NLP in Roermond

Roermond is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in RoermondNLP kun je overal leren en ook in Roermond. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Roermond naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Roermond is een leuke middelgrote stad in Limburg. Beroemd om de Christoffel vlaai en de aardbeving in de jaren 90 die voor vele miljoenen schade aanrichtte.

Vanaf het station van Roermond rijdt een directe intercity trein naar Utrecht. In een uur ben je op het station van Utrecht vanwaar het nog een klein stukje is met de bus naar de trainingslocatie van de NLP Academie.

Ook veel mensen uit Roermond volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Roermond.

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Roermond Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Roermond omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen