2 NLP Master trainers, een laptop, een microfoon en zoom

zorgen voor 6 geweldige NLP Advanced Online workshops. Wij besmetten je liever met het NLP virus. Veel gezonder!

Uniek in Nederland! De Advanced NLP Workshops.

We zitten samen letterlijk in een crisis. Het dwingt om na te denken, te reflecteren en te overpeinzen. Het voelt voor menigeen niet echt fijn, en dat is misschien wel een understatement. 


Dus een geweldige gelegenheid om je kennis te verbreden

In dit unieke traject van 6 maanden en  mooie thema's gaan we samen met een klein en intiem groepje, online, aan de slag met NLP in diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen en die toch een onderlinge samenhang kennen.

De online workshops worden gevolgd door een webinar waarin we als groep de resultaten bespreken van hoe je opdrachten uit de workshop hebt ervaren en wat jouw resultaten zijn. Uit ons onderzoek is gebleken dat je door intensief aan de slag te gaan met het materiaal uit de workshops, het in je systeem gaat zitten.

De online workshops worden gestreamd vanuit onze locatie in Bilthoven en je kunt ze vanuit je luie stoel volgen en actief mee participeren. We maken gebruik van Zoom en je hoeft hiervoor alleen maar een klein stukje software te installeren.


De investering hebben we laag gehouden. €99 per workshop. MAAR..

in deze tijd willen we zoveel mogelijk mensen beter maken in NLP en hebben besloten om voor deze workshops 50% korting te geven.


Dus elke workshop kost €49,-. Een 2,5 uur durende workshop en een paar weken later een webinar om de resultaten te bespreken en te delen.

En guess what. De eerste start al op 24 maart as. Elke maand doen we een nieuwe workshop met een nieuw thema. 

PS: schrijf je in voor alle 6 en betaal €250,- i.p.v. €294
Alle workshops zijn op woensdag avond van 19:00 tot 21:30

6 geweldige online workshops voor €250,-

Indentity Matrix - 24 maart 2021

Je bent wie je denkt dat je bent of ben je toch meer dan je denkt. Als het gaat over je identiteit of over de identiteit van anderen dan geeft dat altijd stof tot nadenken. We hebben allemaal een gevoel over onszelf en van ons zelf. Identiteit laat zich misschien wel het meest makkelijk vergelijken met een landkaart waarin we doormiddel van overtuigingen ons zelf begrenst hebben en in hoeverre we potentie hebben om groter te worden. Op sommige punten hebben we op die kaart aangegeven wat er zou moeten zijn maar in werkelijkheid nog niet is. Een soort bouwplan dus.

In deze workshop werken we met en aan identiteit en het concept “zelf” Je leert met behulp van een aantal krachtige technieken je identiteit te ontdekken, anderen te coachen en belemmerende overtuigingen over je zelf op te sporen en te vervangen door, voor jou, betere overtuigingen. Je maakt kennis met je schaduwkant en hoe deze je leven soms volkomen kan ondermijnen.

Concreet leer je

 • Interventies uit te voeren die een krachtige impact hebben op wie je bent
 • Je neemt sterke kanten mee in waar je naartoe wilt en hoe deze in te zetten
 • Je leert belemmerende overtuigingen op te sporen en te veranderen
 • Je maakt kennis met je schaduwkant en hoe je kunt voorkomen dat je schaduwkant het overneemt.
 • Je leert anderen te begeleiden in dit proces

Het voordeel van het ontdekken van je identiteit is dat weer in verbinding komt met wie je werkelijk bent. Er ontstaat letterlijk duidelijkheid.

Leiderschap in crisistijd - 21 april 2021

Een van de belangrijkste vaardigheden die mensen kunnen hebben, zijn leiderschapsvaardigheden. Niet de vaardigheden om mensen te vertellen wat ze moeten doen, niet de baas te spelen of te commanderen maar vaardigheden om een wereld te creëren waarin mensen zich thuis voelen en gemotiveerd willen meewerken aan gezamenlijke resultaten. En die vaardigheden moeten aan de oppervlakte komen in crisistijd. Nu dus!

In deze workshop nemen we je mee in de laatste inzichten over leiderschap en leer je technieken die je in staat stellen om zo’n wereld te creëren op elk gewenst niveau. Onder andere leer je de 8 kern kwaliteiten van “World Class Leaders” en hoe je met behulp van het Succes Factor Modeling Leadership Model het juiste leiderschap kunt tonen.

Een belangrijke rol bij succesvol leiderschap is charisma. Charismatische leiders krijgen altijd meer voor elkaar en het leuke van charisma is dat iedereen het heeft en charisma ook is aan te leren met behoud van authenticiteit. Samen met de andere deelnemers gaan we charisma modelleren van een aantal inspirerende sprekers zodat we charisma kunnen “overnemen” en je leiderschap toeneemt.

Concreet leer je

 • De 8 kernkwaliteiten van “World Class Leaders”
 • Het Succes Factor Modeling Leadership Model
 • Charisma Modelling en Charisma enhancement

Reconnect with your passion - 19 mei 2021

Op zoek naar je passie! Iedereen heeft waarschijnlijk weleens die kreet voorbij zien of horen voorbij komen. Gewoon doen wat je leuk vindt, toch! Nee, passie is niet hetzelfde als doen wat je leuk vindt. Het is wel het gevolg ervan.

Verwarrend? Ja en nee tegelijk. Wat inmiddels wel bekend is dat je passie vinden voor velen een missie op zich kan worden. Wat ook bekend is dat je wanneer je passie duidelijk en helder is en je vooral je passie voelt, dat de dingen die je onderneemt vaak een stuk makkelijker zijn geworden. Je straalt het enthousiasme uit en dat heeft ook zijn uitwerking op anderen in je omgeving.

Helaas is het in veel gevallen ook duidelijk geworden dat naarmate je ouder wordt, het gemakkelijk kan gebeuren dat je de connectie met die passie bent verloren. Misschien heb je gekozen voor een carrière omdat het toevallig veel verdiende, je familie enige druk heeft uitgeoefend of je “erin bent gerold”

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw passie en zo weer opnieuw kennis te maken met die passie en leren we je een makkelijk te volgen stappenplan om ook anderen te faciliteren om hun passie te vinden.

NLP & Gezondheid - 16 juni 2021

Een gezonde geest zorgt voor een gezond lichaam en een gezond lichaam zorgt voor een gezonde geest. Gezond eten, bewegen en regelmatig rust zorgen voor een gebalanceerd lichaam. NLP zorgt voor een gezonde geest, zo simpel is het.

In deze workshop maken we kennis met NLP als instrument om te werken aan een gezonde geest om zo je een gezond lichaam te ondersteunen. We gaan in de workshop actief aan de slag met het maken van een Mental Health Program voor jezelf en zodat je ook zelf de gevolgen van een gezonde geest kunt gaan ervaren.

Concreet leer je:

 • Hoe beïnvloedt geest lichaam en andersom
 • Hoe werkt het immuunsysteem en aan welke invloeden is het immuunsysteem onderhevig
 • De invloed van emoties op onze mentale en lichamelijke gezondheid.
 • “Recept voor een wonder” (tm Kris & Tim Hollbom)
 • Interventies waaronder de Dynamic Spin Release ™ voor ondersteuning van gezondheid.
 • Hoe je met eenvoudige interventies pijn kunt verlichten

Let op: de interventies uit deze workshop zijn geen vervanging voor reguliere geneeskunde.

Faalangst en wat dan nog! - 1 september 2021

Hoor je mensen vaak zeggen: “Ik ben gewoon een perfectionist” en zijn ze ook je potentiële klanten dan is deze training de juiste voor jou. Als je zo eens nadenkt over de uitspraak :”Ik ben gewoon een perfectionist”, lijkt het alsof iemand een goede eigenschap van zichzelf benoemt en soms is dat ook zo. Een schilder die na afloop van een intense schilderpartij naar zijn schilderij kijkt om vervolgens een schreeuw van afkeuring te slaken en zijn schilderij weg te gooien om vervolgens de volgende dag weer opnieuw te beginnen na een goede nachtrust, streeft op een gezonde manier naar perfectie.

Maar er zijn ook anderen die zichzelf en vaak anderen het leven, netjes gezegd, zuur maken. Deze categorie mensen heeft vaak last van negatieve gedachten en nare gevoelens en in het ergste geval doet hij/zij alles om zich maar niet “shit” te voelen. Diep van binnen voelen ze zich waardeloos, niet geliefd en vooral altijd falend. Ze vechten voortdurend om deze gedachten en bijbehorende gevoelens maar niet te hebben en, vervelend, genoeg, met als resultaat dat ze de lat erg hoog voor zichzelf leggen en falen geen optie is. Immers niet slagen zorgt ervoor dat ze al deze nare gevoelens en gedachten krijgen. Het probleem is vaak dat dit soort gedrag zo is ingeslepen dat de meeste perfectionisten niet meer weten waarom ze doen waarom ze zo doen en dat ze vaak de verkeerde oplossing hebben gekozen.
Herken je ze?

Deze workshop is voor iedereen die op e.a. manier betrokken zijn bij mensen met faalangst.

Concreet leer je:

 • Welke overtuigingen hebben mensen die ze beperken en hoe systemen van overtuigingen hun dagelijks denken bepalen;
 • Hoe denken je leven bepaalt;
 • Hoe je “Innerlijke Stem” je dagelijks negatieve suggesties geeft;
 • Hoeveel controle je denkt over je leven te hebben en hoe dit bepaalt hoe je denkt;
 • Hoe je van “geen controle” over je leven naar “je leven is zelf te beïnvloeden” om gaat denken;
 • Hoe je je eigen waarde vergroot zodat er geen reden meer is om negatief te denken;
 • Hoe falen feedback wordt en hoe je hier van kunt leren;
 • Hoe je je angst voor de kritiek van anderen kan ombuigen in een gevoel van waardevol te zijn;
 • Wat voor type mens ben jij en hoe dit je denken bepaalt en hoe je dit ombuigt;
 • Welke denkpatronen zijn er en hoe zorgen ze ervoor dat je angst ervaart en welke denkpatronen kun je ervoor in de plaats gebruiken;
 • De invloed van wat we tegen ons zelf zeggen en hoe we dit anders kunnen doen, permanent;
 • Je leert NEE te zeggen met een glimlach en je er goed bij te voelen;
 • Hoe je stress kunt vermijden en kunt verlichten zodat je prettiger in je vel gaat zitten;
 • Hoe je krachtige doelen voor je zelf maakt en er voor zorgen dat je je waardevol voelt;

Persoonlijke & Zakelijke groei met de 12 archetypen van Carl Jung - 29 september 2021

Sommige mensen voelen zich de laatste tijd door alle ellende in de wereld minder prettig en denken regelmatig na over hoe de wereld beter zou kunnen worden als iedereen maar zijn best zou doen terwijl anderen actief anderen willen begeleiden in deze transformatie.

Carl Jung kwam in het begin van de vorige eeuw erachter dat we universeel zaken nastreven maar ook beïnvloed worden door universele zaken. Denk aan religie op grotere schaal, aan afbeeldingen in reclame of lichaamshouding. Carl Jung onderzocht hoe symboliek en mythen invloed hadden op het denken van mensen zowel bewust als onbewust

In deze workshop maak je kennis met de 12 archetypen en leer je ze te herkennen. Natuurlijk leer je hoe je gebruik kunt maken van deze universele archetypen om zo gedrag en denken te kunnen beïnvloeden en zo transformatie tot stand te brengen.

Concreet leer je:

 • Wat zijn archetypen en hoe kun je ze vinden
  • Welke 12 archetypen zijn er, volgens Carl Jung en hoe beïnvloeden ze jouw en je omgeving
  • Hoe kun je met behulp van de archetypen persoonlijke en zakelijke groei creëren

Schrijf je in voor alle workshops en krijg €50 euro korting

Na