NLP in Emmen

Emmen is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP kun je overal leren en ook in Emmen. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Emmen naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

NLP in Emmen

Emmen is een plaats in de Nederlandse provincie Drenthe.

De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, die indirecte verwijst naar het voormalige (Noorder) Dierenpark Emmen. Emmen geniet zowel nationale als internationale bekendheid dankzij het (Noorder) Dierenpark Emmen. Met name in de jaren 90 wist men zich dankzij innovaties te onderscheiden van andere dierenparken. In 2016 werd het Noorder Dierenpark Emmen opgevolgd door Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Emmen ontstond op het zuidoosten van de Hondsrug en is oorspronkelijk een esdorp. De (deels) nog aanwezige essen en brinken getuigen daar nog van.

Men weet het niet zeker, maar denkt dat Emmen misschien "de vlakte of het lage land" betekent.

In de veengebieden rondom Emmen, vestigden de eerste pioniers zich begin 19e eeuw. Zij overleefden in het begin met name door het verbouwen van boekweit.

Vanaf 1850 begonnen ze met de vervening. De vervening had als gevolg dat er ten zuiden en oosten van Emmen nieuwe nederzettingen ontstonden, waaronder Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen en Nieuw-Amsterdam. De veenarbeiders leefden veelal onder erbarmelijke omstandigheden in plaggenhutten.

Een inwoner van Emmen is een Emmenaar of, wanneer het specifiek een vrouw betreft, een Emmense.

Ook veel mensen uit Emmen volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Emmen.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Emmen. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Emmen omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte als digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen