Happy Hour 50% korting

La Hora Feliz Fiesta

Tot 27 januari 50% korting op de meeste NLP opleidingen als je de kortingscode  "LaHora"gebruikt of een email stuurd aan klantenservice@nlpacademie.l

Ik heb eerst de NLP practitioner gevolgd. De groepsgrootte bestond uit ca. 22 cursisten. Het mooie van zo'n groep is dat je afwisseling hebt gedurende de vele oefeningen en dus niet steeds met dezelfde personen oefent, dit is echt een enorm voordeel. De trainers hebben allemaal enorm veel ervaring om de aandacht van de groep vast te houden en de NLP materie op een zeer boeiende manier te presenteren, waar fun en kennisoverdracht belangrijk is.
Michiel Ijff
Na een gedenkwaardige reis van zeventien jaar bij de NLP Academie, zijn Karin en ik, Eric, klaar om onze horizon te verbreden. We staan aan de vooravond van een avontuur in Spanje, waar we ons zullen richten op AI-trainingen, retraites en management consultancy voor bedrijven. Dit is een tijd van reflectie en dankbaarheid, en we willen deze overgang markeren met iets bijzonders voor jullie, onze gewaardeerde gemeenschap.


Waarom 'La Hora Feliz Fiesta'?

Deze unieke periode, van 11 december 2023 tot 27 januari 2024, elke avond van 19:00 tot 20:00, noemen we 'La Hora Feliz Fiesta', wat 'Het Gelukkige Uur Feest' betekent. Het vertegenwoordigt niet alleen ons afscheid van de NLP Academie, maar ook een viering van de groei en veranderingen die we samen hebben doorgemaakt. Jullie steun heeft een onschatbare waarde gehad en heeft ons in staat gesteld om te groeien en te bloeien. We zijn ontzettend dankbaar voor elke bijdrage die jullie hebben geleverd en we kijken ernaar uit om samen nog vele mooie momenten te delen. Jullie maken echt het verschil!

Wat Kun Je Verwachten van 'La Hora Feliz Fiesta'?

Tijdens 'La Hora Feliz Fiesta' bieden we een exclusieve korting van 50% op al onze NLP-cursussen. Dit omvat onze befaamde NLP Practitioner en Master Practitioner programma's, onze gespecialiseerde Business en cursussen, en zelfs onze online NLP Practitioner training. Deze aanbieding is onze manier om 'dankjewel' te zeggen en jullie uit te nodigen om deel te nemen aan onze laatste momenten hier.

Waarom Deelnemen aan Onze Cursussen?

Deze cursussen zijn meer dan alleen opleidingen; ze zijn een kans om jezelf te transformeren, je professionele vaardigheden te ontwikkelen en deel uit te maken van een gemeenschap die gericht is op groei en positieve verandering. Misschien ken je ons nog niet! Des te leuker want je kunt deel uitmaken van een real life transformatie waarvan we zeker weten dat deze net zo inspirerend is als die is voor ons.

We nodigen je van harte uit om deze kans te grijpen en je in te schrijven voor een van onze cursussen. Laat dit het moment zijn waarop je besluit om te investeren in jezelf en je toekomst.

HOE WERKT HET?

HEEL SIMPEL!!
Claim Jouw 50% Korting met Code 'LaHora'

Ontgrendel een uitzonderlijke 50% korting op al onze NLP-cursussen tijdens onze 'La Hora Feliz Fiesta'. Om gebruik te maken van deze korting, gebruik je de code LaHora bij het inschrijven tussen 19:00 en 21:00. Of je nu kiest voor de NLP Practitioner, Master of een van onze gespecialiseerde cursussen, deze code is jouw sleutel tot transformatief leren voor de helft van de prijs.


Dit is jouw kans om met ons een reis van persoonlijke en professionele groei te beginnen. Maar wees er snel bij – de code LaHora is alleen geldig tijdens het 'La Hora Feliz Fiesta' uur van 19:00 tot 20:00. Laten we samen deze unieke kans vieren en benutten!


Mocht je opleiding er niet bij staan, stuur dan gerust een bericht naar klantenservice@nlpacademie.nl

Als onderdeel van deze viering, bieden we geweldige kortingen op onze NLP-opleidingen:

* NLP Practitioner: van €2899 voor €1599

* NLP Master Practitioner: van €2899 voor €1599

* NLP Business Practitioner: van €2999 voor €1799

* NLP Business Master Practitioner: van €2999 voor €1799

* NLP Trainers Training: van €4500 voor €2250

* NLP Online Practitioner: van €1999 voor €1299

* NLP Online Master Practitioner: van €1999 voor €1299

Kies de opleiding naar keuze en schrijf je in

ONE DAY OR DAY ONE? YOU DECIDE