NLP in Haarlem

Haarlem is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in HaarlemNLP kun je overal leren en ook in Haarlem. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Haarlem naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Haarlem is naast Amsterdam de grootste stad van Noord Holland en kent een rijke geschiedenis. Haarlem wordt gekenmerkt door een mooi en rijk stadshart waarin het heerlijk wandelen is. Zeker het plein in Haarlem met de Grote Kerk en de vele restaurants is een leuke bezienswaardigheid.  Haarlem ligt dicht bij de luchthaven Schiphol. Vanaf daar zijn diverse verbindingen naar de NLP Academie in Utrecht.

Natuurlijk is Amsterdam ook de stad van Ajax, de voetbalclub van Johan Cruyff.

Ook veel mensen uit Haarlem volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Haarlem.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Haarlem. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Haarlem omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen