Het geheim van non-verbale communicatie.

NON-VERBALE STRATEGIE ANALYSE

Ontdek de sleutel tot het razendsnel doorgronden van jouw gesprekspartner

Wil jij de geheimen ontdekken van effectieve communicatie en jouw gesprekspartner razendsnel doorgronden? Ontdek de kracht van Non-Verbale Strategie Analyse in onze transformerende workshop! ✨

Heb jij ooit geworsteld met het begrijpen van de drijfveren en persoonlijkheidsstrategieën van jouw gesprekspartner? Verlang je naar effectievere communicatie en meer verbinding met anderen? Deze workshop is precies wat je zoekt!

Leer in minder dan vijf minuten de drijfveren van jouw gesprekspartner te doorzien en maak gebruik van deze kennis om gedrag te voorspellen en jouw communicatie af te stemmen. Met de Non-Verbale Strategie Analyse workshop til je jouw communicatievaardigheden naar een hoger niveau en zorg je voor minder gedoe en meer effectiviteit in jouw dagelijkse interacties.

Stel je voor hoe zelfverzekerd en voorbereid je ieder gesprek aangaat, wetende dat je in staat bent om snel en effectief in te spelen op de behoeften en gedragstendensen van de ander. Je leert niet alleen anderen beter te begrijpen, maar ook jezelf en jouw eigen communicatiestijl.

Wacht niet langer en investeer in jezelf! Schrijf je nu in voor onze Non-Verbale Strategie Analyse workshop en ontgrendel jouw potentieel voor succesvolle communicatie en diepere verbindingen met anderen. Mis deze unieke kans niet om je persoonlijke en professionele leven te verbeteren!


INSCHRIJVEN

Non-Verbale Strategie Analyse

Het is algemeen bekend dat het grootste gedeelte van onze communicatie zich non-verbaal plaatsvindt en toch nemen we dit vaak maar voor lief. We leren van alles over Verbale Communicatie en we ‘denken’ wel te weten of te voelen wat we bij de ander Non-verbaal zien. Het label of oordeel is dan ook zo gemaakt, vaak zonder dat je het door hebt. En meestal verkeerd. Dit leidt tot verkeerde aannames en simpelweg onnodig gedoe!

Door Non-Verbale Strategie Analyse je eigen te maken ,leer je onder andere waar aannames en oordelen vandaan komen, hoe dit jou in de weg zit en natuurlijk waar je dan wél op moet letten!

INSCHRIJVEN

NON-VERBALE STRATEGIE ANALYSE

EIGEN OORDEEL LOSLATEN

Het eigen oordeel loslaten en doormiddel van feitelijk waarnemen komen tot meer begrip en respect van anderen: een oordeel is snel gemaakt, binnen 1/20e seconde heeft ons visuele brein al een (onbewust) oordeel gevormd op basis van wat wij waarnemen in het gezicht van de ander. Dat dit oordeel vaak niet klopt met de werkelijkheid, blijkt dan vaak achteraf of in het ergste geval soms helemaal niet. Maar met het oog op ‘voorkomen is beter dan genezen achteraf’ leer jij (weer) feitelijk waar te nemen ondersteund door kennis van de nieuwste inzichten van de micro bewegingen in ons gezicht, gebaseerd op de wetenschappelijke INSA-methode. Dit gaat een enorme boost geven in het begrip en respect krijgen van en voor anderen. En alles wat er aan de binnenkant verandert, komt er aan de buitenkant weer uit!

WAT ZIE JE AAN DE ANDER?

Inzicht in Non-verbale Communicatie van de ander doormiddel van oefeningen met video analyses: Je leert dat ieder individu een eigen setje aan microbewegingen heeft die constant in het gezicht waarneembaar zijn in de interactie. Vervolgens leer je deze set bij een ieder te vertalen naar concrete persoonlijkheidsstrategieën, krachten en mogelijke valkuilen van het individu en de interactiebehoeften. Je leert hoe deze interactiebehoeften de basis vormen voor een ontspannen en prettig gesprek voor dit individu en wat de impact is wanneer hier niet aan wordt voldaan.

HOE HET GEZICHT IETS ZEGT OVER DE BEHOEFTEN VAN DE ANDER

Hoe het Gezicht iets zegt over de behoeften van iemand in de interactie en niet zozeer de emotie:Jij gaat leren hoe wij door ‘emoties’ te plakken op basis van de stand van het gezicht van een ander bijna altijd tot een verkeerde interpretatie komen. Je leert waarom het effectiever, accurater en vooral veel logischer is om te kijken wat de bewegingen in het gezicht zeggen over de behoeften die iemand in de interactie heeft.

INZICHT IN 14 VERSCHILLENDE PERSOONLIJKHEIDSTYPERINGEN

Inzicht in de 14 verschillende persoonlijkheidstyperingen die jij leert waar te nemen in minder van vijf minuten.
Je leert waar te nemen hoe jij een bepaalde persoonlijkheidstypering kan herkennen aan de microbewegingen in het gezicht (vooral de ogen) gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten (INSA). Doordat je in een korte tijd (minder dan vijf minuten) dit kan leren waarnemen is dit zeer accuraat en toepasbaar in elke interactie en gaat dit jou helpen om een juiste inschatting te maken van jouw collega, klant, kandidaat, coachee en vooral je gesprekspartner. De microbewegingen in het gezicht zijn in hoge mate ‘onbewust’ en dus niet te faken :-), zo weet je dat je altijd goed zit.

VOORSPELLEN VAN GEDRAG

Basisvaardigheid voorspellen van gedrag in de interactie: Door een juiste inschatting en vertaling te maken van de microbewegingen die jij waarneemt in het gezicht (vooral de ogen) leer jij hoe jij gedrag in hoger abstractieniveau kan voorspellen. Je leert ‘een film’ te kunnen maken van hoe iemand kan reageren op bepaalde stimuli, dat maakt dat jij net even wat meer voorbereid aan de slag kan in die belangrijke zakendeal, coaching gesprekken, confrontaties en iedere manier van beïnvloeden die jou dichter bij je doel brengen.

MYTHEN OVER NON-VERBALE COMMUNICATIE

Welke mythes er zijn over Non-verbale communicatie tegenover de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wat je vooral niet gaat leren is om te zien of een ander liegt, omdat dit onmogelijk is om waar te nemen en in deze workshop leer je waarom. Je leert ook de theorie omtrent emotie herkenning in het gezicht en hoe jou dit op een verkeerd spoor kan brengen.

WELKE RESULTATEN MAG JE VERWACHTEN NA DE WORKSHOP

  • Jouw vertrouwen in je ‘zesde zintuig’ heeft een flinke boost gekregen en je weet Non-verbale signalen in het gezicht concreet om te zetten naar de juiste informatie die helpen om effectiever te communiceren en simpelweg nuttigere gesprekken te voeren;
  • Je kan verklaren waar bepaalde labels en oordelen zoals ‘zakelijk’, ‘onverschillig’, ‘kijkt boos, geïrriteerd’, ‘sloom, afwezig’ vandaan komen en jij kan deze labels nu omzetten naar concrete gedragstendensen, krachten, valkuilen en interactiebehoeften. Je gebruikt deze labels als instrument zonder waarde oordeel om slimmer en effectiever te communiceren;
  • Je baseert jouw eerste indruk op basis van de wetenschappelijk onderbouwde INSA-methode wat maakt dat jouw eerste indruk je gaat helpen om zonder waardeoordeel naar de ander te kijken in plaats van dat deze indruk jou in de weg zit;  
  • Jij kan in minder dan vijf minuten waarnemen wat de interactiebehoeften en onbewuste gedrag-strategieën zijn van de ander en weet hoe jij vervolgens jouw eigen communicatie hierop kan aanpassen voor meer verbinding en rapport, zeker met de mensen die ‘niet op jou lijken’;
  • Jij bent je bewust van wat jij zelf (non-verbaal) teweeg brengt in een gesprek en kan daardoor vanuit meta-niveau preventief interveniëren en gebruik maken van jouw volledig potentieel in de interactie door ander gedrag te kiezen passend bij de interactiebehoeften die jij hebt geleerd waar te nemen van jouw gesprekspartner.

NON VERBALE COMMUNICATIE DOORGRONDEN GEEFT JE EEN "COMPETITIVE EDGE" EN ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

DIRECT INSCHRIJVEN

PAUL DIANA

Paul heeft zijn sporen inmiddels verdient in het analyseren van NON-Verbale Communicatie en mag met recht een specialist worden genoemd.  In zijn werk als recruiter kreeg Paul regelmatig te maken met de uitdagingen die selectie van de juiste kandidaat met zich meebracht. "Ga je nu voor wat iemand zegt of wat iemand laat zien" En dat is natuurlijk niet altijd zo zwart-wit. Waar het. om gaat is of je nuance er in kan vinden en zo tot een juist oordeel kan komen.

DATA

Za/Zo
16-09-2023
10:00

De datum

Zaterdag 16 en Zondag17 september 2023

De Investering

Normaal €999,- Actieprijs bij betaling in een keer,  nu voor €799 (vrij van BTW)

De Tijden

10:00 - 17:00

De Locatie

Bij ons in Bilthoven, aan de PC Staalweg 30

inschrijven

Wat geweldig! Je hebt gekozen voor om mee te gaan doen met de workshop Non-verbale Strategie Analyse .


Nu alleen nog het inschrijfformulier invullen en je kunt echt gaan uitkijken naar de start van deze geweldige workshop.  

Dank je wel dat je voor de NLP Academie hebt gekozen.


Vul het inschrijfformulier in:Wanneer je inschrijft dan ga je een overeenkomst aan voor de tijdsduur zoals vermeld op onze website en ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijving, geldt een bedenktijd van veertien dagen. Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden.

Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je direct een bevestiging. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op. Mocht je nog vragen hebben bel ons gerust op 085-3012007.