WERKEN BIJ DE NLP ACADEMIE

SIMPELWEG HET LEUKSTE NLP INSTITUUT VAN NEDERLAND & BELGIË

NLP TRAINER

De NLP Academie is eind 2007 opgericht vanuit een visie dat effectieve communicatie iets is wat je kunt leren en dat persoonlijke ontwikkeling “down to earth” en direct toepasbaar moet zijn en dat soms een vleugje spiritualiteit om het compleet te maken best ok is. En dat zonder “zweverig” te zijn, want dat vinden we erg belangrijk.


Inmiddels is de NLP Academie een begrip in Nederland en hebben we  al ruim 7.000 cursisten nieuwe “tools” gegeven om effectiever te communiceren en makkelijker door het leven te stappen.


Onze visie op NLP

Onze visie op NLP is duidelijk:”NLP is makkelijk, NLP is leuk en NLP is down to earth". We leren je dan ook echt iets waar je, in je dagelijkse leven, direct iets aan hebt en we dringen je niet onze eigen persoonlijke levensovertuiging op. Een levensovertuiging vinden wij  erg persoonlijk en subjectief en we respecteren je het liefst gewoon zoals je bent, wat je overtuiging ook is over wat dan ook.


Als je net als ons de missie hebt om anderen weerbaar te maken en effectief te leren communiceren!

 En je daarnaast:

  • Enthousiast wordt van de groei en ontwikkeling van anderen
  • Gelooft in de NLP technieken en je deze ook op jezelf kunt toepassen
  • Anderen feedback kunt geven, de spiegel voor kunt houden, met de intentie om de ander te laten groeien in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling
  • Iemand bent die down to earth is en een no-nonsens instelling heeft
  • Graag voor groepen wilt staan om je kennis te delen en je dit ook leuk vindt 
  • Je trainersopleiding bij een gerenommeerd NLP instituut hebt behaald en je over een afgeronde HBO opleiding beschikt of ons kunt overtuigen dat je dat hebt omdat je gewoon veel werkervaring hebt.

Dan ben jij vast de NLP Trainer waar wij naar op zoek zijn!

 

Wij bieden je ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als trainer op het gebied van NLP maar ook daarbuiten. 

Ons team is gezellig en sfeervol waarbij delen en de gunfactor hoog staat.


Ervaring in het geven van NLP trainingen zoals NLP Practitioner of NLP Master Practitioner is echt wel een pré maar we willen ook graag met je praten als dat nog niet zo is. Dan gaan we gewoon kijken of we je willen klaarstomen om voor het echie een groep te trainen. En geloof me dat is nodig. Een groep meenemen op hun reis is echt iets anders dan je mede-cursisten uit de trainers training even een korte presentatie geven.


Je bent in staat om een groep te kunnen dragen zodat zij jou gaan dragen en dat vereist inzet, motivatie, incasseringsvermogen en vaak een grote dosis humor.


Bij de NLP Academie staat vakkennis centraal. Je wilt gewoon meer weten dan een NLP Practitioner of NLP Master Practitioner en daarom zoeken we kandidaten die een meer dan gemiddelde interesse hebben in NLP, gedrag van mensen en hoe we onze deelnemers beter, effectiever, leuker en succesvoller kunnen maken. Dus we verwachten, als je bij ons aan de slag gaat, dat je blijft studeren en je vakkennis up-to-date houdt.


Let op: Als NLP Trainer bij de NLP Academie draag je bij. Niet alleen aan de ontwikkeling van onze deelnemers maar ook aan onze organisatie. Je bent proactief, komt met ideeën over hoe we beter kunnen worden en draag je de filosofie van de NLP Academie een warm hart toe.


We staan open voor elke vorm van samenwerking. ZZP of loondienst horen beide tot de mogelijkheden.

Wil je met ons in contact komen, stuur je cv en motivatie naar ericsijbesma@nlpacademie.nl