NLP in Alkmaar

Alkmaar is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in AlkmaarNLP kun je overal leren en ook in Alkmaar. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Alkmaar naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Alkmaar is een geweldige stad in de kop van Noord Holland. De belangrijkste trekpleister is de oer Hollandse kaasmarkt welke nog echt een traditioneel en authentiek karakter heeft. Alkmaar is goed bereikbaar en naar Utrecht is het een klein uurtje naar Utrecht rijden naar de locatie van de NLP Academie.

Alkmaar is ook wel de stad van het oude AZ '67, de voetbal club met een rijke historie.

Ook veel mensen uit Alkmaar volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Alkmaar.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Alkmaar. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Alkmaar omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen