personal leadership 2.0


PILOT TRAINING
Personal Leadership 2.0

Een uniek & geavanceerd Trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling & verandering gebaseerd op neurowetenschap en een combinatie van sociale psychologie en filosofie


Als ze NLP nu hadden bedacht dan hadden ze het waarschijnlijk op deze manier gedaan. Geheel evidence based.

"Je wilt afvallen, stoppen met roken, eerder je bed uit, regelmatig naar de sportschool, meer geld verdienen, een fijne relatie hebben.  Je hebt het nu echt aan jezelf beloofd. Dit keer is anders, dit keer gaat het je lukken….. en toch weer val je terug in oude gewoonten of gewoon helemaal niets doen.
Waarom is het zo moeilijk je oude gewoonten los te laten en te vervangen door wat je werkelijk wilt.
Want wat je werkelijk wilt is heel helder voor je!  Je snapt hoe het werkt, en toch krijg je het niet voor elkaar."
Dit zouden zomaar klanten van jou kunnen zijn. En wat je ze ook hebt aangegeven als hulpmiddel, het heeft niet gewerkt.

En dat ligt niet aan jou als coach/therapeut, en het ligt ook niet aan de wilskracht van je client! Want boy o boy, de wilskracht is er zeker, en de commitment ook. Het lukt alleen niet! En de technieken die je in je toolbox al hebt zijn op de een of andere manier niet toereikend.

In deze nieuwe cursus leer je op basis van neuro wetenschap hoe je overtuigingen kunt veranderen en een andere mindset kunt aanleren die je doelen in dit leven ondersteunt in plaats van een slachtoffer te zijn van allerlei oude programmeringen. Met behulp van de verander-kracht van het brein leer je nieuwe technieken die je cliënten verder helpen. En stiekem waarschijnlijk profiteer je er zelf ook van.

Personal Leadership 2.0 " IS LIFE CHANGING"

 • Ontdek hoe je echt rationele klanten verder kunt helpen door gebruik te maken van technieken die evidenced based zijn
 • Bespaar tijd en irritatie door ook juist die hele rationele cliënten te helpen
 • Ontdek hoe je zelf in elkaar steekt en in welke gedragspatronen jij verstrikt bent geraakt en hoe je deze kunt veranderen om los te komen van je verleden en een vrij leven kunt leiden.
 • Bespaar jezelf een hoop frustratie door het toepassen van slimme technieken die ervoor gaan zorgen dat zelfs de meest vastgeroeste overtuigingen los gemaakt kunnen worden en plaats maken voor helpende overtuigingen.
 • Ontdek en ervaar de verander-kracht van het brein en je daarna in staat stelt om "magische" veranderingen te creëren.
 • Ontdek hoe emotionele intelligentie een rol speelt bij het verkrijgen van een geweldig leven en hoe je, ook al zeggen ze dat je een sociaal monster bent, toch die emotionele intelligentie kunt krijgen. Yes iedereen kan het!

WAT LEER JE IN PERSONAL LEADERSHIP 2.0

next leven bewustzijn

Next Level Bewustzijn

In deze eerste fase gaan we aan de slag met zingeving, waarden en overtuigingen. Zoals bijna inmiddels iedereen wel weer, bekijken we de wereld door een gekleurde zonnebril en bepaald de kleur glas vaak hoe je gebeurtenissen ervaart. Tegelijkertijd bepaald je toekomstbeeld hoe je je voelt in het "nu". Als je verwachting is dat je mislukt, zal dat voor nare gevoelens zorgen in het heden. Dus is het credo "be carful what you wish for" er toepasselijk want door het samenspel tussen bewuste en onbewuste, te vergelijken met een kapitein en haar bemanning, kan het er zomaar voor zorgen dat de kapitein onbedoeld allerlei negatieve instructies geeft aan haar bemanning. 

Je krijgt in deze module allerlei technieken en ideeën aangereikt om samen met je klant te ontdekken welke zonnebril is opgezet en hoe dit de "outlook" voor de toekomst bepaald.

overtuigingen

Overtuigingen

Iedereen heeft overtuigingen die niet meer helpen en een grote impact op iemands leven kunnen hebben. Zelfs zo groot dat iemand mentaal in de problemen komt.  In deze module gaan we aan de slag met overtuigingen en krijg je een framework aangereikt hoe je overtuigingen en gedachtestromen kunt veranderen. Om overtuigingen op een blijvende manier te veranderen dienen de overtuigingen in lijn te zijn met het toekomstbeeld en wat iemand als zijn of haar doel in het leven bestempeld.

Een module die het leven van je client maar ook van jou op de kop kunnen zetten.

mindset

Mindset

Mindset bepaald je dag en je daardoor je toekomst. Niet elke mindset is even behulpzaam bij het creëren van een "lekker" leven en in de regel blijkt dat een growth mindset vaak belangrijk te zijn om permanente verandering te installeren. In deze module krijg je een aantal handige gereedschappen die je en/of je client gaan helpen om de nodige aanpassingen te maken om de gewenste mindset te krijgen. Realiseer je dat een mindset niet een vast iets is maar zich dagelijks wat aanpast om goed om te kunnen blijven gaan met wat leven je voor de voeten gooit.
emotionele intelligentie

Emotionele Intelligentie

In deze module leer je allereerst een solide basis over emotionele intelligentie vanuit een neuro-wetenschappelijk perspectief en ga je inzien dat emotionele intelligentie niet alleen iets is voor leiders maar dat iedereen kan intunen in zijn of haar onuitputtelijke vat emotionele intelligentie. En je weet waarschijnlijk zelf wel hoe belangrijk het is als jij en/of je cliënten leren om emotioneel intelligent te worden. Immers om in het leven verder te komen, zijn relaties met anderen en het creëren          van nieuwe relaties een must om in deze wereld te kunnen overleven.
Het onbewuste

Het onbewuste

In deze enerverende module leer je de wetenschap achter het beïnvloeden van het onbewuste. Het onbewuste lijkt soms een verzamelbak aan allerlei programma's zonder dat je er ook maar iets van snapt hoe het werkt, laat staan hoe je het kunt beïnvloeden. In deze module krijg je een aantal slimme technieken aangereikt die er voor zorgen dat doelen makkelijker kunnen worden bereikt door het gebruiken van de "resources" aanwezig in het onbewuste. Evidence based technieken gebaseerd op neuro-wetenschappelijke inzichten.
Neuroplasticiteit

Neuroplasticiteit

Neuroplasticiteit is het vermogen van het brein om zichzelf te herstellen en aan te passen. Iets wat jaren voor onmogelijk is gehouden is dat het brein flexibeler is dan in eerste instantie gedacht. In deze module krijg je technieken aangereikt die gebruik maken van dit fenomeen en dus verandering makkelijker maken. Je leert letterlijk gebruik te maken van de verander kracht van het brein.  En misschien zie je de samenhang al met de eerste modules. Om gebruik te maken van het fenomeen neuroplasticiteit, is eerst werken aan overtuigingen die verandering ondersteunen een "must"

EARLY BIRD INVESTERING 60% KORTING

€2,500,-

€ 1.000,-

Personal Leadership 2.0

 • 6 Inspirerende on-live les avonden vanuit onze studio in Bilthoven of Spanje
 • Je krijgt toegang tot 40 audio en video lessen in onze online omgeving
 • Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met ruim 40 video's t.w.v. €997,-
 • Werkboek in fysiek en electronisch formaat t.w.v. €134,-
 • Veel ruimte voor persoonlijke aandacht t.w.v. onbetaalbaar 😀


De lestijden zijn van 19:00 tot 22:00.


JE KUNT OOK JE STAP SUBSIDIE INZETTEN. DAN IS HET HELEMAAL GRATIS. EMAIL VOOR MEER INFORMATIE


LET OP: JE KRIJGT 7 DAGEN VOOR AANVANG TOEGANG TOT HET LESMATERIAAL.

WANNEER?

EEN UNIEK ONLINE PROGRAMMA

PERSONAL LEADERSHIP 2.O

6 Inspirerende on-live les avonden vanuit onze studio in Bilthoven of Spanje

On-Live vanuit onze eigen studio

Toegang tot onze online leeromgeving

Investering €1.000,-

Data:

3 november 2022 - 19:00 t/m 22:00
17 november 2022- 19:00 t/m 22:0
15 december 20221 december 2022
12 januari 2022- 19:00 t/m 22:0
26 januari 2022- 19:00 t/m 22:0

One day or day one. You decide!