NLP in 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in 's-HertogenboschNLP kun je overal leren en ook in 's-Hertogenbosch. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van's-Hertogenbosch naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

's-Hertogenbosch is de officiële naam voor de plaats die ook wel Den Bosch wordt genoemd. Gek genoeg is de naam Den Bosch is wel ouder dan de officiële naam. Het is tevens de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant.

Iedereen zal 's-Hertogenbosch vooral kennen vanwege de enorme en prachtig gebouwde Sint-Janskathedraal. Een enorm groot kerkgebouw, die de titel kathedraal draagt aangezien het de zetel is van de bisschop van ’s-Hertogenbosch.

’s-Hertogenbosch heeft een middeleeuws stadscentrum wat een van de oudste is van Nederland. De binnenstad is vanaf de twaalfde eeuw versterkt door vestingwerken. Na 1874 zijn de meeste afgebroken.

Mocht je ‘s-Hertogenbosch niet hiervan kennen, dan is de “Bossche bol” wellicht een beter kenmerk!

Een Bossche bol of sjekladebol (chocoladebol) is echt waanzinnig lekker gebak die wordt gebakken van soezenbeslag en daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocoladefondant..

Ook veel mensen uit's-Hertogenbosch volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding 's-Hertogenbosch.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit 's-Hertogenbosch. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit's-Hertogenbosch omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
W
Door

W

op 16 Mar 2023

Veel tekst.. Dus geen NLP opleiding in Den Bosch?

Reactie plaatsen