NLP in Meppel

Meppel is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP kun je overal leren en ook in Meppel. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Meppel naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

NLP in Meppel

Meppel is een gemeente en stad in het uiterste zuidwesten van de Nederlandse provincie Drenthe.

Meppel heeft ook een stadswapen, waarin de geschiedenis van de stad goed is af te lezen. Drie klaverbladeren symboliseren de weidegrond rondom Meppel; de drie zwarte rechthoekjes stellen turven voor en staan voor de veenafgravingen en de turfhandel; de tien zilveren penningen in de rode rand vertegenwoordigen de tien zakken graan die het dorp Meppel met ingang van 1422 aan de kerk van Kolderveen (ligt naast Nijeveen, een dorpje dat aan Meppel grenst) betaalde.

Landbouw en scheepsbouw waren vroeger een belangrijke bron van inkomsten voor de stad. De markt van Meppel had een regionale functie waar veel producten die via de beurtvaart binnenkwamen ook weer verkocht werden.

Meppel heeft vanouds een centrumrol vervuld in drukkerij, grafische industrie en uitgeverswezen.

Het is een kleine stad, waar veel oude gebouwen zijn afgebroken, en toch heeft het veel bezienswaardigheden. Dat komt o.a. door het rijke handelsverleden van de stad. Denk aan de watertoren, molens, historische binnenstad met veel pakhuizen, musea.

De inwoners van Meppel worden ook wel "Meppeler muggen" of muggenspuiters genoemd.

Het verhaal gaat, dat op een nacht sommige inwoners dachten dat de kerktoren in brand stond, omdat er een rookwolk om de Meppeler toren hing, maar het bleek een zwerm vuurvliegen of muggen te zijn. In Meppel is in 1971 een standbeeld geplaatst van dit volksverhaal,

Ook veel mensen uit Meppel volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Meppel.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Meppel. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Meppel omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen