Overtuigend Presenteren met NLP

Driedaagse Workshop van 27t/m 29 februari 2024- Transformeer Jouw Presentatievaardigheden: Boei, Inspireer en Maak een Onvergetelijke Impact met de Kracht van NLP

Wil je jouw publiek betoveren en een blijvende indruk achterlaten met jouw presentaties? 💫 Ontdek hoe Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) jouw presentatie-vaardigheden naar een hoger niveau kan tillen! Schrijf je in voor onze unieke driedaagse workshop en dompel jezelf onder in de geheimen van excellent presenteren met NLP.

Stel je voor dat je het podium betreedt, zelfverzekerd en goed voorbereid. Het publiek hangt aan je lippen terwijl je jouw boodschap met passie en overtuiging overbrengt. Dit is geen droom, maar de realiteit die je kunt bereiken met de kracht van NLP!

In deze driedaagse workshop leer je de technieken en strategieën van NLP toe te passen op jouw presentaties. Je ontdekt hoe je jouw communicatiestijl kunt aanpassen om je boodschap effectief over te brengen, en hoe je verbinding kunt maken met je publiek op een dieper niveau.

Stel je voor hoe jouw carrière en persoonlijke leven zouden verbeteren als je de vaardigheden bezit om boeiende en inspirerende presentaties te geven. Je zou niet alleen jouw professionele succes vergroten, maar ook je zelfvertrouwen en persoonlijke groei stimuleren.

Of je nu een ervaren spreker bent die zijn vaardigheden wil verfijnen, of iemand die net begint met presenteren en zijn zelfvertrouwen wil opbouwen, deze workshop is perfect voor jou. Met praktische oefeningen, deskundige begeleiding en waardevolle feedback, zul je verbaasd staan over de vooruitgang die je maakt.

Wacht niet langer en grijp deze kans om je presentatievaardigheden te transformeren! Schrijf je nu in voor onze driedaagse workshop "Excellent Presenteren met NLP" en investeer in jezelf en jouw toekomstige succes. Mis 

6 Onmisbare Redenen om geweldig goed te worden in het overtuigend presenteren

Waarom is deze workshop een absolute "must"?

 • Effectievere communicatie: Door het volgen van deze workshop leer je hoe je NLP-technieken kunt toepassen om je presentatievaardigheden te verbeteren. Hierdoor ben je beter in staat om je boodschap over te brengen en je publiek te boeien en inspireren, wat essentieel is voor succesvolle en indrukwekkende presentaties.

 • Inzicht in menselijk gedrag: NLP helpt je om beter te begrijpen wat je publiek beweegt en hoe je daarop kunt inspelen. Met deze kennis kun je je presentaties effectiever en aantrekkelijker maken, wat zowel jou als je publiek ten goede komt.

 • Persoonlijke groei: Door het ontwikkelen van je vaardigheden op het gebied van presenteren met NLP, groei je niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Je zelfvertrouwen neemt toe en je leert beter om te gaan met uitdagende presentatiesituaties in je leven.


En waarom nog meer?


 • Betere relaties: Effectief presenteren met NLP leidt tot betere relaties met collega's, klanten en zakenpartners. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot een betere werksfeer, meer tevredenheid en succes op de werkvloer.

 • Carrièrekansen: Door je vaardigheden op het gebied van presenteren met NLP te verbeteren, vergroot je je waarde voor je werkgever en vergroot je je carrièrekansen. Dit kan leiden tot promoties, betere functies en meer erkenning binnen je organisatie.

 • Praktische toepasbaarheid: De workshop is ontworpen om je direct toepasbare kennis en vaardigheden te bieden. Hierdoor kun je de geleerde technieken en inzichten meteen inzetten in je dagelijkse werkzaamheden en professionele omgeving, waardoor je direct resultaten zult zien.

Het programma van dag tot dag

Dag 1 - Introductie tot NLP & Presenteren met Impact

 • Introductie en welkom: Ontdek de wereld van NLP en leer hoe het je presentatievaardigheden kan verbeteren en versterken.

 • NLP basisprincipes: Duik in de basisprincipes van NLP en begrijp hoe je ze kunt toepassen om je communicatie te verbeteren.

 • Presenteren met impact: Leer hoe je met NLP-technieken boeiende en impactvolle presentaties kunt geven die je publiek zullen inspireren en motiveren.

Dag 2 - Verbinding Maken & Non-Verbale Communicatie

 • Rapport opbouwen: Ontdek hoe je snel en effectief verbinding kunt maken met je publiek door middel van NLP-technieken, zodat je boodschap beter overkomt.

 • Non-verbale communicatie: Begrijp het belang van lichaamstaal en non-verbale signalen bij het geven van een presentatie en leer hoe je deze kunt beheersen.

 • Stemgebruik & Taalpatronen: Ontdek hoe je je stem en taalpatronen kunt gebruiken om je boodschap krachtiger over te brengen en je publiek te beïnvloeden.

Dag 3 - Omgaan met Zenuwen & Effectief Afsluiten

 • Zenuwen beheersen: Leer technieken om met podiumangst om te gaan en je zelfvertrouwen te vergroten tijdens het presenteren.
 • Interactie met het publiek: Ontdek hoe je het publiek bij je presentatie kunt betrekken en effectief kunt inspelen op vragen en reacties.

 • Effectief afsluiten: Leer hoe je je presentatie krachtig en overtuigend kunt afsluiten, zodat je een blijvende indruk achterlaat bij je publiek.

INVESTERING

€1.499
€ 999,-

Drie-daagse workshop Overtuigend Presenteren met NLP - 27 t/m 29 februari 2024

 • Drie dagen op locatie bij ons in Bilthoven of in-company op 27 t/m 29 februari 2024 van 10:00 t/m 16:30
 • Inclusief heerlijke lunch.
 • Je krijgt toegang tot video content en materiaal. Je kunt de online lessen bekijken via laptop, pc, tablet of via de app

Investeer in jezelf en je professionele vaardigheden door je aan te melden voor deze driedaagse workshop! Ontdek hoe je NLP-technieken kunt gebruiken om effectief conflicten op te lossen en succesvolle onderhandelingen te voeren. Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden te verbeteren en je carrière in finance naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in!

Klaar voor de start?