Top NLP Trainer en voorzitter van de ABNLP, David Shephard, naar Nederland
13 februari 2019 
3 min. leestijd

Top NLP Trainer en voorzitter van de ABNLP, David Shephard, naar Nederland


Als gevolg van een samenwerking tussen de NLP_AC uit Nederland en de The Performance Partnership uit Engeland organiseert NLP_AC op 9 & 10 april 2011 een Time Line Therapy™ Practitioner. De “leading” trainer is niemand minder dan David Shephard, voorzitter van de ABNLP en co-auteur van het meest toonaangevende boek op het gebied van NLP en presenteren: Presenting Magically

NLP Practitioners, geef je cliënten dat WAUW-MOMENT!

Je hebt je NLP Practitioner al op zak en je wilt de snelheid waarmee jij je klanten gaat helpen om te veranderen écht verhogen dan weet ik zeker dat Time Line Therapy™ je snel verder gaat helpen. In slechts 25 minuten ben jij straks in staat om het WAUW-MOMENT bij je cliënt los te maken en je cliënt het gevoel te geven dat zijn leven voor altijd is veranderd.

Eén van de belangrijkste voordelen van deze technieken is de mogelijkheid om je cliënt te helpen om  een diepgaand gevoel van zelfvertrouwen te ontwikkelen en te werken aan een positief zelfbeeld.. Door gebruik van deze technieken zal je merken dat je gevoel van geluk meer gelijkmatig zal zijn en nog beter, meer te voorspellen. Zodat je voor geluk kunt gaan kiezen. Je persoonlijke relaties met anderen zullen verbeteren doordat wederzijds vertrouwen en respect zullen toenemen. Nog belangrijker is dat de relatie met je zelf eerlijker en positiever zal worden en hierdoor je positiever in het leven gaat staan en je je anders gaat gedragen. Anders in de zin dat je zult zien dat je doelen dichterbij komen.

De Time Line Therapy™  technieken die je zult gaan leren zullen je in staat stellen om die emoties die jou in je leven tegenhouden te laten verdwijnen of de emotionele gevolgen van beslissingen in het verleden te neutraliseren en ook hierdoor zal je merken dat je leven spontaan veranderd en je weer “vrij” verder kunt met een objectieve kijk op je nieuwe toekomst. Kies om jezelf en jouw cliënten weer VRIJ te laten zijn.

Wat is Time Line Therapy™
Time Line Therapy™ is ontwikkeld door Tad James. De tijds dimensie die hij toegevoegd heeft aan NLP is fantastisch. Door onderzoek te doen naar de effecten van de verschillen in hoe we tijd ervaren is Time Line Therapy™ ontstaan.
Dit is een serie technieken waarmee een snelle, effectieve en langdurige verandering plaats kan vinden. Meer en meer worden deze technieken in therapie gebruikt om snel resultaat te boeken op het gebied van gedragsverandering.
Iedereen “heeft” een tijdlijn. Dit is een denkbeeldige lijn waar onze herinneringen in opgeslagen liggen, van onze eerste tot onze laatste in de verre toekomst. Aan deze herinneringen kunnen emoties gekoppeld zijn, positieve (liefde, kracht, blijdschap) of negatieve emoties (boosheid, angst, verdriet of schuld).

Door middel van Time Line Therapy™ kunt je vrij worden van je  emotionele verleden en je eigen toekomst opnieuw ontwerpen, zoals jij dat wilt.

De ongecontroleerde enorme emotionele uitbarstingen zoals woede, angst, verdriet en schuld zijn en die we allemaal wel eens in meer of mindere mate ervaren, zijn  een collectie van alle herinneringen met eenzelfde emotie. Door middel van Time Line Therapy™ kunt je de emoties van die herinneringen loslaten waardoor je hele verleden als het ware wordt “opgeschoond”. De herinneringen blijven, alleen de emoties zijn er vanaf, waardoor de collectie van emoties ook hun kracht verliezen en je dus vrij in het leven staat.

Wanneer je gezond bent dan ben je in balans. Zowel je geest als je lichaam profiteren optimaal van het in balans zijn. Wanneer door omstandigheden deze balans er even niet meer is   dan kan  TimeLine Therapy™ helpen deze balans weer te herstellen. Zo kan de techniek, net zoals bepaalde hypnose technieken, helpen bij het beter omgaan met chronische pijn.

Je zult wellicht zelf hebben ervaren dat ook beperkende overtuigingen over jezelf en je omgeving je ook uit balans kunnen brengen. Overtuigingen ontstaan omdat we bewust maar vaker onbewust hebben besloten dat iets is zo als het is. En vaker omdat iets geloofwaardig klinkt dat het logisch is of wetenschappelijk is bewezen. Beslissingen zoals : “Ik ben niet goed genoeg”  of “ik kan het niet” zijn zomaar wat veel voorkomende  beperkende beslissingen. Door Time Line Therapy™ ben je weer in staat om deze beslissingen los te laten en te doen wat je wilt doen en echte vrijheid te ervaren.

Wat ga je leren?

  • Los laten van ongewenste emoties zoals  angst, woede, verdriet, pijn en schuldgevoelens.
  • Hoe je jezelf en anderen kunt bevrijden van een fobie in 10 minuten
  • Leer hoe je anderen kunt leren om te stoppen met depressies
  • Veranderen van de tijdlijn
  • Technieken herkennen en wanneer toe te passen
  • Doel in de toekomst plaatsen
  • Opheffen van beperkende beslissingen
  • Wegnemen van angst
  • Negatieve emoties
  • Parts integration

De training zal geheel in het Engels zijn en deelnemers komen uit geheel Europa. Dus ook nog goed voor je netwerk. Je kunt hier meer lezen over ons “special event

Kijk hier alvast naar David Shephard aan het werk:

Over de schrijver
Reactie plaatsen