STAP Subsidie

DE OVERHEID INVESTEERDE IN JOUW ONTWIKKELING

NU DOET DE NLP ACADEMIE HET ALS JE HET ECHT NODIG HEBT. EEN STAP VERDER

STAP Subsidie

€1.000 subsidie

Sinds 2022 investeerde de overheid €1.000 in jouw ontwikkeling.Nu doet de NLP Academie als je het echt nodig hebt.

STAP Procedure

Makkelijke procedure

De aanvraagprocedure is makkelijk. Stuur een motivatie en een bewijs van je inkomen en uitgaven dan zou het zomaar kunnen

Niet voorschieten

Niets voorschieten

Geen gezeur met eerst voorschieten. De subsidie wordt direct verrekend. Makkelijk toch.

Belangrijk nieuws:


Het budget voor de scholingssubsidie Stimulans Arbeidsmarktpositie (STAP) is helaas beëindigd
. Maar bij de NLP Academie gaan we graag een stap verder om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om de waardevolle vaardigheden van NLP te leren. Daarom introduceren we met trots ons nieuwe subsidieprogramma genaamd "EEN STAP VERDER".

Financiële belemmeringen kunnen soms een obstakel vormen. Maar laat je niet ontmoedigen, want met "EEN STAP VERDER" willen we ervoor zorgen dat NLP toegankelijk is voor iedereen, ongeacht financiële mogelijkheden.

Met dit nieuwe programma bieden we een subsidie van €1000 aan voor onze NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Trainers Training & NLP Coach opleidingen. Dit stelt je in staat om tegen een aanzienlijk lager tarief deel te nemen aan een gecertificeerde NLP-opleiding bij de NLP Academie. We willen ervoor zorgen dat financiële beperkingen je niet tegenhouden om de voordelen van NLP te ervaren. Onze inhoud blijft van topkwaliteit en er zijn geen inhoudelijke verschillen ten opzichte van het reguliere programma.

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van "EEN STAP VERDER"? Neem contact op met onze klantenservice en ontdek hoe je kunt profiteren van ons nieuwe subsidieprogramma en jouw NLP-reis kunt starten.

Bij de NLP Academie staan we klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar persoonlijke groei. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om de kracht van NLP te ontdekken en te benutten.

HOE WERKT HET?


Om in aanmerking te komen voor het subsidieprogramma "EEN STAP VERDER" van de NLP Academie, dienen de volgende regels te worden gehanteerd:

  • Aantoonbaar laag inkomen: Het subsidieprogramma is specifiek bedoeld voor mensen met een aantoonbaar laag inkomen. Je dient een inkomensverklaring of ander bewijs van financiële situatie te kunnen overleggen.

  • Motivatiebrief: Naast het aantonen van een laag inkomen, vragen we je om een motivatiebrief te schrijven waarin je jouw persoonlijke motivatie om deel te nemen aan de NLP-opleidingen uiteenzet. Vertel ons waarom je graag wilt investeren in je persoonlijke groei en wat je hoopt te bereiken met de NLP-vaardigheden.

  • Beperkt aantal plekken: Het subsidieprogramma "EEN STAP VERDER" heeft een beperkt aantal beschikbare plekken per cursus. We hanteren het principe van wie het eerst komt, het eerst maalt. Zorg dus dat je tijdig je aanvraag indient om je plek veilig te stellen.

Door deze regels te hanteren, willen we ervoor zorgen dat het subsidieprogramma eerlijk en rechtvaardig wordt toegepast. We willen degenen die het het meest nodig hebben en de juiste motivatie hebben, de kans bieden om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan onze NLP-opleidingen.

Mocht je vragen hebben over de regels of deelname aan het subsidieprogramma "EEN STAP VERDER", neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en je meer informatie te verstrekken.

Dus denk je dat dit voor jou interessant kan zijn, neem contact op met onze klantenservice