NLP in Enschede

Enschede is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in EnschedeNLP kun je overal leren en ook in Enschede. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Enschede naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Enschede is een behoorlijke stad in Overijssel en helaas bekend geworden door de ontploffing van een vuurwerkfabriek. Buiten dat is Enschede een leuke stad om in rond te wandelen. Het heeft een gezellig stadshart.

Van Enschede naar Utrecht is makkelijk te doen met het openbaar vervoer of de auto.

Ook veel mensen uitEnschede volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Enschede.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Enschede Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Enschede omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen