NLP in Nijmegen

Nijmegen is geweldig en Utrecht is niet zover weg


NLP in NijmegenNLP kun je overal leren en ook in Nijmegen. Maar NLP leren doe je bij voorkeur bij een erkend instituut zoals de NLP Academie. Een klein stukje reizen van Nijmegen naar Utrecht loont de moeite. Zeker als je weet dat je een kwalitatieve NLP opleiding gaat krijgen.

Nijmegen is één van de oudere stede van Nederland. Het heeft een rijke historie en dat kun je soms nog goed terugzien. De binnenstad is mooi en zeker de omgeving leent zich mooi om te wandelen in de natuur. Natuurlijk is het meest bekend in Nijmegen de jaarlijks terugkerende 4-daagse van Nijmegen. Een 4-daagse wandeltocht door de omgeving van Nijmegen.

Van Nijmegen naar Utrecht is makkelijk te doen met het openbaar vervoer of de auto.

Ook veel mensen uit Nijmegen volgen een NLP Practitioner Opleiding aan de NLP Academie. De opleidingen zijn erkend door de NVNLP en de ABNLP.  De NLP Academie heeft gekozen voor een duur van 15 dagen waarin theorie en praktijk worden afgewisseld.


De opleiding is verdeeld over 8 weekenden van 9:30 tot 17:00. Mocht je een dag moeten missen dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vast inhalen in een andere groep.

Deelnemen aan de NLP opleiding Nijmegen

De NLP Academie is een erkend instituut met veel deelnemers uit Nijmegen. Gelukkig zijn er veel mensen die de reis naar Utrecht maken vanuit Nijmegen omdat een klein stukje verder reizen voor kwaliteit vaak de moeite loont.


Onze opleidingen zijn inclusief een manual in zowel gedrukte al digitale vorm. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over.

Regelmatig organiseren we informatie avonden. Je bent van harte welkom.
Reactie plaatsen