Wat staat er op het programma

Op welke data kun je starten?

Onze GRATIS NLP Workshops zijn online en weer op locatie

Tijdens onze GRATIS NLP workshop beantwoorden we graag diverse vragen zodat je een goed beeld en een goed gevoel krijgt bij NLP en wat meer NLP voor je kan betekenen in je dagelijkse leven. We beantwoorden al je vragen graag op deze avond.

Natuurlijk is zo’n GRATIS NLP Workshop ook een prima gelegenheid om kennis te maken met de trainer(s) want we vinden dat een klik zeker belangrijk is om samen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Na afloop weet je wat NLP voor jou kan betekenen en hoe wij je daarbij kunnen gaan helpen.

De GRATIS NLP Workshops zijn, nu in deze periode, online te volgen. Wel zo veilig even.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar NLP en hoe je effectiever kunt gaan communiceren en iets wil leren over het gedrag van mensen. Wij zorgen voor de koffie.


10 juni 2021- online- 19:00 - 20:15 - INSCHRIJVEN
1 juli 2021- 19:00 - 20:30 - INSCHRIJVEN
5 augustus 2021- 19:00 - 20:30- INSCHRIJVEN
2 september 2021- 19:00 - 20:30 - INSCHRIJVEN

Onze NLP Practitioner Opleiding

Een NLP Practitioner is niet zomaar een opleiding. Door NLP leer je op een nieuwe manier kijken naar de wereld om je heen. Ook maak je je communicatie directer en effectiever. Daarom staat bij de NLP Academie de directe toepasbaarheid van NLP en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.


In onze opleiding NLP Practitioner ervaar je dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je als NLP Practitioner open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. Je herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijg je meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

De NLP Academie heeft twee varianten van de NLP Practitioner. De "gewone" NLP Practitioner en de NLP Business Practitioner. In de NLP Business Practitioner ligt het accent op directe toepasbaarheid in werk, management en ondernemen

Een beetje noodgedwongen maar wel erg effectief is onze nieuwe online NLP Avond Practitioner. Geheel online op dinsdag avond voor iedereen die geen tijd in het weekend heeft of in het buitenland woont en graag NLP in het Nederlands wil leren


NLP Weekend Practitioner zaterdag 18 september 2021 - Bilthoven- INSCHRIJVEN
NLP Zomer Practitioner Zaterdag 1 augustus 2021- Utrecht INSCHRIJVEN
NLP Business Practitioner 5november 2021- BilthovenINSCHRIJVEN
NLP Weekend Practitioner Zaterdag 11 september 2021- AmsterdamINSCHRIJVEN
NLP Online Avond Practitioner dinsdag 31 augustus 2021- Online- INSCHRIJVEN