WAT GA JE LEREN IN DE NLP PRACTITIONER?

Ontdek een makkelijk te leren methode die je alle tools geeft om belachelijk succesvol te worden, je stressniveau’s doet dalen, relaties leuk houdt en je super trots maakt op je zelf.

BLOK 1:BETERE COMMUNICATIE BEGINT BIJ JEZELF

NLP Practitioner

De kern van effectieve communicatie schuilt niet enkel in wat je zegt, maar vooral in hoe je je afstemt op de wereld van je gesprekspartner. Ieder individu is uniek, waardoor inleving en afstemming een kunst op zich zijn. Dit blok biedt jou een diepgaand begrip van deze kunst en reikt je technieken aan om werkelijk verbinding te maken, waardoor jouw boodschap moeiteloos wordt ontvangen.

Wat ga je ontdekken en leren?

 • De Overtuigingskracht van Topcommunicators: Duik diep in de overtuigingen van 's werelds meest invloedrijke communicators. Ontdek hoe hun denkwijze het fundament van NLP heeft gelegd.
 • Non-verbaal Meesterschap: Verwerf een diepgaand begrip van het observeren en interpreteren van non-verbale signalen, waardoor je veel meer ziet dan wat er enkel aan de oppervlakte ligt.
 • Oogbewegingen als Venster naar de Ziel: Leer hoe je, door het observeren van iemands oogbewegingen, je communicatie en beïnvloedingsvermogen naar een hoger niveau tilt.
 • Het Geheim van Echt Contact: Ontdek de technieken om moeiteloos verbinding te maken, ongeacht de situatie of persoon, en bouw zo duurzame relaties op.
 • Balans tussen Inleving en Authenticiteit: Leer hoe je volledig kunt afstemmen op een ander, zonder jezelf te verliezen, wat resulteert in harmonieuze en win-win interacties.

Stap in de wereld van meesterlijke communicatie, waar je niet alleen spreekt, maar vooral luistert, observeert en verbindt. Je zult merken dat communicatie niet alleen een vaardigheid, maar een ware kunst is

BLOK 2: BETER MET EMOTIES OMGAAN

NLP2DAY

Emotie. Het drijft ons, beïnvloedt onze beslissingen en kleurt onze ervaringen. En inderdaad, emotie is de spice of life- het maakt de hoogtepunten hoger en de dieptepunten dieper. In dit blok ontdek je de krachtige rol van emoties en hoe je deze kunt gebruiken als een instrument voor zowel zelfbeïnvloeding als het beïnvloeden van anderen.

Hier zijn de vaardigheden en inzichten die je zult verwerven:

 • Stuur je Stemming: Leer hoe je actief en doelbewust je eigen stemming kunt sturen, waardoor je in elke situatie je beste zelf kunt zijn.
 • Omarm en Beheers Stress en Angst: Verander je relatie met stress en angst en zet ze om in bondgenoten in plaats van vijanden.
 • Cultiveer Mentale Veerkracht: Ontwikkel een onwrikbare mentale kracht, focus en effectiviteit die je helpt bij elke uitdaging die op je pad komt.
 • Harmonie in Emotie: Ontdek de technieken om je emotionele welzijn in balans te brengen, waardoor je een stabielere en evenwichtigere versie van jezelf wordt.
 • Emotionele Magie in Actie: Leer hoe je emotie als hulpmiddel kunt inzetten in motivatie, marketing, verkoop en presentaties, en daarmee zelfvertrouwen opbouwt.

Stap in de boeiende wereld van emotiemanagement en ontketen je innerlijke kracht en potentieel. Want als je emoties onder controle hebt, heb je de wereld aan je voeten.

BLOK 3:DE GEBRUIKSAANWIJZING VAN JE EIGEN BREIN

NLP Introductie workshop

Het menselijk brein is het meest complexe en verbazingwekkende orgaan dat we hebben, maar verrassend genoeg komt het zonder handleiding. Tot nu. Dit blok duikt diep in de fascinerende wereld van onze grijze massa, en biedt je eindelijk die langverwachte 'gebruiksaanwijzing' voor je eigen brein. En met deze kennis? Je bent klaar om de regisseur van je eigen leven te worden.

Hier is een glimp van wat je zult ontdekken:

 • Het Geheugenmechanisme: Duik in de complexiteit van hoe je brein herinneringen creëert, bewaart en ophaalt.
 • Speel met Beleving: Leer technieken om je herinneringen intenser te ervaren, of juist de scherpe kantjes ervan af te halen.
 • Overtuigingen Herschrijven: Ontdek een eenvoudige techniek om diepgewortelde overtuigingen die je tegenhouden te transformeren.
 • Doorbreek Ongewenste Gewoontes: Van die oncontroleerbare drang naar snacks in het weekend tot nagelbijten - ontdek hoe je deze gewoontes kunt aanpakken en omzetten.
 • Overwin je Angsten: Bevrijd jezelf van angsten die je tegenhouden, snel en blijvend.

Ben je klaar om je brein te begrijpen en je leven te herontwerpen? Dan is dit het moment. Dive in en ontketen je potentieel!

BLOK 4:COMMUNICATIE MET DE ANDER. NET ZO BELANGRIJK

NLP Master Practitioner

Communicatie is overal om ons heen. Of je nu een gesprek voert, luistert of een inspirerende speech geeft, hoe je communiceert bepaalt de kwaliteit van je relaties, je werk en je leven. Dit blok is je gouden ticket naar meesterlijke communicatie. Geloof je me niet? Wel, ooit gehoord van een zekere Obama? Hij paste deze technieken toe in zijn speeches, met fenomenale resultaten. Aan het einde van dit traject kun jij dat ook.

Hier is een voorproefje van wat je gaat leren:

 • Communicatie Camouflage Doorzien: Leer de unieke communicatiestijlen van mensen te herkennen en je moeiteloos aan te passen voor effectievere gesprekken.
 • Magie van Woorden: Ontdek hoe je met taal het gedrag van jezelf en anderen positief kunt beïnvloeden. Ja, woorden hebben die kracht.
 • Feedback die Blijft: Krijg de tools in handen om feedback te geven die mensen écht raakt en helpt groeien.
 • Meta-model: Vraag achter de vraag. Begrijp wat mensen écht bedoelen, zowel op bewust als onbewust niveau.
 • Milton Model: Dit is het geheim achter de betoverende speeches van Obama. Leer hoe je je publiek kunt 'hypnotiseren' en mee kunt nemen op een inspirerende reis.

Ben je klaar om je communicatievaardigheden naar het volgende niveau te tillen? Dive in, en wordt de communicator die je altijd al wilde zijn.

BLOK 5:PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Persoonlijk leiderschap

Midden in het drukke leven sta je even stil bij één essentieel persoon: jijzelf. Je professionele ambities, je persoonlijke dromen, de beelden van gisteren, vandaag en morgen. Dit blok neemt je mee op een diepgaande reis naar binnen. Het laat je stilstaan bij cruciale vragen: Wie ben je nu echt? Wat wil je diep vanbinnen? En belangrijker nog, hoe realiseer je dat?

Laten we samen deze reis beginnen:

 • Je Route Uitstippelen: Je leert je doelen niet alleen kristalhelder te formuleren, maar ook concreet te maken en te bereiken.
 • Kernwaarden: Dit zijn de bakens in je leven. Ontdek wat écht belangrijk is voor jou.
 • Missie en Visie: Geïnspireerd door je kernwaarden, pen je jouw persoonlijke missie en visie neer. Waar sta jij voor?
 • Harmonie: Zorg dat je kernwaarden en levensdoelen in perfecte harmonie zijn. Zo beweeg je je moeiteloos en authentiek door het leven.
 • Overwin Obstakels: Elk pad heeft zijn hobbels. Leer de innerlijke blokkades herkennen en tackel ze met vertrouwen.
 • Scherp je Vaardigheden: Van persoonlijke groei tot leiderschap: ontwikkel de skills om je dromen waar te maken.

Met dit blok krijg je niet zomaar inzichten. Je krijgt gereedschappen, een kompas. Ben je klaar om jezelf te (her)ontdekken en je eigen toekomst vorm te geven? Pak die spiegel en kijk. Wat zie je? Wat wil je zien? Aan jou de keuze.

BLOK 6:MENTALE STRATEGIEËN

Eric Sijbesma

Elk moment, elke beslissing, elk gevoel: het begint allemaal in je hoofd. Mentale strategieën zijn als de interne GPS van je geest, die bepaalt hoe je reageert, wat je motiveert, en ja, wat je soms op de rand van irritatie brengt. Wil je echt meester worden over je eigen reacties en emoties? Dit blok geeft je de sleutels in handen.

Laten we die geestelijke deuren eens openen:

 • De Rol van Strategieën: Ontdek hoe je interne denkpatronen je dagelijkse gedrag vormgeven.
 • Begrijp & Verander: Leer je eigen mentale wegenkaarten te lezen. Wanneer je begrijpt hoe je denkt, kun je bewust kiezen hoe je wilt handelen.
 • De Kunst van het Observeren: Niet alleen je eigen strategieën zijn belangrijk. Snap die van anderen, en communicatie wordt een eitje.
 • De Kracht van Overtuiging: Achterhaal de beslissingsstrategieën van mensen om ze moeiteloos mee te nemen in jouw visie.
 • Motivatie Maximaliseren: Of het nu voor jezelf is of voor anderen, ontdek de triggers die motivatie op gang brengen.

Stap in de schoenen van je eigen mentale architect. Herbouw, vernieuw, en optimaliseer. Word de beste versie van jezelf. Ben je klaar voor de transformatie?

BLOK 7:INTEGRATIE

NLP integratie

Zo, hier zijn we dan, bij het meest intense en tegelijkertijd verrijkende deel van de NLP-reis. In dit blok duiken we diep in je NLP-evolutie. Je staat even stil: Hoe ver ben je gekomen? Welke veranderingen zie je bij jezelf? Maar we kijken ook vooruit. Waar liggen nog kansen? Misschien kun je ergens nog wat fijner afstemmen of jezelf wat meer credit geven voor je inspanningen.

Nu, denk niet dat dit het einde is. In feite is het nog maar het begin van een gloednieuwe reis, een waar je met frisse, op NLP afgestemde ogen naar kijkt.

Even tussen jou en mij: die examens? Ja, ze vragen wat van je. Maar je hebt je voorbereid, je hebt geoefend en je hebt alles in je om ze met vertrouwen tegemoet te treden.

En dan, tromgeroffel, is het tijd voor het hoogtepunt: onze inmiddels legendarische Champagne Ceremonie. Met een glas bubbels in de hand en een trotse glimlach op je gezicht, ontvang je dat welverdiende NLP Practitioner Certificaat. Geloof ons, je bent helemaal klaar om de wereld te omarmen, gewapend met een frisse blik, bruisend zelfvertrouwen en een koffer vol nieuwe tools en inzichten. Proost op jou! 🥂

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DE NLP PRACTITIONER

Start data NLP Practitioner 2024-2025

   NLP Practitioner        
Mei 2024 Bilthoven

12 dagen, 1x per maand op za/zo
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00
Vernieuwd Hybride Programma
6 Q&A Sessies Online

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 25 & Zondag 26 Mei 2024
Zaterdag 15 & Zondag 16 Juni 2024
Zaterdag 6 & Zondag 7 Juli 2024
Zaterdag 31 & Zondag 1 Augustus/September 2024
Zaterdag 28 & Zondag 29 Sept 2024
Zaterdag 19 & Zondag 20 Okt 2024

NLP Zomer Practitioner

12 dagen aaneengesloten

In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 27 juli 2024 t/m woensdag 7 augustus 2024   NLP Practitioner        
  Sept 2024 Bilthoven

12 dagen, 1x per maand op za/zo
In onze eigen locatie in Bilthoven
Lestijden van 9:30 t/m 17:00
Vernieuwd Hybride Programma
6 Q&A Sessies Online

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €2.899

Data:

Zaterdag 7 & Zondag 8  Sept 2024
Zaterdag 5 & Zondag  6 Okt 2024
Zaterdag 9 & Zondag 10 Nov  2024
Zaterdag 7 & Zondag 8 Dec 2024
Zaterdag 11 & Zondag 12 Jan 2025
Zaterdag 8 & Zondag 9 Feb 2025