JOUW VEILIGHEID IS ONS HEILIG

IN ONZE TRAININGEN HOUDEN WE REKENING MET DE RIVM AANBEVELINGEN OM CORONA BUITEN DE DEUR TE HOUDEN.

Hoe zorgen wij dat het veilig blijft?

We vragen je bij binnenkomst het hemd van het lijf

Voordat je bij ons binnenkomt wordt je hartelijk begroet door één van onze medewerkers of de trainer en vraagt je of je klachtenvrij bent. En met klachten bedoelen we  verkoudheidsklachten (loopneus, keelpijn, hoesten, minder kunnen ruiken en verhoging tot 38,0 graden Celsius), koorts en/of kortademigheid. We zullen je ook vragen of je net terug bent van vakantie en toevallig in een oranje land land bent geweest.  Zo weten we zeker dat je klachtenvrij bent en het veilig is voor iedereen. En mocht je nou wel klachten hebben, dan kun je gewoon thuis de training volgen en gewoon meedoen. Alle trainingen worden live gestreamd en kunnen zelfs later worden teruggekeken.

Handen wassen & desinfecteren

Je kent het inmiddels wel. Handen wassen, handen desinfecteren. Gewoon om het veilig te houden. Bij binnenkomst hebben we desinfectie zuilen waar je de handen kunt desinfecteren. We hebben overal desinfecterende zeep om het je gemakkelijk te maken.

1,5 meter en mondkapjes

We hanteren in al onze locaties de 1,5 meter regel. Niet altijd even makkelijk maar met gezamenlijke inspanning blijkt het in de praktijk prima werkbaar. En dat is fijn om te weten. Will je een mondkapje dragen, wat ons betreft is dat helemaal prima. Immers jouw veiligheid staat centraal en daar mag je elke keuze in maken die voor jou werkt en goed voelt. 

Ook wij zorgen goed voor ons zelf en daarmee voor anderen

Bij griep/verkoudheidsklachten van de trainer of bij een positieve test op corona, zal voor vervanging van de trainer worden gezorgd of wordt de training verschoven. Dit geldt ook als iemand in het huishouden van de trainer koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft of positief getest is op corona. In de meeste gevallen zal de training gewoon doorgaan maar soms is de Wet van Murphy sterker dan al het andere en zullen we trainingsdagen verplaatsen.

Je hebt altijd een andere keuze

Een belangrijke NLP vooronderstelling in deze periode. We kunnen ons voorstellen dat je liever niet met andere mensen in een ruimte zit omdat je misschien behoort tot een risicogroep of omdat je gewoon niet met Openbaar Vervoer wilt reizen.
Daarom streamen we elke training “live” via zoom en krijgt iedereen toegang tot de opnamen via onze online leeromgeving. Dus je kunt altijd vanuit huis aanhaken of van je vakantieadres.  (De opnamen blijven 30 dagen beschikbaar)

Iedereen heeft een uniek model van de wereld

We kunnen ons goed voorstellen dat je een mening hebt over alle corona maatregelen en dat die mening niet noodzakelijkerwijs strookt met die van de RIVM en de Overheid. En dat respecteren we voor 100%. Toch vragen we je, als je bij ons te gast bent, om je aan onze huisregels te houden zodat we ieders model van de wereld kunnen respecteren en voor iedereen een mooie training kunnen neerzetten. Dat is wat wij graag willen en we weten zeker dat jij daar ook voor te vinden bent

Wil je alles weten? Download een overzicht van de maatregelen.

Wil je alles nalezen? Download dan ons corona protocol. Wat ons betreft doen we alles om leren veilig te houden. En dan blijft het ook leuk, toch!

arrow_drop_up arrow_drop_down