JOUW VEILIGHEID IS ONS HEILIG

IN ONZE TRAININGEN HOUDEN WE REKENING MET DE RIVM AANBEVELINGEN OM CORONA BUITEN DE DEUR TE HOUDEN.

Hoe zorgen wij dat het veilig blijft?

De maatregelen zijn bijna ten einde

Het lijkt erop (11 september 2021) dat we het ergste hebben gehad. Veel mensen zijn gevaccineerd en zijn bekend met de regel bij verkoudheidsklachten (loopneus, keelpijn, hoesten, minder kunnen ruiken en verhoging tot 38,0 graden Celsius), koorts en/of kortademigheid lekker thuisblijven. Er zijn ook weinig wettelijk maatregelen meer anders dan 1, 5 meter afstand houden. Deze geldt dan bij ons ook nog steeds totdat de overheid daadwerkelijk ook deze laatste regel heeft opgeheven.
Niemand kan de toekomst voorspellen, dus kunnen we later in het jaar weer moeten besluiten om aanvullende maatregelen te treffen. Echter dat is een zorg voor dan. 

Handen wassen & desinfecteren

Je kent het inmiddels wel. Handen wassen, handen desinfecteren. Gewoon om het veilig te houden. Bij binnenkomst hebben we desinfectie zuilen waar je de handen kunt desinfecteren. We hebben overal desinfecterende zeep om het je gemakkelijk te maken.

Ook wij zorgen goed voor ons zelf en daarmee voor anderen

Bij griep/verkoudheidsklachten van de trainer of bij een positieve test op corona, zal voor vervanging van de trainer worden gezorgd of wordt de training verschoven. Dit geldt ook als iemand in het huishouden van de trainer koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft of positief getest is op corona. In de meeste gevallen zal de training gewoon doorgaan maar soms is de Wet van Murphy sterker dan al het andere en zullen we trainingsdagen verplaatsen.

Iedereen heeft een uniek model van de wereld

We kunnen ons goed voorstellen dat je een mening hebt over alle corona maatregelen en dat die mening niet noodzakelijkerwijs strookt met die van de RIVM en de Overheid. En dat respecteren we voor 100%. Toch vragen we je, als je bij ons te gast bent, om je aan onze huisregels te houden zodat we ieders model van de wereld kunnen respecteren en voor iedereen een mooie training kunnen neerzetten. Dat is wat wij graag willen en we weten zeker dat jij daar ook voor te vinden bent

arrow_drop_up arrow_drop_down