Ben jij klaar om je communicatievaardigheden te verbeteren en het beste uit jezelf te halen?

Al 17 jaar de leukste NLP opleidingen van Nederland

DE 5 BELANGRIJKSTE REDENEN OM EEN NLP OPLEIDING TE VOLGEN


Bij de NLP Academie ontwaak je het krachtigste in jezelf. Stap in een wereld waarin je vol vertrouwen jouw pad bewandelt, waar woorden moeiteloos bruggen bouwen met anderen. Duik in onze dynamische en verrijkende opleiding, die naadloos aansluit bij de internationale topstandaarden van vandaag.

Hier zijn vijf redenen waarom een NLP-opleiding een absolute must is:

  • Verbeterde communicatievaardigheden: NLP helpt je om effectiever en duidelijker te communiceren, zowel in je persoonlijke als professionele relaties.
  • Persoonlijke groei: Door NLP leer je persoonlijke belemmeringen te herkennen en te overwinnen. Dit leidt tot persoonlijke groei en het bereiken van je doelen.
  • Zelfinzicht: NLP leidt je door een proces waarin je je eigen gedachtepatronen ontdekt. Je leert bijvoorbeeld waarom je in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert en hoe je overtuigingen je keuzes beïnvloeden...
  • Emotionele intelligentie: Verhoog je emotionele intelligentie en leer hoe je jouw emoties en die van anderen beter kunt begrijpen en beïnvloeden.
  • Betere relaties: Bouw diepgaande en betekenisvolle relaties op met de mensen om je heen door effectief te communiceren en wederzijds begrip te creëren.

Kies voor de NLP Academie voor een opleiding die aansluit bij jouw behoeften en ambities. Maak gebruik van de kracht van NLP om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Dit zijn onze NLP Opleidingen

NLP Introductie workshop

NLP 2 Day, de basis in 2 dagen

Wil eerst ontdekken wat NLP is en hoe het jou kan helpen? Dan biedt de NLP 2-Daagse de perfecte gelegenheid. Tijdens deze tweedaagse workshop leer je hoe NLP jouw werk kan vereenvoudigen, je carrière kan versnellen, je communicatie kan verbeteren en je bedrijf kan laten groeien. Daarnaast helpt het je ook om veerkrachtiger in het leven te staan. Bekijk de volledige cursusinhoud!
NLP2DAY

NLP Practitioner

Wil jij de kunst van effectieve communicatie tot in de puntjes beheersen? Dan is de NLP Practitioner dé basisopleiding om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, leert efficiënter omgaan met emoties en negativiteit en je krijgt beter controle over je mindset en gedrag. In 15 praktische en inspirerende lesdagen leer je hoe je met NLP-technieken beter communiceert, relaties verdiept en je leven verrijkt. Ben jij benieuwd naar alles wat je leert tijdens de NLP Practitioner? Bekijk de volledige cursusinhoud!
NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

Na succesvolle afronding van de NLP Practitioner is het logisch om de Master Practitioner te volgen. In slechts 15 dagen verfijn je je communicatieve vaardigheden aanzienlijk. Je leert hoe je met behulp van NLP relaties verdiept, carrières laat groeien en levens verbetert. Bovendien krijg je exclusieve tools om de essentie van persoonlijkheden te doorgronden en de geheimen van charisma en leiderschap te ontrafelen. Ben jij benieuwd naar alles wat je leert tijdens de NLP Master Practitioner? Bekijk de volledige cursusinhoud!

NLP Master Practitioner

NLP Trainers Training

Je bent inmiddels zo enthousiast geworden over NLP en de inspiratie die het biedt, dat je dit ook graag met anderen wilt delen. Misschien ben je op zoek naar een specifieke opleiding om overtuigende presentaties te geven en wil je NLP leren gebruiken als trainer, zodat je anderen kunt inspireren en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. In dat geval is de NLP Trainer Training een uitstekende keuze!

NLP Coach Opleiding

Bij de NLP Academie kun je ook een volledig opleidingstraject tot NLP Coach volgen. Deze opleiding combineert NLP, Time Line Therapy™, hypnose en coachingtechnieken en biedt een solide basis om met diverse problematiek en uitdagingen te werken. Daarnaast worden er verschillende workshops aangeboden over marketing en verkoop, evenals systemisch werken. Op onze NLP Coach opleidingspagina kun je alle benodigde informatie vinden.
NLP Coachopleiding

NLP in de Praktijk workshops

Wil je liever een korte, praktijkgerichte NLP workshop volgen. Bij de NLP Academie kun je kiezen uit een aantal workshops zoals Conflicthantering en Onderhandelen met NLP, Excellent Presenteren met NLP of Voorkom Burn-out met NLP

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Waarom zou je voor de NLP Academie kiezen?

Down to earth benadering

Bij ons leer je niet alleen NLP, maar we zorgen er ook voor dat je deze kennis direct in de praktijk kunt brengen. Ervaar zelf hoe onze trainingen je voorbereiden op het praktisch en efficiënt toepassen van NLP.

Compassievol en uitdagend.

Het leren van NLP houdt ook in dat je je mindere kanten onder ogen moet durven zien. Onze trainers zullen je met compassie uitdagen om diep na te denken. Dit alles met als doel om persoonlijke groei te bevorderen en jou als individu te verrijken.

Ruime ervaring in training

In de afgelopen 17 jaar hebben we meer dan 5000 mensen opgeleid in NLP. We durven wel te zeggen dat we dé specialist zijn van Nederland. Kies voor een opleider die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend en kan meenemen in een unieke reis.

Op locatie en online

Als pioniers in Nederland hebben we een trainingsmethode ontwikkeld waarmee je NLP moeiteloos online kunt leren. Daarnaast hebben we onze opleidingen hybride gemaakt, met een uitgebreide online leeromgeving.

Centraal in Nederland

Je kiest geen NLP opleiding omdat het handig dichtbij is. Je kiest een NLP opleiding omdat je het beste voor jezelf wilt en je persoonlijke ontwikkeling een boost wilt geven. De trainingen van de NLP Academie worden gegeven in het hart van Nederland.

Persoonlijke aandacht

NLP leren in een groep is superleuk! Je maakt snel nieuwe vrienden, soms klik je meteen en soms iets minder. Als er specifieke thema's in je leven zijn die extra aandacht behoeven, kun je deze bespreken met de trainer of opleidingscoach. Ze helpen je graag!

VRAAG NU ONZE BROCHURES AAN

Wil je in alle rust de informatie doornemen en wellicht details delen met je werkgever? Vraag dan onze brochures aan over onze NLP opleidingen. Hierin vind je een overzichtelijke samenvatting en leer je meer over de specifieke inhoud van de opleidingen. Als je nog vragen hebt na het lezen, neem dan contact op met onze klantenservice via 085-3012007.
Jouw privacy is ons heilig. We geven nooit jouw gegevens aan een ander
NLP Brochure