NLP in Assen

NLP in AssenAssen is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP kun je overal leren en ook in Assen. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Assen naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Assen, veelzijdig Assen! Het TT-Circuit, Bartje, de hoofdstad van de provincie Drenthe….wie kent het niet?! Assen is een gemeente en stad in het noorden van Nederland. Groots, en toch klein genoeg om wandelend te ontdekken.

In 1807 werd Assen een zelfstandige gemeente in opdracht van Lodewijk Napoleon die Assen als zomerresidentie koos en in 1809 werd Assen een stad. Een van de jongste steden in Nederland met stadsrechten. In 1814 werd Assen hoofdstad van Drenthe.

Een jaarlijks terugkerend evenement is de TT (Tourist Trophy) Assen een geweldig motorrace spektakel op het Circuit van Drenthe in Assen. De TT Assen gehouden op de laatste zondag in juni. Alle Grand Prix klassen komen hier aan bod.

Voorafgaand aan de Dutch TT zijn er, zoals voor elke Grand Prix, enkele trainingen en een kwalificatie voor goede startposities. Natuurlijk hoort er bij zo’n race ook een TT Festival, waarin verschillende aspecten van de motorsport te zien zijn. Een Kermis en muziekconcerten zijn ook van de partij.

Bartje uit Drenthe heet Bartje Bartels en is de hoofdfiguur uit de boeken van Anne de Vries. Het verhaal gaat over een jongetje dat opgroeit in een arm Drents landarbeidersgezin en zich steeds minder wil schikken naar zijn lot. Bartjes beroemd geworden uitroep als moeder bruine bonen opschept, en vader oproept tot gebed: "Ik bid niet veur brune bonen" is exemplarisch. Op 4 september 1954 werd in de tuin achter het oude gemeentehuis in het centrum van Assen het beeld van Bartje onthuld.

Assen kent het Drents museum waar zeer regelmatig nationale en internationale exposities getoond worden. De meest bijzondere vondsten van Drenthe zijn hier te vinden. Een aantal voorbeelden van topstukken zijn het beroemde meisje van Yde, de oudste boot ter wereld (boomstamkano van Pesse), een collectie veenlijken, de schatten van de prinses van Zweeloo en tal van vondsten uit de prehistorie.

Ook veel mensen uit Assen volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.

De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Den Haag.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Assen. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Assen omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen