NLP in Vlissingen

Vlissingen is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in VlissingenNLP kun je overal leren en ook in Vlissingen. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Vlissingen naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Vlissingen is een geweldig en leuk toeristisch plaatsje aan de Noordzee. Met haar traditionele klederdracht en de vele toeristen uit Azië, maakt dat Vlissingen soms vreemd aandoet terwijl het een oeroud Hollands Dorp is met een hechte bevolking.

Het is zeker de moeite waard om Vlissingen te bezoeken en er heerlijk vis te eten.

Ook veel mensen uit Vlissingen volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Vlissingen.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Vlissingen. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Vlissingen omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen