New business practitioner

De kunst van succesvol ondernemen

ON-LIVE TRAININGSPROGRAMMA OM TOT DE TOP 5 IN JOUW MARKT TE GAAN BEHOREN

Ontdek een makkelijk te leren methode die je alle tools geeft om belachelijk succesvol te worden, je stressniveau’s doet dalen, ondernemen leuk houdt en je super trots maakt op je business.

Wie won het songfestival afgelopen jaar? Precies die van de Ukraine. Maar weet je ook wie er nummer 2 werd.

Waarschijnlijk niet. Zo is het ook met ondernemers.  Vaak weet je wie nummer 1 is in de markt maar nummer 2, laat staan nummer 10, ken je waarschijnlijk niet.

Heb je er wel eens over nagedacht wat er zou gebeuren als je nummer 1 bent in je markt? Enorme omzet, stijgende winsten, ontspannen je leven leven en een dagelijkse glimlach en misschien wel het belangrijkste van allemaal meer tijd voor andere dingen dan het bedrijf. En je denkt regelmatig “wie had dit ooit gedacht?”


Ben je nummer 1, dan kent iedereen je. Ben je nummer 2 en verder, dan is het hard werken.

 • Ontdek hoe communicatie werkt en zo nieuwe klanten, medewerkers en leveranciers kunt beïnvloeden om meer voor elkaar te krijgen dan je ooit voor mogelijk hield. Meer geld, meer tijd, meer plezier.
 • Ontdek hoe emoties werken hoe je deze in balans kunt houden zodat je stopt met regelmatig in de stress te schieten en daar door slechte beslissingen te maken of wekelijks als een soort emotioneel wrak het weekend inschiet om maandag ochtend te ontdekken dat 2 maanden vrij in plaats van 2 dagen je meer zou hebben geholpen.
 • Bespaar tijd en irritatie door helder en duidelijk te kunnen communiceren en je boodschap sneller bij de ander binnen te krijgen.
 • Ontdek het geheim achter succesvolle onderhandelingen waardoor je de ene deal na de andere deal gaat binnenslepen.
 • Ontdek je talent om wervelende teksten te schrijven die klanten aantrekken als een super magneet.
 • Ervaar hoe het is om te presenteren voor een camera en zo geweldige content te kunnen maken voor social media en je geheel ontspannen te voelen om je boodschap duidelijk uit te kunnen dragen.
 • Ga €1000-den euro's meer verdienen door het toepassen van een simpel maar o zo krachtig verkoopmodel in gesprekken met klanten.
 • Kom in contact met andere ondernemers die ook in de top 5 terecht willen komen.

Beste ondernemer, 


Ben je al nummer 1 dan lees je dit met een brede glimlach van oor tot oor want je weet immers als wat de voordelen zijn. Nummer 1 zijn heeft zo zijn voordelen. Maar voor veel ondernemers is het hebben van een onderneming hard werken. Je vaak letterlijk in het zweet werken en misschien wel voor veel te weinig geld. Maar weinig ondernemers bereiken die echte sterrenstatus. In tegendeel in Nederland gaan de meeste ondernemers failliet in de eerste 5 jaar van hun bestaan.


Veel van je tijd gaan naar de zaak en waarschijnlijk veel geld ook. Maar je denkt dat je in het begin wel wat kan opofferen. Immers bij ondernemen hoort toch hard werken en lange uren maken. En ondernemen wordt vaker een last dan een lust.

Hoeveel geld en hoeveel tijd heb jij al geïnvesteerd en ben je eigenlijk niet tevreden met het resultaat.


Je bent waarschijnlijk gaan ondernemen omdat je meer zag in de vrijheid dan te werken voor een baas. Je bent waarschijnlijk gaan ondernemen omdat je dan zo lekker met je vak bezig kon zijn. Maar in plaats daarvan heb je geen minuut vrijheid meer en moet je dagelijkse allerlei mensen te woord staan die niet altijd even aardig en sympathiek zijn en soms zelfs ronduit “zeiken”.  Op sommige momenten kun je ze wel achter het behang plakken. Communicatie verloopt soms stroef en stroperig.


Je moest ineens ook marketing en sales gaan doen omdat het toch niet zo bleek te zijn dat je telefoon spontaan rinkelde. Helaas het bleef doodstil. Sleuren en pleuren met je producten is niets voor jou. Immers wie zit er op je te wachten. En zo is de cirkel rond. Je bent gaan voldoen aan het profiel van een middelmatige ondernemer.


Helaas voor velen is dit het lot van ondernemen. In de middelmaat blijven handen en dagelijks het gevoel hebben er niet echt meer uit te kunnen of verder te kunnen.


Voorkom dus dat je een ondernemer wordt die in de middelmaat blijft hangen. Want je kunt echt stijgen en tot de top 5 in jouw markt gaan horen.

Maar weinig ondernemers hebben door dat als je tot die top 5 gaat behoren je het grootste gedeelte van de omzet in die markt kunt pakken. Wil jij bij die 5% horen of wil je middelbaat blijven. Ik hoor je al denken :”dit is voor mij niet weggelegd” of “je doet net alsof het voor iedereen haalbaar is”. 


Kijk, middelmaat start met het geloven van overtuigingen die ervoor zorgen dat je ook niet verder kunt dan middelmaat. Ons brein doet nou eenmaal waartoe het geprogrammeerd is. En heb je je eigen brein geprogrammeerd tot middelmaat, verwacht dan niet je ineens enorm succesvol gaat worden. Gelukkig is een klein percentage van ondernemers ergens anders overtuigd van geraakt. Dat succes, groei en rijkdom afhankelijk zijn van de overtuigingen die je hebt over succes, groei en rijkdom en dat deze in korte tijd veranderbaar zijn.

Zou je trots zijn als je onderneming tot die top 5 gaat behoren. Het zou toch waanzinnig zijn als je meer omzet gaat krijgen, je ineens een beroemdheid bent in jouw markt, je trendsetter bent geworden in plaats van trendvolger, je inbox vol met nieuwe opdrachten zit en je uiteindelijk steeds meer aan je team kunt overlaten die zorgt dat je onderneming groeit als ooit te voren.

'Mijn eerste stappen als NLP opleider en dan zo mislukken!'

Het is 2002 en ik ben voor het eerst bij Anthony Robins in het het London Excel Centre. Enigszins twijfelend bij het zien van 8000 mensen die dansen, schreeuwen en “maf” doen, begin ik langzaam mee te doen. Het was even wennen maar er gebeurde iets in die zaal wat echt bijzonder was. 8000 mensen die gezamenlijk enthousiast aan zichzelf werkten.

Later hoorde ik dat Tony Robins NLP gebruikte.  En op de weg in het vliegtuig naar London besloot ik net zoals als Tony Robins mensen te willen helpen om snel van problemen af te komen. Nog geen 2 uur nadat ik thuis was gekomen heb ik op aanraden van een studiegenoot mij ingeschreven voor een NLP Practitioner.

Mijn ambitie : bij de top 5 van Nederlandse NLP opleiders horen.

Ik begon met een zaaltje in een hotel in Nieuw Vennep. 10 mensen die in een soort van try out wel eens wilden ervaren wat NLP is. De feedback achteraf was vreselijk. Niets was goed. En ik ging teleurgesteld naar huis met een rotsvast idee, dit was één keer maar nooit weer. Ik moest echt een week bijkomen. Ik had er zoveel van verwacht. Mijn eerste stappen als NLP opleider en dan zo mislukken!

Ik had wel al mijn interim opdrachten opgezegd en geen enkele andere inkomsten meer en €20000 op mijn bankrekening. En iemand zij toen. Misschien moet je zelf eens gaan toepassen wat je hebt geleerd.

Shit om dit te horen maar wel de spijker op zijn kop.

Ik ben toen stap voor stap alles gaan doen wat ik heb geleerd. Succesvolle ondernemers gemodelleerd, alle overtuigingen over geld, ondernemen, sales en leidinggeven opgeruimd en omgezet in iets wat voor mij vele malen krachtiger was. Mijn zelfbeeld veranderd in die van mislukkeling en niet geboren voor succes omgezet in “ik ben succesvol”. En het allerbelangrijkste, ik ben meer gaan praten.

Meer gaan praten om duidelijk te maken wie ik ben en hoe ik kan anderen kan helpen. Ik ben gaan experimenteren met hoe ik dingen zeg. Welke woorden ik het best kan gebruiken om anderen te beïnvloeden om vooral met mij “business” te doen.

En als klap op de vuurpijl. Ik ben opgegroeid met de overtuiging :”kinderen mogen niet de boventoon voeren” en ik groeide uit tot een middelmatige man die vooral niet in de spotlight wilde staan. Immers ik mocht niet de boventoon voeren. 


En door die overtuiging aan te pakken en zichtbaar te worden als ondernemer in presentaties, op video en als een vrolijke marktkoopman mijn waar aan te prijzen en anderen te helpen, groeide de NLP Academie uit tot het opleidingsinstituut voor NLP in Nederland.

En voor het eerst heb ik alles wat ik heb toegepast samen gegooid in onze nieuwe opleiding “De kunst van succesvol leven voor ondernemers”. Het heette eerste gewoon NLP Business Practitioner en deden we standaard NLP technieken met een business sausje maar het dekte de lading niet. Het was te standaard. Zoiets als een 100e optreden van een bekende artiest. Wel steengoed maar niet verrassend, zeg maar.

En niet dat het je niet ver had gebracht. In tegendeel! Maar er ontbrak gewoon iets.

En nu voor het eerst leg, in mijn persoonlijke ervaring erin en is mijn missie om je alle tools te geven die ervoor gaan zorgen dat je tot de top 5 van jouw markt gaat horen.


Succes NLP Academie

Wat anderen van ons vinden

Geen seconde spijt gehad van mijn keuze! Wat een enorme verrijking,
Ben nu ca. 11maanden bezig en heb zojuist de Master Practitioner afgerond en gestart met module TL-therapie. (voor mij module 3 - vd 8) Ik ben er dus nog niet, heb er nog een aantal te gaan. MAAR HET IS NU AL DE MOEITE MEER DAN WAARD.
Ingeborg van den Brand
Je merkt dat de trainers een passie hebben voor NLP.
De masterclasses worden - zowel klassikaal als online - tot in de puntjes verzorgd. Je merkt dat de trainers een passie hebben voor NLP. Hierdoor weten ze NLP op een energieke, maar vooral effectieve manier over te brengen. 
Wesley Donks
Tijdens de weekend practitioner leer je nog beter communiceren
Ik was toe aan een mooie training waarin ik mezelf nog beter leerde kennen. Tijdens de weekend practitioner leer je nog beter communiceren en krijg je ook handvatten wat je leert beter om te gaan met je eigen emoties en die van je medemens. 
Lotte Van Breda

WAT KRIJG JE ALLEMAAL IN DEZE UNIEKE OPLEIDING?

Direct na aanmelding krijg je toegang tot de 8 stappen om tot de top 5 ondernemingen in jouw markt te gaan horen. In deze mix van on-live sessies en fysieke sessies in onze locatie in Bilthoven leren we tot in detail hoe je tot de top 5 gaat behoren.

Mindset verandering NLP

STAP 1 : CREEER DE "TOP 5" MINDSET

 • Je gaat ontdekken hoe eigen mindset elke keer roet in het eten gooit en je ervan weerhoudt om bij de top 5 te horen.
 • 10 overtuigingen die elke ondernemer graag wil hebben en hoe je deze installeert
 • Hoe je wanneer je echt verantwoordelijkheid gaat nemen voor alles wat er in je leven gebeurt, ook al is misschien niet waar, gaat veranderen van klager naar succesvolle ondernemer
 • Hoe je meesterschap verkrijgt in het observeren en interpreteren van non-verbaal gedrag en wat verder gaat dat wat oppervlakkige trucjes.
 • Waarom je mindset over geld en status je meestal weerhouden om echt succesvol te worden.
Relaties zijn alles

STAP 2: RELATIES ZIJN KING OF QUEEN

 • Hoe je jouw stemming positief kunt beïnvloeden.
 • Hoe je beter kunt omgaan met stress en angst
 • Hoe je mentale kracht, focus en effectiviteit kunt ontwikkelen
 • Hoe je emotie in balans brengt
 • Hoe je emotie kunt gebruiken bij motivatie, marketing, verkoop en presentaties en het verkrijgen van zelfvertrouwen.
Leiderschap

STAP 3: Zelfinzicht & Leiderschap

 • Hoe je jouw doelen duidelijk vast kan leggen en kan bereiken;
 • Ontdekken  wat voor jou belangrijk is en ontdekken je wat je kernwaarden zijn.
 • Hoe je jouw kernwaarden in lijn brengt met je doelen in je leven
 • Ontdek en overwin je beperkende overtuigingen over geld, ondernemen, verkoop, marketing en wat je voor de rest mag in de weg staat;
 • Verbeter je je persoonlijke, management- en leiderschapsvaardigheden;
 • Leer je hoe je innerlijke obstakels kunt ontdekken en kunt oplossen.
Emoties en wat dan nog

STAP 4: EMOTIES EN WAT DAN NOG

 • Hoe je jouw stemming positief kunt beïnvloeden.
 • Hoe je beter kunt omgaan met stress en angst
 • Hoe je mentale kracht, focus en effectiviteit kunt ontwikkelen
 • Hoe je emotie in balans brengt
 • Hoe je emotie kunt gebruiken bij motivatie, marketing, verkoop en presentaties en het verkrijgen van zelfvertrouwen.
Presenteren voor camera

STAP 5: EXCELLENT PRESENTEREN OP CAMERA

 • Hoe je van presentatie angst afkomt
 • Je leert technieken die ervoor zorgen dat je in je kracht staat om excellente presentaties te geven en te spetteren voor de camera;
 • Hoe je verhalen en metaforen kunt gebruiken om je boodschap duidelijk te maken;
 • Hoe je je stem beter kunt gebruiken;
 • Hoe je je beter leert bewegen tijdens presentatie en met een doel;
 • Hoe je gebruik kunt maken van lichaamshouding om je kijker in de gewenste staat te brengen en hoe je congruent overkomt;
Leer copywriting met NLP

STAP 6: COPYWRITING MET NLP

 • Hoe je verschillende communicatie stijlen kunt "bedienen" en hierop kunt afstemmen;
 • Je gaat gebruik maken van het model wat gebruikt werd door Obama voor zijn indrukwekkende speeches om lezers te “hypnotiseren”;
 • Je gaat ontdekken dat je eigen kwetsbaarheid als een magneet kan werken om de juiste klanten aan te trekken
 • Je krijgt een kant en klaar model om geweldige salespagina's te schrijven die maar doel hebben. Nieuwe klanten!
Verkopen met NLP

STAP 7: VERKOPEN MET NLP

 • Je ontdekt hoe je in 5 stappen iemand zo enthousiast kan krijgen dat ze het liefst direct ja tegen je zeggen
 • Je ontdekt hoe je jouw pitch 100% kan afstemmen op de wensen van je klant
 • Je ontdekt dat nee verkopen ook een waardevolle kracht is
 • Hoe je op een handige manier omgaat met bezwaren van klanten nog voordat ze besproken worden
 • En als ze dan toch komen, hoe je hier vakkundig mee omgaat.
 • Hoe je een hogere prijs kunt vragen voor je dienst zonder je direct te schamen.
Conflict beheersing

STAP 8: CONFLICT MANAGEMENT & ONDERHANDELING

 • Hoe je conflicten kunt vereenvoudigen door een simpele vraag
 • Hoe je de lading uit conflicten kun halen zodat partijen open staan voor alternatieven of oplossingen
 • Hoe je een conflict met jezelf oplost en richting gaat kiezen
 • Hoe je een eenvoudige techniek kunt gebruiken om scherp te kunnen onderhandelen
 • Hoe je als mediator in conflict situaties kunt optreden.

WAT KRIJG JE NOG MEER?

 • Je houdt altijd toegang tot de opnamen van de live sessies en de lessen in de online leeromgeving.
 • Je hoeft er niet zo veel voor te reizen
 • Je kunt de lessen op video bekijken of het e-book lezen
 • Je kunt onbeperkt vragen stellen in de Q&A sessies en zo gebruik maken van de ervaring van iedereen
 • Je krijgt na afloop en het voldoen aan de eisen het officiële NLP Practitioner Certificaat.  Wij zouden het liever "de kunst van succesvol ondernemen" diploma willen noemen maar hé, ook wij moeten soms aan de eisen voldoen 😄

WAAROM JOU HET WEL GAAT LUKKEN OM TOT DIE TOP 5 TE GAAN HOREN

 • Je hebt de juiste mindset te pakken om tot de top 5 te gaan behoren
 • Je houdt tijd over door geen zorgen meer te maken over je business.
 • Je kan met tegenslag omgaan en laat je niet uit het veld slaan
 • Je hebt je emoties onder controle ook als het tegenzit
 • Je relatie met geld en ondernemen is veranderd 
 • Je overtuigingen zijn gericht op succes en groei en niet op falen en krimp
 • Je kunt doelen bepalen en de koers uitzetten en zo een strategisch voordeel halen t.o.v. je concurrenten
 • Je weet hoe je de strategie van je klanten en je concurrenten kunt achterhalen
 • Je kunt belachelijk goede teksten schrijven voor je advertenties en social media. Teksten die scoren
 • Je staat er!! Op camera dan. Je straalt gezag, vertrouwen en autoriteit uit. Je ziet eruit als iemand uit de top 5. Succesvol en met zelfvertrouwen.
 • Je verkopen stijgen met minimaal 30% door het toepassen van een makkelijk herhaalbaar verkoopproces.
 • Je weet conflicten handig om te buigen tot nieuwe kansen op betere relaties

DE DATA VOOR 2024

zaterdag        9 december 2023      Dag 01 - live op locatie
dinsdag         9 januari 2024       online - 01
dinsdag          16 januari 2024       online - 02

zaterdag         20 januari 2024     Dag 02 - live op locatie
dinsdag          6 februari 2024      online - 03
dinsdag         13 februari 2024     online - 04

zaterdag        17 februari 2024       Dag 03 - live op locatie
dinsdag          27 februari 2024       online - 05
dinsdag          12 maart 2024       online - 06

zaterdag         16 maart 2024       Dag 04 - live op locatie
dinsdag          26 maart 2024        online - 07
zaterdag         20 april 2024     Dag 05 - live op locatie

zaterdag         25 mei 2024      Dag 06 - live op locatie

dinsdag          4 juni 2024       online - 08

zaterdag         22 juni 2024     Dag 07 - live op locatie

Ga je voor NORMAAL of voor VIP?

Beperkt aantal plaatsen

De Kunst van Succesvol Ondernemen 

3997
€2.949
8 on-live dagen van 18:30 tot 22:00 vanuit onze studio

7 live dagen op locatie in Bilthoven

Super Lunch inbegrepen

Levenslang toegang tot de opnamen van alle sessies

Maandelijkse extra implementatie sessies

Extra Bonusdag "Leiding geven met DISC"

3 privé coaching sessies met Trainers

1 privé implementatiesessie met Trainer

Beperkt aantal plaatsen

De Kunst van Succesvol Ondernemen VIP

6998
€4.499
8 on-live dagen van 18:30 tot 22:00 vanuit onze studio

7 live dagen op locatie in Bilthoven

Super Lunch inbegrepen

Levenslang toegang tot de opnamen van alle sessies

Maandelijkse extra implementatie sessies

Extra Bonusdag "Leiding geven met DISC"

3 privé coaching sessies met Trainers

1 privé implementatiesessie met Trainer