksgevoel. Het zorgt voor minder weerstand en stress. 

Succesvoller worden

De mens wil van nature altijd goed in iets zijn en de meesten vaak willen dan nog beter worden. NLP helpt je daarbij.

Persoonlijk groeien

Iedereen streeft naar persoonlijke groei en bij elke fase in je leven maak je daarin andere keuzes. NLP leren is een mega mooie keuze.

VRAAG NU ONZE BROCHURES AAN

Wil je alles eens rustig na lezen en misschien wel informatie willen geven aan je werkgever, vraag dan onze brochures aan over onze NLP opleidingen. Hierin staat alles nog een keer overzichtelijk benoemd en leer je meer over de exacte inhoud van de opleidingen. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice op 085-3012007
Jouw privacy is ons heilig. We geven nooit jouw gegevens aan een ander